Giveaway : pencarian BLOGLIST tegar!

 

tarikh tutup : 20 SEPTEMBER 2011
Smiley

Dah pukul 6.00 p.m lebih, diriku tak peduli,
Mesti layan giveaway yang giler best ini dulu,
Kalau kengkawan Joel menyukai giveaway ini,
Janganlah korang letih, buat entry dahulu.

Kalau kengkawan ada hati nak join,
Silakan tekan banner yang atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.
#saya bangga jadi anak Malaysia! :D

Smileys
Saya sedang syok tengok ulangan AF9,
Sambil sibuk type entry untuk giveaway ini,
Kalau nak join, kenalah jadi follower kan ?
Nah, inilah bukti dah jadi follower blog itu & ini :)



wait! I'm already following you ! (:
Smiley
Hadiahnya, xdpt jumpa dekat pekan,
Rasa macam nak naik gilerr saja ni !
Nah tahu hadiah ? Mestilah mahukan ?
Hadiah yang menarik ada tertera di SINI
rasanya macam nak lari-lari mcm dia ni ! 
serious awesome hadiah tu :O--
 
NAK SANGAT HADIAH TU SEBAB NAK HADIAHKAN 
KEPADA KAKAK KESAYANGANKU :)
 
Menarik sangatlah GiveAway ini,
Diriku sanggup tunggu sampai pagi,
Marilah kawan, mari join GA ini,
Pasti tiada sesiapapun yang akan rugi.
 
join me in this Giveaway! ;)
inilah diriku, namaku Joel Leslie,
Ingin mengakhiri entry GA ini,
You should join this GA, seriously!
Kalau tak join, rugilah dirimu nanti :)
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...