suka suki giveaway


Kalau korang nak join jugak, tekanlah banner di atas ( :

Sekarang saya nak join giveaway pula. 
Harap-harap ada rezeki di GA ni. Ameeen!

Giveaway ini diberi tajuk suka suki giveaway 
& telah dianjurkan oleh Jeeha :)

Okayy, saya dah follow kedua-dua blog Jeeha : ) Ni bukti ->

walaupun birthday awak lama lagi, saya nak wish awal-awal .. 
sebab saya ni pelupa :p heheheee!
Smiley

Waktu menjalankan hidup, tiada hentinya. 
Diiringi mentari & rembulan, terbit dan tenggelam setiap hari. 
Semua ini telah mengiringi usia kalian yang sentiasa bertambah, 
dari hari ke hari hingga ke saat ini .. 

Saya disini dengan hati yang PALING ikhlas nak ucapkan  
HAPPY BIRTHDAY kepada awak
Semoga kalian sentiasa dicurahkan kebaikan dariNya. 
Semoga panjang umur, sihat & bahagia selalu 
dan semua cita-cita dapat dicapai.  

Detik berganti detik, hari berganti hari, 
bulan berganti bulan, tanpa disedari, 
1 tahun telah dilewati (:

Selamat Ulang Tahun saya ucapkan,
Biarpun tak semahal sebutir berlian,
Meskipun tidak sewangi bunga mawar,
Dan tak seindah rangkaian puisi,
Hanya kalimat yang merangkum semuanya,
Dengan doa di setiap kata yang terucap ;)

HAPPPPPPY 20th BIRTHDAY to
.::me::.

Smiley
tarikh tutup ialah pada  
jam 1915H @ 07:15pm pada 30 oktober 2011


THANK YOUUU!

2 comments:

  1. wow...so creative....
    thanx for joining and thanx for the wishes...
    mood :: suker sangat..huhu

    ReplyDelete
  2. suka kan ? soo, jadikanlah sy pemenang *bodek2* hehehe. thx sbb memuji.. kehkehkeh :) and you're welcome too!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...