Wanita2u 2nd Giveaway

sticky post sampai 17 September 2011


3/9/2011 hingga 17/9/2011

Giveaway yang best ni dianjurkan oleh :
Smiley

Dah pukul 6.00 p.m lebih, diriku tak peduli,
Mesti layan Wanita2u 2nd Giveaway dulu,
Kalau kengkawan Joel menyukai giveaway ini,
Janganlah korang letih, buat entry dahulu.

Kalau kengkawan ada hati nak join,
Silakan tekan banner yang atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.

boleh juga tekan sini-->

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.
#saya bangga jadi anak Malaysia! :D

Smileys

Saya sedang syok tengok ulangan AF9,
Sambil sibuk type entry untuk segmen ini,
Kalau nak join, kenalah jadi follower kan ?
Nah, inilah bukti dah jadi follower blog ini :)


Smiley

Menarik sangat GiveAway ini,
Diriku sanggup tunggu sampai pagi,
Marilah kawan, mari join GA ini,
Pasti tiada sesiapapun yang akan rugi.


Smiley
Cara nak join bukannya susah sangat punnn. Jom terjahhh!

1.Blogger 
  • Jadi follower blog Wanita2u. Skip jika anda sudah jadi follower.
  • Buat simple post mengenai giveaway ini dengan kata-kata anda sendiri. Anda boleh menambah atau menggunakan banner di atas dan salin syarat-syaratnya.
  • Anda perlu letakkan url post ini ke dalam blog post anda.
  • Buat sticky post mengenai giveaway ini sehingga 17 September 2011.
2.  Facebook

  • Like page Wanita2uSkip jika anda sudah like.
  • Like post ini (seperti gambar di sebelah).
  • Share ke wall Facebook anda mengenai giveaway ini & tag Wanita2u. 
     3.Twitter
  • Follow kakfash on twitter. Skip jika anda sudah follow.
  • Retweet post ini (seperti gambar di sebelah) dengan klik tweet button di bawah dengan menyebut "RT @kakfash".
Setiap penyertaan berikan detail tersebut di ruangan komen di bawah : 
  • Follower ID & blog post url link
  • Facebook nickname
  • Twitter username
Smiley


inilah diriku, namaku Joel Leslie,
Ingin mengakhiri entry GA ini,
You should join this GA, seriously!
Kalau tak join, rugilah dirimu nanti :)

THANK YOU VERY MUCH :) 



lotsa love,


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...