Coach Shoe Give Away!

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws


tarikh tutup : 31 October 2011 by 12 o'clock midnight.

Smiley

Dah pukul 6.00 p.m lebih, diriku tak peduli,
Mesti layan giveaway yang giler best ini dulu,
Kalau kengkawan Joel menyukai giveaway ini,
Janganlah korang letih, buat entry dahulu.

Kalau kengkawan ada hati nak join,
Silakan tekan banner yang atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.


Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.

#saya bangga jadi anak Malaysia! :D
Smileys


Laksa Sarawak yang sedap sedang dimakan,
Sambil sibuk type entry untuk giveaway ini,
Kalau nak join, mestilah jadi follower kan ?
Nah, inilah bukti dah jadi follower blog ini :)



wait! I'm already following you ! (:
Smiley
Hadiahnya, xdpt jumpa dekat pekan,
Rasa macam nak naik gilerr saja ni !
Nah tahu hadiah ? Mestilah mahukan ?
Hadiah yang menarik ada tertera di SINI

Kenapalah aku ni, tak pernah nak menang,
Join, join, join, join sampailah aku ni pokai,
JIKALAU DIRI AKU BERPELUANG UNTUK MENANG,
KASUT COACH TU, KAKAK TERSAYANG YANG PAKAI!

cantekk & hawtt giler kakak pakai nanti !
> lagipun, RED IS HER FAVOURITE COLOUR and SHE WEARS SIZE 5 SHOES! <

OKAY, LET'S START! 



    www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws
  1. Semasa hari jadi saya yang ke-13, macam tak ada apa-apa yang terjadi. Tak ada yang nak wish 'Happy Birthday' atau bagi hadiah. Sedihhh je :( Tiba-tiba, daddy ajak pergi KFC dekat mall .. jeng jeng jeng! .. I see my friends and family waiting there! Rupa-rupanya ada Suprise Birthday Party untuk saya. 
  2. Kadang-kadang teringin sangat nak makan donut Big Apple. My FAVOURITE! Jadi, call daddy pukul 5 p.m. (semasa office hour dah habis) minta beli donut Big Apple. Ehhh, rupa-rupanya daddy dah beli and he's on his way back home already!
  3. Tak sempat nak study untuk exam Progresif 2 bulan Jun yang lepas sebab banyak masalah keluarga. Jadi, memang ambil exam dengan ilmu yang sudah tersedia dalam otak. Tak sempat nak refresh atau mantapkan semua ilmu tu .. Beberapa minggu lepas tu, result dah diumumkan. WOW, dapat A dan B pula! Takde yang C! Hooorayy!
  4. Kredit telefon dah flat. 1 sen pun tak ada. Nak pergi beli top up tak boleh sebab tak ada transport. Hurmm, then tetiba baca dekat chatbox blog 'TAHNIAH! awk mng GA la!.. wahhh excited! Then, hadiah dia TOP UP! Yeahhh! Just in time beb! Ohhh, boleh lagi sambung message kawan-kawan. hehehe.
  5. Dekat sekolah, memang banyak kerja yang perlu disiapkan. So, kalau balik nanti, mesti berlambak-lambak homework! Ohhh, tidakkkkkk T____T Okay, balik rumah, mandi dan start keluarkan buku dari beg. Ehhh, rupa-rupanya semua kerja sekolah sudah disiapkan dekat sekolah! hooorayyy! Boleh atur buku untuk keesokkan hari dan lepas itu ... CHILAX!
  6. Tengah boring duduk dekat rumah. Dan tiba-tiba kakak cakap, 'Jomm, pergi pantai!' Jadi apa lagi, rushing tukar baju kat atas (tak terlupa juga camera) Sampai dekat pantai : pemandangan indah, angin segar, keriangan dan keseronokkan pun dapat didengar. Ohh, AWESOME!
  7. Selepas dapat tahu result UPSR 5A, fikirkan yang paling gempak yang saya dapat pun cuma duit atau basikal. Then, 5 days lepas mengetahu result tu, daddy pulang dari office pukul 8 p.m. lebih .. but he didn't came home empty handed. He bought an ACER FERRARI laptop. First-first fikir daddy beli untuk kegunaan dia sendiri, rupa-rupanya .. HADIAH UNTUK AKU! :D woahhh!
 
saya tag 
Cempaka Kuning | Cutemum
 
semoga diriku ada rezeki di giveaway hebat ni. 
Ameeeeen! (:
mesti kakak happpy nanti :)


Thank youuu (:

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...