Contest Gambar Candid 'HOT'


cepat-cepatlah tekan banner kalau korang nak join :)

sini saya selitkan ucapan buat cik Nyamuk Terbang

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

Happy Belated Birthday Nyamuk Terbang!

Waktu menjalankan hidup, tiada hentinya. 
Diiringi mentari & rembulan, terbit dan tenggelam setiap hari. 
Semua ini telah mengiringi usia kalian yang sentiasa bertambah, 
dari hari ke hari hingga ke saat ini .. 

Saya disini dengan hati yang PALING ikhlas nak ucapkan  
HAPPY BIRTHDAY kepada awak
Semoga kalian sentiasa dicurahkan kebaikan dariNya. 
Semoga panjang umur, sihat & bahagia selalu 
dan semua cita-cita dapat dicapai.  

Detik berganti detik, hari berganti hari, 
bulan berganti bulan, tanpa disedari, 
1 tahun telah dilewati (:

Selamat Ulang Tahun saya ucapkan,
Biarpun tak semahal sebutir berlian,
Meskipun tidak sewangi bunga mawar,
Dan tak seindah rangkaian puisi,
Hanya kalimat yang merangkum semuanya,
Dengan doa di setiap kata yang terucap ;)

HAPPPPPPY ???th BIRTHDAY to

My Photo

Smiley

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws



Baju Body Glove/Pdi
Jam Tangan
Perfume
Kakichat Pro Addon selama setahun x 5 pemenang tajaan kakinetwork.com

Domain Setahun x 1 pemenang tajaan Fahmi Mahat

Flash Header x 1 pemenang tajaan Fahmi Mahat



www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws


www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

ini gambat semasa saya dan rakan-rakan pergi seminar dekat Gymkhana Club Miri. Gambar ini menunjukkan yang kami nak tumbok si penceramah pada hari tu. Si penceramah tu sporting gilerr! *kaya juga. :p hahahaa! Beliau memang telah M.A.D (made a difference) ! Hari yang OHSUMM! :D



www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws
ni pula gambar anak-anak buah saya. Comel tak? Comel giler.. *ish, jwb sendiri* hehee. kedua-dua anak buah saya ni sedang bergembira kerana mereka dua ni bukannya selalu berjumpa. Excited ler kalau berjumpa. Walaupun jarang berjumpa, hubungan mereka dua ni memang rapat. BFF gitu. hehee.


www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws


ni gambar hot saya pula. Hot tak? memang hot giler kat pantai masa tu. Itu sebab saya pun hot sekali. hehehee. Apa-apa pun, memang hari yang OHSUMMM juga semasa kat pantai tu :D

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...