Giveaway : Domokun Vs Angry Birds



sila TEKAN BANNER atau TEKAN INI kalau nak JOIN! :)

Hokayy, hari ni saya nak join Giveaway : Domokun Vs Angry Birds yang dianjurkan oleh cik atien yang AWESOME! Saya dah pernah join contest cik atien. TEKAN SINI ! Harap-harap menang kat contest tu dan juga di giveaway ni. heheheee. Untuk giveaway ni, saya tag cempaka kuning dan annis. korang join la ok?


2 sebab suke DOMOKUN

1. Domokun membawa maksud yang sangat menarik dan special. YEAHHH
"Domo" bermaksud sesuatu (biasanya untuk menekankan"terima kasih," "maafkan saya," dll)membayangkan kesopanan meningkat"kun"digunakan sebagai panggilan kepada seseorang. Sebagai contoh, "Mr." atau "Cik" dan juga ''Tuan''.  
Menarikkan maksud Domokun :) 



2. Comel gilerrrrrr + warnanya memang #cunnnnnn!
Perghhh perghh perghhh, dengan giginya yang putih & tajam, mulutnya yang merah & ternganga, badannya yang comel  & coklat .. mesti BANYAK yang minat dengan Domokun kann :D Jeles tau tengok kawan-kawan yang ada barangan Domokun. Saya pula .. takdeeeeeeeee :(
sedih D:

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 5/11/2011


Terima kasehhhhhhhh! (:

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...