Giveaway Kujie2.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan Ke 20


Saya ada plan menarik dan kawan saya mesti join,
Pasti memeriahkan hari Rabu yang sangat bosan ini,
Kalau kengkawan Joel yang baik hati hendak join,
Tekan gambar yang awesome lagi cun di atas ni ;)





KEPADA PUAN KUJIE SERTA SUAMI :

Your anniversary is a right time
For you two to share the awesome love nation
It's obvious that the two of you
Have quite a deep loving connection!
I, Joel Leslie send a congratulations
And heartfelt wishes too,
For joyful, happiness and love
In everything both of you do 

May both of you forever be one 
strong family who are blessed by God Almighty :)

It takes two special wonderful people,
To make a wonderful strong loving pair.
There's a joy just being around both of you,
A feeling both of you love to share.
  I send an anniversary wish to you two,
For years of joy and pleasure both of you together.
May each and every year keeps getting better,
With those awesome memories to treasure ♥

Even the giveaway banner shows how huge
is your love towards your husband, Puan Kujie :)
I believe in any condition whatsoever, 
you two will be one strong husband and wife. 


Saya doakan kalian semoga terus bahagia,
Menjadi ibu dan bapa yang sangat berjaya,
Mendidik anak ke arah yang terbaik untuk masa depan mereka,
Dimurahkan rezeki dan gembira sehingga hujung nyawa ♥
Happy Anniversary ! ♥

cake buat Puan Kujie serta suami yang disayangi ->

kad pula. #sorryhodoh:( (handmade tau :p) :


Perkara yang disukai  yang terdapat di  kujie2.com
  • Blog tu memang CEPAT SANGAT LOADING. Tak payah nak tunggu lama giler! HEBAT! :)
  • Header blog yang simple, tak menyakitkan mata dan kreatif!
  • Senang nak geledah blog tu sebab ada menu bar dekat atas. YEAHH! :D
  • Template blog pun simple but NICE! Putih memang pilihan terbaik!
  • Sidebar yang teratur dan tak terlalu panjang.
  • Entries yang menarik-menarik belaka.
Kelemahan dan cadangan untuk dibaiki di kujie2.com
  • Ruangan untuk follow (FOLLOW BUTTON) tak ada. Susah nak update dengan blog tu :(
  • Chatbox pun tak ada. Susah nak tinggalkan jejak, tanya khabar, inform pasal sesuatu, dll
harap-harap saya bertuah untuk memenangi 

|
|
|
|
|
|
v


1 box  20pcs  Almond Macarons with Variety Fillings
boleh dimakan bersama dengan keluarga di rumah. 

Moga-moga ada rezeki untuk mencuba macarons ni! Ameeen!

Tarikh giveaway berakhir pada 18 Oktober 2011

2 comments:

  1. bergenang airmata baca entri ni...malam nanti nak bervide cam dgn suami ( suami kak jie kat Algeria , time zone lewat 7 jam ) nak bagi link entri ni.

    Terimakasih for your sweet compliment!

    ReplyDelete
  2. ohhh, jauhnya beliau. semoga beliau sentiasa selamat di sana. :)

    you're very welcome puan kujie! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...