Keputusan Giveaway : Vote for Joel and Win a Doodle !

Hello. Okay, SORRRRY sangat-sangat sebab lambat umumkan nama pemenang giveaway saya ni. Kalau ada yang tak ingat, tekan sini. Sebenarnya kebelakangan ini agak buzy dengan aktiviti di sekolah. So, susah nak update dengan result giveaway ni. dan, satu perkara lagi. Sebenarnya salah satu daripada syaratnya adalah giveaway akan terbatal jikalau kurang dari 80 peserta/voters..dan itu buatkan saya ragu-ragu. Cuma 51 yang vote. Hurmm, tu la juga sebab lambat umum. Tapi, disebabkan saya ni seorang yang baik hati *ececece* saya nak beri hadiah juga :) hehe. Tetapi ada PROBLEM sikit. Saya dah bersetuju yang saya akan berikan hadiah kecuali MACAROONS tu sebab tak cukup 80 voters. Ini kira masih okay tau sebab saya tetap nak bagi hadiah :) jangan marah okayy. hehee. 

Tettt! Pengumuman sekali lagi!
Doodle itu ditukar ke header 
(permintaan sponsor doodle iaitu pemilik blog 

 
okay, dah dah. Nak umumkan sekarang! Saya guna khidmat random.org. okay!

kalau tak ingat nombor, TEKAN SINI.

Tempat kelima
1 header

Tempat keempat
1 header
Tempat ketiga
1 header + blog review

Tempat kedua
1 header & review blog + top up RM5

Tempat pertama
2 headers & review blog + top up RM5


TAHNIAH ! TAHNIAH! :)
kepada yang tak bertuah, ada rezeki di tempat lain. KEEP TRYING! :D

pemenang :
  • sila PM saya di facebook saya (SINI) untuk menuntut hadiah. Tuntut hadiah selewat-lewatnya 5 NOVEMBER 2011, kalau tak, whoooshh hadiah korang aku bagi orang yang lebih memerlukan :p hehe. *esok sampai Isnin (28-31) takleh online cos pergi KL*
thank youuu! :)

5 comments:

  1. random.org suka number 3 kot. hehe

    ReplyDelete
  2. Do you love books?A lot?
    WHy don't you try this giveaway :D Good luck!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/11/october-gift-away-by-azreenchan.html

    ReplyDelete
  3. alo..xbertuah pun..haha..

    tahniah semua!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...