kite suka!!! blog ALIF ISMAIL.


okayy, Si Alif Ismail nak bagi dodol lagi ! 
Tekan banner kalo nak dodol dari beliau. chewahh, beliau :p


jeng jeng jeng !
tiba saatnya untuk ..



Okay okay, blog ko huduhhh giler! cepat delete! ngehehehe! tetipu jeee ;P

Okayyyy, dengan segala kejujuran di dalam hatiku yang jujur ni, saya, Joel Leslie yang jujur ingin memberitahu dengan sejujurnya bahawa ..
kite sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa blog AI.

okay, perkara yang kite suka!!! pasal blog AI ->


HEADER

 ! ! !:::::alif ismail:::::! ! !

jaw-dropping punya header. :O--- terleleh sekali air liur. Perghh, perghhh, perghhhhhh, giler smart la header ni.Walaupun sekadar tertera nama ALIF ISMAIL, tapi cool! Memang betul quote ni : 'Simple is better!'

Kamu ada hal tak dengan aku?
Apasal selalu marahkan diriku?
Header simple, kegemaran aku,
Sejuk dimata, memang pilihanku.

SIDEBAR



 aduhh, tak boleh printscreen semua :C 
xpandai nak printscreen whole page -.-'

Okayy, kite suka sangat dengan sidebar AI sebab tak bnyk sng widgets. Tapi kalau sikit sangat, macam tak 'happening' pula. Tambahlah beberapa widgets lagi. Yang best pula, kira 1, 2, 3 dah habis loading blog AI. yeahhh! HEBAT!

Pergi ke Pekan Popo Si Ali Penjaja,
Menjual sekadar mee sedapppp! je,
Loading blog memang sekejap saja,
Tapi sidebar macam hampehh je. 


ENTRY



Yeahhhman! Memang entry AI best! Yang paling best pasal entry die, ringkas2 je. xde yg panjang lebarrrrrrrrrrrrrrrrrrr. mampuih aku bca kalau panjang sangat >:D

Jangan ke sana itu, ada bom!
Nanti meletop la awak Cik Pon,
Entry best giler kebaboooom,
Keep it up and rockkkk on!

and last sekali ------>

ofcossss la DODOL dia!



nihhh, dodol AI buat untuk aku. ngehehehe :D comel tak? COMEL kan, macam saya. ngehngehngeh! Memang sukeeeeeeeeeeeee giler dengan dodol yg AI buat. Smart & unik! Dodol laki ataupun pompuan, AI boleh buat punye! btol tak Alif? hahahaa..

Hey, janganlah kau dan kau kasi rembat,
Bola yang mahal giler giler giler tu beb!
Dodol dari Alif Ismail yang giler hebat,
Saya, Joel Leslie sukeeeeeeee giler beb!

CADANGAN DARI SI #JOELLESLIE
  • banyakkan lagi widgets di sidebar. Iklan, feedjit, dll.
  • rasanya font tu boleh ditukar sebab macam konpiuss je kadang2. tak tukar pun tak apa! hehee

Yang lain, tak yah ubah. 
DAH 100% MANTOPPPPPP!

OK SEKIAN.
THANK YOUUUUUUUU! C:

3 comments:

  1. blogger muda rupanya...
    sarawakian kan?
    kali terakhir ke kuching yahun 2009...

    ReplyDelete
  2. wow...kritikan paling kretif stakat nih...hahahah!!!!! thanks blogger muda!!!

    ni tak cecah 18 tahun lagi nih... kene selalu pantau...

    thanks!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. ahmad hafiq azlan : yup. sarawakian dari miri :D heheee.. salam kenal...

    alif : yeahh! guarantee menang la ni ? :p hehee. well, the younger the better :D ngehehe!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...