2nd GiveAway dak Vida's

entry melekat sehingga 12/12/2011

MARI SERTAI GIVEAWAY INI :)

Saya ada plan menarik dan kawan saya mesti join,
Pasti memeriahkan hari Ahad yang sangat bosan ini,
Kalau kengkawan Joel yang baik hati hendak join,
Tekan banner yang awesome lagi cun di atas ni ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.
....
Hidup ini sememangnya tidak senang,
Memang ada cabaran sentiasa mendatang,
Jikalau ada peluang untuk diriku menang,
Akanku berikan kepada kakakku tersayang.

Saya sedang syiok tengok ulangan AF9,
Sambil sibuk type entry untuk GA ini,
Kalau nak join, kenalah jadi follower kan?
Nah, inilah bukti dah jadi pengikut blog INI & INI


Tidak lama lagi, entry yang ini akan siap,
Semoga diriku ini ada peluang untuk menang,
Tetapi sebelum entry diriku ini betul-betul siap,
Kenalah tag kawan yang berpeluang untuk menang.

CONTEST BERLANGSUNG 
11/11/2011 SEHINGGA 12/12/2011

Ini aku, namaku Joel Leslie Anyie,
Ingin mengakhiri entry aku yang ini,
If you don't join, awak rugi, Seriously !
Kalau tak join, rugilah diri anda nanti.

senyumlah selalu ! :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...