Contest Gambar Paling Sengal!

 

Jom, kita semua sertai contest yang ini,
Bagus mencuba, atleast kita dah tak gagal,
Contest yang hebat giler, diriku sertai,
Tajuknya Contest Gambar Paling Sengal!

Sombong, kedekut dan juga dengki,
Janganlah diri kita bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join contest ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)
...
 Pergi ke sana, pergi ke sini, ADUH! aku tak larat,
Tolong kau pergi buat sendiri kerja yang itu,
Menjadi follower, salah satu daripada syarat,
Aku pun terus follow blog-blog yang hebat tu!


(Page pun dah diLIKE)

Hidup kita ini haruslah dinikmati,
Harus senyum, jangan sedih-sedih,
Koleksi gambar telah diterokai,
Ni gambar sengal yang dijumpa!

|
|
|
v




Gambar-gambar sengal aku yang PELIKS GILERS -.-' ngahahaha!

Tidak lama lagi, entry yang ini akan siap,
Semoga diriku ini ada peluang untuk menang,
Tetapi sebelum entry diriku ini betul-betul siap,
Kenalah tag kawan yang berpeluang untuk menang.
 
22/10/2011 hingga 22/11/2011
Dah sampai ke akhirnya entriku,
Ucapan terima kasih diucap diriku,
Memenangi top up, itu niatku,
Harap-harap termakbul niatku itu.

TERIMA KASIH! :)

2 comments:

  1. as salam...ummi xleh nak klik banner tur...xkuaq pon blog penganjur...

    ReplyDelete
  2. hehehe. dah link kan ;) dh leh tekan skrg ;) sorrry ek :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...