CONTEST HADIAH BEST by JALAL

H E L L O !

Orang berbudi, kita harus berbahasa,
 Nilai yang baik harus dipraktik disini,
Kalau nak sesuatu, haruslah berusaha,
Mari kita bersama-sama join contest ini.

Bersama-sama we can do it,
Kalau ada masalah, just ask me,
So, kamu tanya 'what time is it ?'
saya akan jawab : It's Bercontest Time !
 
 
 
 
Sombong, kedekut dan juga dengki,
Janganlah diri kita bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join contest ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Saya sedang syiok tengok ulangan AF9,
Sambil sibuk type entry untuk contest ini,
Kalau nak join, kenalah jadi follower kan?
Nah, inilah bukti dah jadi pengikut blog INI
 
____________________________________

# ehemmmm.

Aku mesti kalah kalau berlawan with laki hensem,
Tapi ke-handsome-an tidak penting, wahai gadis,
Walaupun diriku ini bukan jejaka yang hensem,
Senyuman mampu mengaburi mata semua gadis :p

|
|
v

 
I know I don't have an attractive look. 
Hey, I am me and I'll SMILE no matter what :)
 
Hadiah menarik tidak terlalu mahal,
Sangat diingini pelajar 14 tahun ini ye,
Apa yang diriku ini nak sangat dari Jalal,
Is Giorgio Armani Original Perfume.
 
Betul-betul harap dapat Giorgio Armani Original Perfume dari Jalal. Kenapa?
  • Perfume Giorgio Armani memang kegemaran tapi selama ni pakai yang ciplak je. Nak pula merasa guna yang original kan :)
  • Hadiah ni kira OK sebab sebenarnya nak request DSLR/Lumix :p
  • Birthday masa tu dah memang aim nak dapat perfume ni dari ahli keluarga tapi tak dapat atas sebab-sebab tertentu :/ huhu :(
Merasa perfume original itu niatku,
Hasrat aku ini semoga dimakbulkan,
Oleh Jalal selaku penganjur contest,
Yang hebat dan baik hati lagi awesome!

Tidak lama lagi, entry yang ini akan siap,
Semoga diriku ini ada peluang untuk menang,
Tetapi sebelum entry diriku ini betul-betul siap,
Kenalah tag kawan yang berpeluang untuk menang.
 
tarikh tutup contest 28/11/2011

 
 
TERIMA KASIH ;)

3 comments:

  1. thanks sebab join contest saya yang tak seberapa ni.. rajin2 lah singgah LORONG KANAN ye.. all the best

    ReplyDelete
  2. wow.....smoga adik menang...tapi akak pun ada join contest ni..hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...