Contest Klik Dan Like Fan Page

Photobucket


H E L L O ! 

Orang berbudi, kita berbahasa,
 Nilai yang baik harus dipraktik disini,
Kalau nak sesuatu, harus berusaha,
Mari kita bersama-sama join contest ini.

Sombong, kedekut dan juga dengki,
Janganlah diri kita bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join contest ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Menarik sungguh contest yang ini,
Diri aku ini sanggup berpantun seperti ini,
Marilah kengkawan, mari join contest ini,
Pasti tiada sesiapapun yang akan rugi.
orang yang rugi, cumalah mereka yang tak sertai. HAHAHA :D

Tidak lama lagi, entry yang ini akan siap,
Semoga diriku ini ada peluang untuk menang,
Tetapi sebelum entry diriku ini betul-betul siap,

Kenalah tag kawan yang berpeluang untuk menang.
 

Close Date :: 31 Disember 2011

Smiley

Sekian sahaja entriku kali ini,
Ikhlas dari insan bernama aku,
Hadiah menarik dikejar kini,
Hadiah buat diriku, itulah inginku.

Ucapan sekian terima kasih penutup bicara,
Berharap kalian semua sukakan entri ini,
Telah diri aku cuba pelbagai kaedah dan cara,
Untuk memenangi contest yang menarik kali ini.

SEMOGA DIRIKU ADA REZEKI DI CONTEST INI. AMEN!

1 comment:

  1. Salam n thanks sudi join contest dari nad ni..wish u gud luck..nad ada update nama peserta dan ada sponsor baru..jom tengok ye..

    new entry ::
    Senarai Nama Peserta
    Senarai Hadiah Untuk Pemenang
    Duit Says.My Dah masuk..
    Randy Pangalila Follow Miss Nadya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...