CONTEST MY BESTFRIENDS FOREVER by CIK AYU

HELLO! SALAM SEJAHTERA! :)


Jom, kita semua sertai contest yang ini,
Boleh menang, tolong aku dipercayai,
Contest yang hebat giler, diriku sertai,
Tajuknya CONTEST MY BESTFRIENDS FOREVER by CIK AYU

Sombong, kedekut dan juga dengki,
Janganlah diri kita bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join contest ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

 Pergi ke sana, pergi ke sini, ADUH! aku tak larat,
Tolong kau pergi buat sendiri kerja yang itu,
Menjadi follower, salah satu daripada syarat,
Aku pun terus follow blog yang hebat tu!


Hidup kita ini haruslah dinikmati,
Harus senyum, jangan sedih-sedih,
Koleksi gambar telah diterokai,
Inilah gambar bersama BFF diriku!

|
|
|
v


DARI KIRI KE KANAN : Saya (Joel), Malissa, Sabrina, Gabriel, Gibson 
gambar ini telah diambil semasa saya dan BFF saya berehat time 'waktu rehat' latihan drama kami. Perghh, penat giler la practise untuk drama kami ini. Ini gambar ni menunjukkan kami pening memikirkan pasal drama tu. hehehehe :D  Tapi setelah berlatih selama beberapa minggu, kami mendapat tempat ketiga dalam pertandingan drama tu. Boleh tahan kot. Asalkan dapat hadiah. hehehe. 

     Sahabat ibarat insan terbaik dalam hidupku 
dan sering sejalan denganku dan yang menjag
nama baikku ketika aku hidup atau 
selepas aku meninggal. Dialah yang mewarnai 
hidupkdan membuat aku tersenyum !





Tidak lama lagi, entry yang ini akan siap,
Semoga diriku ini ada peluang untuk menang,
Tetapi sebelum entry diriku ini betul-betul siap,
Kenalah tag kawan yang berpeluang untuk menang.



Hantar SEBELUM 17 DISEMBER 2011
 Smiley

Sekian sahaja entriku kali ini,
Ikhlas dari insan bernama aku,
Hadiah menarik dikejar kini,
Hadiah buat diriku, itulah inginku.

Ucapan sekian terima kasih penutup bicara,
Berharap kalian semua sukakan entri ini,
Telah diri aku cuba pelbagai kaedah dan cara,
Untuk memenangi contest yang menarik kali ini.

THANK YOU :) 

lotsa love, Joel.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...