Contest - MYBIRTHDAY


TEKAN BANNER KALAU NAK JOIN ;)

Giveaway yang dianjurkan sempena birthday Ieyha ;)
 


Selamat hari jadi
Ku ucapkan kepada mu
Betapa riangnya menanti di saat ini
Selamat hari lahir!

Kini usia telah
Mendewasakan dirimu
Kini kau menanti pelangi kehidupan
Secerah mentari memancar buni ini

Tak dapat melupakan kenangan manis
Tiap detik beredar silih berganti
Hanya setahun sekali kau menanti
Bagaikan sejarah tersemat di sanubari
Waktu menjalankan hidup, tiada hentinya. 
Diiringi mentari & rembulan, terbit dan tenggelam setiap hari. 
Semua ini telah mengiringi usia kalian yang sentiasa bertambah, 
dari hari ke hari hingga ke saat ini .. 

Saya disini dengan hati yang PALING ikhlas nak ucapkan  
HAPPY BIRTHDAY kepada Ieyha ;)
Semoga kalian sentiasa dicurahkan kebaikan dariNya. 
Semoga panjang umur, sihat & bahagia selalu 
dan semua cita-cita dapat dicapai >:D

Detik berganti detik, hari berganti hari, 
bulan berganti bulan, tanpa disedari, 
1 tahun telah dilewati (:

Selamat Ulang Tahun saya ucapkan,
Biarpun tak semahal sebutir berlian,
Meskipun tidak sewangi bunga mawar,
Dan tak seindah rangkaian puisi,

Hanya kalimat yang merangkum semuanya,
___________________________

KISAH HARI JADIKU :)

26hb Mei yang lalu merupakan hari yang amat bermakna bagi diriku.
Hari tersebut merupakan 

Diriku sangat rindukan hari yang bermakna tersebut.
 Terima kasih yang teramat sangat aku ucapkan kepada keluarga sebab menjayakan sambutan hari jadi saya tersebut dan kawan-kawan yang telah menghadirkan diri ke sambutan tersebut :')

Sambutan hari jadi saya diadakan dekat KFC, Bintang Plaza, Miri. 
Telah dihadiri oleh lebih kurang 11 kawan-kawan.

Jeng jeng, ini gambar kek saya :)
sedappp giler fruit kek ini . 
tak heavy and that's is what I love ;)

potong kek birthday ! ;)

upacara mengagihkan kek birthday :D

 Nurin makan buah ceri atas kek :D


excited terima hadiah walaupun SATU je. 
ngehehe! nampak sangat menipu .. banyak hadiah yang diberi tapi 
tak larat nak pegang semua. Akhirnya pegang 1 hadiah + french fries. hehee


kawan-kawan 1 Malaysia saya yang telah datang 



lepas dah makan kat KFC ... PERGI JALAN-JALAN :)

 
okay, itu beberapa gambar masa birthday saya pada tahun lepas.
 
KENANGAN INDAH YANG 
AKAN DISIMPAN BUAT SELAMA-LAMANYA :')
Tidak lama lagi, entry yang ini akan siap,
Semoga diriku ini ada peluang untuk menang,
Tetapi sebelum entry diriku ini betul-betul siap,
Kenalah tag kawan yang berpeluang untuk menang.
 
TARIKH : 3 OKTOBER HINGGA 14 NOVEMBER
TERIMA KASIH ;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...