Entry Special: LSO contest

Klik sini untuk sertai.


Cara-cara:
  1. Buat satu entry buh tajuk kat atas
  2. Isi entry die just letak gambar anda/anak anda/bf or gf anda/suami or isteri anda (hadiah akan diberi kepada tuan milik gambar)
  3. Gambar ape?senang je letak gambar yang paling cun/lawa/cute/bergaya/cool
  4. Lepas tu inform la kat ruang komen entry ni (bagi link tau)
Cara pengadilan:
  1. Naru akan letak gambar korang kat Fan page LSO bagi orang vote or komen (harap kawan-kawan x kisah la ye Naru nak amik gmbr korang letak kat page)
  2. Tak banyak LIKE  tak semestinya tak boleh menang
  3. Gambar kalau boleh tak mo edit ek nak ala2 Natural Beauty gitu
  4. LSO ade 4 admin so hadiah dan pemenang kami berempat la bincang same-same..hehe
Hadiah: 
  1. Shhh rahsia hehe
  2. Hadiah akan bagi mengikut kesesuaian owner gambar tersebut
  3. Hadiah sume yang ade kat dalam LSO sahaja
Contest menarik, disertai aku,
Moga adalah rezeki buatku,
Kini tibalah masa buat diriku,
Tunjukkan gambar dipertaruhku
|
|
|
v

Gambar yang langsung tidak diedit dan ala-ala comel. Hehehe!

MOGA-MOGA ADA REZEKI. AMEEEN.
TARIKH TUTUP: 24 NOVEMBER 2011
MASA:5.30 PM

THANK YOU :)

1 comment:

  1. salam terima kasih sudi join..pandai adik dlm gmbr ni wat muke cumel hehe..ni link tuk Joel

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=186076474811188&set=a.178226165596219.47242.101569019928601&type=3&theater

    ~gud luck~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...