GA dari Lydiamiza.com


TEKAN BANNER UNTUK JOIN ;)

Smiley


Giveaway menarik diriku sertai,
Tajuknya memang mewah benar,
Semua kawan haruslah sertai,
Tajuknya GA dari Lydiamiza.com

Kalau kengkawan ada hati nak join,
Silakan tekan banner yang atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.


 Pergi ke sana, pergi ke sini, ADUH! aku tak larat,
Tolong kau pergi buat sendiri kerja yang itu,
Menjadi follower, salah satu daripada syarat,
Aku pun terus follow blog yang hebat tu!

wait! I'm already following you ! (:

 Smiley


Saya akan berikan


Kenapa? 



Saya akan dapatkan


coklat Ferrero Rocher untuk LM kerana ia merupakan
coklat paling sedap dan mewah :D

Semoga dengan pemberian ini, kita akan menjadi

hehehe ;)

Tak lupa juga saya selitkan ucapan untuk LM 

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws




Waktu menjalankan hidup, tiada hentinya. 
Diiringi mentari & rembulan, terbit dan tenggelam setiap hari. 
Semua ini telah mengiringi usia LM yang sentiasa bertambah, 
dari hari ke hari hingga ke saat ini .. 

Saya disini dengan hati yang PALING ikhlas nak ucapkan  
HAPPY BIRTHDAY kepada LM :)
Semoga Cik Amirah sentiasa dicurahkan kebaikan dariNya. 
Semoga panjang umur, sihat & bahagia selalu 
dan semua cita-cita dapat dicapai.  

Detik berganti detik, hari berganti hari, 
bulan berganti bulan, tanpa disedari, 
1 tahun telah dilewati (:

Selamat Ulang Tahun saya ucapkan,
Biarpun tak semahal sebutir berlian,
Meskipun tidak sewangi bunga mawar,
Dan tak seindah rangkaian puisi,
Hanya kalimat yang merangkum semuanya,
Dengan doa di setiap kata yang terucap ;)


HAPPPY BIRTHDAY!

Saya tag Kak Nida untuk GA ini. 
Kalau beliau join, perghh, confirm aku kalah :
hehehe..

 Terima kasih :)

2 comments:

  1. salam..entri ni ke?maafla..link awak ada 3 blog.susah nak kesan.jika entri ini terima kasih atas ucapan.cuma syaratnya tak lengkap.terima kasih ye.

    ReplyDelete
  2. nak hadiah bear tu sekali blh...entri awak sgt oanjang..tenet slow..sis tak jmp header tadi.terima kasih sudi join.suka sgt dpt coklat

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...