MYSTERIOUS GIVEAWAY BLOG MISS KINAH & MISS PIQAH


H E L L O !

Orang berbudi, kita harus berbahasa,
 Nilai yang baik harus dipraktik disini,
Kalau nak sesuatu, haruslah berusaha,
Mari kita bersama-sama join giveaway ini.

Bersama-sama we can do it,
Kalau ada masalah, just ask me,
So, kamu tanya 'what time is it ?'
saya akan jawab : It's Bergiveaway Time !
..........
Halloween baru berlalu, saya takut kat hantu,
Cepat! Kita harus halau semua hantu-hantu ini! 
Sila tekan banner yang penuh misteri atas tu,
Supaya kita semua dapat sertai giveaway ini!
..........
Pergi ke sana, pergi ke sini, ADUH! aku tak larat,
Tolong kau pergi buat sendiri kerja yang itu,
Menjadi follower, salah satu daripada syarat,
Aku pun terus follow blog-blog yang hebat tu!


Tidak lama lagi, entry yang ini akan siap,
Semoga diriku ini ada peluang untuk menang,
Tetapi sebelum entry diriku ini betul-betul siap,
Kenalah tag kawan yang berpeluang untuk menang.
 
Akhir sekali,
..........
 
TERIMA KASIH ;)

1 comment:

  1. thanks for joining us!!

    wish you luck !!

    follow sini :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...