SeC0nD BiRThdaY AdHa GiVEawAy


Bermula dari 15 November 2011 - 25 November 2011 Jam 11 malam.

MARI SERTAI GIVEAWAY INI :)

Saya ada plan menarik dan kawan saya mesti join,
Pasti memeriahkan hari khamis yang sangat bosan ini,
Kalau kengkawan Joel yang baik hati hendak join,
Tekan banner yang awesome lagi cun di atas ni ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.
....
Saya sedang syiok tengok ulangan AF9,
Sambil sibuk type entry untuk GA ini,
Kalau nak join, kenalah jadi follower kan?
Nah, inilah bukti dah jadi pengikut blog INI.


sini saya selitkan juga ucapan buat Adha


Selamat hari jadi
Ku ucapkan kepada mu
Betapa riangnya menanti di saat ini
Selamat hari lahir!

Kini usia telah
Mendewasakan dirimu
Kini kau menanti pelangi kehidupan
Secerah mentari memancar buni ini

Tak dapat melupakan kenangan manis
Tiap detik beredar silih berganti
Hanya setahun sekali kau menanti
Bagaikan sejarah tersemat di sanubari

Waktu menjalankan hidup, tiada hentinya. 
Diiringi mentari & rembulan, terbit dan tenggelam setiap hari. 
Semua ini telah mengiringi usia kalian yang sentiasa bertambah, 
dari hari ke hari hingga ke saat ini .. 

Saya disini dengan hati yang PALING ikhlas nak ucapkan  
HAPPY BIRTHDAY kepada Adik Adha ;)
Semoga kalian sentiasa dicurahkan kebaikan dariNya. 
Semoga panjang umur, sihat & bahagia selalu 
dan semua cita-cita dapat dicapai >:D

Detik berganti detik, hari berganti hari, 
bulan berganti bulan, tanpa disedari, 
1 tahun telah dilewati (:

Selamat Ulang Tahun saya ucapkan,
Biarpun tak semahal sebutir berlian,
Meskipun tidak sewangi bunga mawar,
Dan tak seindah rangkaian puisi,

Hanya kalimat yang merangkum semuanya.

sekian terima kasih :)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...