SHU SHINJU GIVEAWAY


*banner ada diletakkan di sidebar juga*

H E L L L L O  F R I E N D S  :)
Sudah pukul satu lebih, diriku ini tidak peduli,
Mestilah layan SHU SHINJU GIVEAWAY dulu,
Kalau kawan Joel yang awesome menyukai GA ini,
Jangan penat dulu, sila buat entry anda semua dulu.

Diriku ini tengah menunggu final AF9,
Sambil sibuk type entry untuk GA ini,
Kalau nak updates, kenalah jadi follower kan?
Nah, inilah bukti dah jadi follower blog INI

wait! I'm already following you ! (:


Smiley

Oleh kerana Cik penganjur tanya


diriku pun mengajak semua membaca beberapa pendapat diriku :)


# PENDAPAT 1:

Oleh kerana ini blog personal  SHU SHINJU dan banyak perkara yang menarik yang boleh dikongsikan,
blog tu patut ditambah widget untuk 'SHARING' iaitu

Senang saja nak pasang. 
Tekan  'facebook share atau retweet' untuk tutorial :D

# PENDAPAT 2 :

Sememangnya blog itu penuh dengan entry yang hebat-hebat belaka! 
dan gambar-gambar pun semua 


Oleh sebab tu, always

# PENDAPAT 3 :

Oleh kerana sangat banyak widget di tepi sidebar blog tu,
beberapa widget-widget tu harus diatur macam ni


Tekan SINI untuk tutorial :)

Yang patut diatur guna scroll bar adalah:

- MY HOT HOT BLOGGERS FRIENDS
- SHOPPING ZONE
- BLOG ARCHIVE


# PENDAPAT 4 :

background

Background blog penting, wahai SHU SHINJU,
Ia elemen tunjuk perasaan dan keunikkan blog,
Carilah background mengikut suka  SHU SHINJU
Pasti menceriakan dan memperhebatkan blog. 

Ada satu perkara yang juga amat penting,
Pastikan background tidak menyakitkan mata,
Simple but nice, itu yang teramatlah penting,
Disukai semua orang dan menyejukkan mata.

# maksud saya, cari background yang 
ada corak-corak yang simple and nice ikut suka 
awak sebab background blog itu pink dan plain je. 
jangan marah ek. nak membantu ni ;)

Smiley

Sini juga saya selitkan ucapan buat SHU SHINJU 

Saya doakan kalian semoga terus bahagia,
Menjadi pasangan yang sangat berjaya,
Harapanku yang terbaik bagi masa depan mereka,
Dimurahkan rezeki dan gembira sehingga hujung nyawa ♥


ameeeen :)

Tidak lama lagi, entry yang ini akan siap,
Semoga diriku ini ada peluang untuk menang,
Tetapi sebelum entry diriku ini betul-betul siap,
Kenalah tag kawan yang berpeluang untuk menang.

TT: 1th Dec 2011 pada tepat jam 12.00AM.

Akhir sekali, 10 jari disusun aku,
Jikalau ada kesalahan diri aku,
Membantu itu memang niat diriku,
Semoga pendapat dapat membantu.

Sekian sahaja entriku kali ini,
Ikhlas dari insan bernama aku,
Hadiah menarik dikejar kini,
Hadiah buat diriku, itulah inginku.

Ucapan sekian terima kasih penutup bicara,
Berharap kalian semua sukakan entri ini,
Telah diri aku cuba pelbagai kaedah dan cara,
Untuk memenangi GA yang menarik kali ini.

THANK YOU ;)

1 comment:

  1. thanks for the pendapat & thanks juga for joining...

    nantikan keputusannya nanti k..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...