Special GiveAway From NeynaProperty

H E L L O ! 


Orang berbudi, kita berbahasa,
 Nilai yang baik harus dipraktik disini,
Kalau nak sesuatu, harus berusaha,
Mari kita bersama-sama join GA ini.

Bersama-sama we can do it,
Kalau ada masalah, just ask me,
So, kamu tanya 'what time is it ?'
saya akan jawab -> it's Giveaway Time !



Sombong, kedekut dan juga dengki,
Janganlah diri kita bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join GA ini,
Sila tekan banner yang menarik di atas itu ;)

><><><
Saya sedang syiok tengok ulangan AF9,
Sambil sibuk type entry untuk GA ini,
Kalau nak join, kenalah jadi follower kan?
Nah, inilah bukti dah jadi pengikut blog INI & INI

Hadiah-hadiah yang ada, saya sangat sukakan,
Berharap Neyna memberinya kepada diriku ini,
Nah tahu apa hadiahnya ? Mestilah mahukan ?
Hadiah yang menarik ada tertera di SINI
|
|
v
Hadiahnya seperti berikut :
1. Top-Up Maxis/Celcom/Digi RM10
Key-Chain Comel
2. Top-Up Maxis/Celcom/Digi RM5
Key-Chain  Comel
3. Key-Chain Comel
HADIAH AKAN DI-UPDATE DARI MASA KE SEMASE


TOP UP AKAN PASTI MENYENANGKAN
 KEHIDUPAN KAMI SEKELUARGA!

Wonderful owner, Neyna membuat Giveawaynya,
Hadiah-hadiah yang ada amat disukai oleh aku,
Kalau bukan diriku yang menggunakannya,
Pasti diberi kepada adik-beradik kesayanganku.

Menarik sungguh Giveaway yang ini,
Diri aku ini sanggup berpantun seperti ini,
Marilah kengkawan, mari join GA ini,
Pasti tiada sesiapapun yang akan rugi.
orang yang rugi, cumalah mereka yang tak sertai. HAHAHA :D

Tidak lama lagi, entry yang ini akan siap,
Semoga diriku ini ada peluang untuk menang,
Tetapi sebelum entry diriku ini betul-betul siap,
Kenalah tag kawan yang berpeluang untuk menang.


Ini aku, namaku Joel Leslie Anyie,
Ingin mengakhiri entry aku yang ini,
If you don't join, awak rugi, Seriously !
Kalau tak join, rugilah diri anda nanti.

senyumlah selalu ! :)

tarikh tamat GA :  20 November 2011 .

SEKIAN TERIMA KASIH :)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...