JOIN EYKAMEOW 1ST GIVEAWAY!

Okkkk, salam sejahtera semua. Sekarang ni takdorrrr kerja. Jadi, saya joinlah giveaway ini. 
Menarik doh! Jom semua join :)

psst, facebook pages tu semua dah LIKE ek :)

suka ke tak suka blog Gadis ini KEKWAT?

ofcosss SUKA. *nanti cakap tak suka, tak diberi menang pula :p main2 jeee.


sebab-sebabnya adalahhhhh -->
  • header tu .. CUNNNN giler! Tak perlu tukar ek :)
  • Tema blog awak memang awesome and menarik!
  • Ada semangat Harimau Malaya sebab .. HITAMKUNING :p hehe
  • entry memang TERBAIK & TERHEBAT! :D
  • loading yang CEPAT dan tak banyak widget yang tak guna :)
overall, saya bagi grade 
A++ (11/10)

keeeeep it up! :)

ehehehe. okay, moga-moga ada rezeki saya kat GA ni. Amen Amen! 
Kalau dapat, hadiah akan diserahkan dengan berbangga hati ke kakak saya :)

sekian. TERIMA KASIH!

1 comment:

  1. wahhhhh A++ gituuuu! hehehe!
    Hai sarawakian blogger!! Bestnya bila ada org sarawak join 1st giveaway yg kite buat ni jgk!
    Thanks sbb join k?
    So....eyka nak bg nombor bertuah kat awak..
    nombor bertuah tu ialah no. 8! yey!
    Goodluck!! ;)
    n thnks againnn ^__^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...