Segmen Kami Nak Doodle Free by kusyi03

salam sejahtera! 

TEKAN SINI KALAU NAK JOIN :)

kenapa nak doodle?

D - dari dulu, memang suka tengok doodle terutamanya yang comel. hehe
O - Orang ramai memang sukakan doodle.
O - Orang ramai buat doodle semasa waktu lapang
D - Doodle yang simple dan sedap mata memandang is the best!
L - Lelaki mahupun perempuan memang minatkan doodle
E - Extraordinary-lah orang yang pandai buat doodle! ;D

CIRI-CIRI DOODLE YG SAYA MAU :

seorang lelaki yang boleh kira sama macam dia ni :


rambut blonde, pakai spec hitam besar, 
pemakaian smart (kemeja dalam, cardigan luar) :)

kenapa saya nak doodle yang berwajah dia ni ? 

sebab beliau adalah idola saya.
Suara dia ni perghh perghh perghhh giler awesome! 
Nama beliau adalah Cameron Michell dari The Glee Project.

Jom terjah lagu ni :


best kannnnnnnnnnnn? hehehee.

THANK YOUUUUUUUUUUUUUUUU ( : 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...