The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay





tu, tekan banner kalau nak join :)

Salam sejahteraaaaaa! Okay, WOW. Hebat giveaway ni. Wajeeeb join. Kalau tak join, rugi doh. Cepat-cepat join. The steps are very simple while the prizes are just fantastic! Come and join! :]

Jom terjah sponsors for this AWESOME GIVEAWAY 


Pergh banyaknya sponsors, Cik Nisa! Hopefully ada rezeki menang salah satu daripada hadiahnya ;)

 WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list anda. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, korang pergi like fan page dorang tau! 
--> SUDAHHHH :]
Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral. --> OKAYYYY! ;D
Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian bawah entry ini.--> DONE! :3
Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas.  --> AKANKU PASTIKAN! ^__^

Giveaway berlangsung dari 
6 DISEMBER hingga 31 DISEMBER



SEKIAN :)

5 comments:

  1. hehe..

    good luck=)...sy join jugak=)=)

    ReplyDelete
  2. Salam, MIRARO pun join jugak. GUDLUCK ! ;)

    ReplyDelete
  3. jemput join giveaway cik Bunny di sini http://inspirebunny.blogspot.com/2011/12/mega-giveaway-by-cik-bunny.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk

    Good luck yoww! :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...