GA Cuti-cuti Hatyai

- sila tekan banner kat atas ini kalau nak join GA yang menarik ini -

H E L L O 
and
S E L A M A T  P E T A N G

Saya nak join GA Cuti-cuti Hatyai yang dianjurkan oleh pemilik blog ~>

okayy, saya dah jadi follower ~>

Semoga blog Kak Ummie akan sentiasa maju dan 
saya harapkan yang terbaik dalam 
kehidupan Kak Ummie serta keluarga. ;)

BESTNYERR KAK UMMIE PERGI 
HATYAI, THAILAND :D
don't HAVEE FUN ! :)

JOMMM JOIN GA INI !

Tarikh Tutup : 13 Mei 2011(Lama lagi tu)
hadiahnyer...
3 Cenderahati dari Hatyai.....

 sekiann .. thank you.

Giveaway from GincooMerah

- sila tekan banner yang hot kat atas ni kalau nak join -

**GincooMerah My Fashion Mengadakan PROMOSI besar-besaran!

Sesiapa yang membeli LENS (apa-apa jenis brand) dari tarikh 15 April 2011 – 15 June 2011, akan mendapat Voucher Lens bernilai RM30 – RM50!!!

Juga perfume original dari pelbagai jenis brands hanya berharga RM180.00 utk 100/125ml! (jika nak perfume yang berkotak, don’t hesitate to ask me to qistinaedura@yahoo.com)

Sila isi ORDER FORM ya! http://ordergincoo.blogspot.com/ (sila linkkan di word ORDER FORM)**

Marilah para pembeli yang dihormati,
Membeli barangan yang hot lagi menarik,
Kalau ke sini, pasti ada yang berkenan di hati,
Harganya reasonable & anda pasti tertarik :)

Marilah kita bersama-sama,
Membeli LENS sekarang ini juga,
Anda akan mendapat Voucher bersama,
Ini merupakan peluang keemasan !

Bukan cuma LENS, perfume pun ada,
Perfume yang sangat harum baunya,
Perfume yang dijual adalah original, 
Pasti berbaloi dengan harganya

JOM KITA KE PROMOSI BESAR-BESARAN 
 awesomee .. menarik .. anda pastinya akan tertarik ! :D

><><><><><
Giveaway pun sedang dijalankan,
KIta semua dijemput untuk sertai,
Semua orang sukakan hadiah kan ?
Jadi, jangan segan-segan ingin sertai.

* mari kita join GA yang diadakan 
oleh GincooMerah  sehingga 15 Mei 2011*  
 
Hadiah :
1st prize – Lens GEO brand & voucher RM50
2nd prize – Voucher RM50
3rd prize – Voucher RM30
Hadiah saguhati 3 orang terpilih : Voucher RM10
 
sekiann ~ thank you. ;) 

IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY

- sila tekan banner diatas kalau nak join GA ini -

Hello Izyan :)
saya nak join GA awak yang menarik ini ..
untuk pembukaan, sila baca pantun ini

Cik Izyan merupakan pemilik blog INI,
Sejak Jun 2010 lagi blog ini menjadi miliknya,
Kalau kengkawan nak berkenalan dengan blogger ini,
Silakan, saya amat yakin Cik Izyan baik orangnya.

Sekarang sudah tibanya bagi diriku tidur,
tetapi diriku sanggup buat entry ini dahulu,
Saya tidur lewat, harap panjang umur,
Diriku ini berharap menang GA ini dulu.

saya dah jadi follower blog Cik Izyan ~>

I BLOG CIK IZYAN :)

Diriku ini mengejar hadiah RM100,
Untuk dijadikan wang membeli buku rujukan,
Harga buku rujukan bukannya RM100,
Jadi, duit yang lebih, dalam bank aku simpankan.

RM100 memang habuan & dikejarkan,
Tetapi ada something lain juga yang disukai aku,
Hadiah yang lain pun diriku sukakan,
Berharap agar Cik Izyan memilih diriku.

Sudah tiba masanya untuk aku 
menge-tag rakan-rakan blogger ->
nureeen | annis

ucapan terima kasih penutup entry,
Izinkan saya menghabiskan entry diriku ini,
Semoga Cik Izyan sentiasa happy hari-hari,
Menjadi seorang blogger yang aku amat salute ini.

SEMOGA BLOG CIK IZYAN SEMAKIN MANTOPP..

sekiann .. terima kasih :)

CONTEST SEHATI CWL & FARA

- sila tekan banner yang fulamakk cantik kat atas kalau nak join -

H E L L O !
Saya nak join CONTEST SEHATI CWL & FARA sekarang juga :D

harap-harap saya dipilih bagi wakil lelaki .. 
HIHIHI :p

CWL & FARA, sila pilih saya .. hahaha :)
okay, saya dah jadi follower kedua-dua blog itu ~>


kedua-dua blog memang awesome sangat

 diriku kini berasa sangat resah,
untuk menyertai GA yang ini,
kenapakah diriku ni sedang resah?
Sebab aku takut kalian tak sukakan diriku ini.

Saya berharap CWL & Fara sukakan gambar saya .. 
nervousnyerr nak show :D

Diriku ini bukannya seseorang hensem,
Oleh sebab itu, aku bukanlah budak popular,
tapi kita tidak perlu tengok muka hensem,
yang perlu kita tengok, hati manusia itulah.

setuju tak ? :)


.. dup dap dup dap dup dap ..


gambar aku yang dipertaruhkan ~>

gambar di pantai. 
Bersiar-siar sambil menghirup udara yang nyaman 
bersama adik-beradik tersayang. 
One of the best day ever  

gambar ini gambar diriku,
semoga CWL & Fara sukakan gambar ini,
Jika aku menang, hadiah diberi ke kakak aku,
Sebab saya sayangkan kakak aku ini.

tag : yvonne | yasmin | nureeen | anathasha |
*korang join cepat-cepat*

tarikh tutup :
1/5/2011

dah nak tengah malam, tutuplah mata,
Agar esok boleh teruskan kehidupan ini, hari ini merupakan hari yang mantap,
berjaya juga diriku sertai GA yang ini.
sekian, terima kasih :)

Jom penuhkan gerobok si kecil di Gerobok Kecil Ku

- tekan banner kalau nak join GA ini -

harap boleh 
M E N A N G
GA yang ini ;)

dah follow --->

ANDA HARUS SHOPPING-MOPPING KAT GEROBOK KECIL KU KERANA
disini anda boleh mendapat barangan budak kecil yang cun lagi menarik dengan harga yang amat reasonable & berpatutan. Setiap barangan yang dijual juga sesuai menjadi hadiah kepada bayi.. 
Anda tidak perlu susah-susah untuk ke shopping mall dan bersesak-sesak disana kerana http://gerobokkecilku.blogspot.com/ kan adaaaa :)
 
Antara barangan yang menarik ~~>


& BANYAK LAGI !!!! :D
 

tag : annis | nureeen | syu90 | yasuke | saysay | yvonne | shaizhar

sekian .. thanks !

Adni Turns 2 Giveaway

- semua orang yang berminat untuk join GA yang menarik ni, sila tekan banner di atas -

hello sekali lagi & selamat malam semua ! :)

NAK JOIN Adni Turns 2 Giveaway PULA :)

harap-harap saya 
B E R T U A H 
untuk memenangi GA ini :D

okay, dah jadi followers bagi kedua-dua blog ~>


ucapan untuk Adni ...

Hi Si Comel ! 
Saya nak wish HAPPY BIRTHDAY kepada Adni .. 
Semoga Adni menjadi anak yang baik sentiasa & saya yakin Adni akan 
membesar menjadi anak yang berguna & berjaya. 
Saya berharap Adni akan sentiasa menyayangi keluarga Adni 
seperti keluarga Adni menyayangi Adni.
Saya juga berharap Adni akan have fun masa birthday 
Adni bersama keluarga tersayang nanti :) 

tarikh tutup : 10.05.11

semua yang tengok entry ni, sila join .. ;)

 sekian .. terima kasih ! ;D

1st Giveway Vaithis

- anda dipersilakan unutk join GA super-best ini dengan menekan banner di atas -

HELLLO & SELAMAT MALAMM !

saya nak join 1st Giveway Vaithis malam ni :)

semoga diriku diberi
T U A H
untuk
M E N A N G
GA ini .. ;)

H A P P Y  B I R T H D A Y 
D A R S H E N ! :D

okay, dah jadi follower ~>
*follower yang ke-190*

korang sila join, okay --->
annis | nureeen | syu90

Tarikh tutup penyertaan ialah pada 1st May 2011

sekian, terima kasih :)

MY 12th ANNIVERSARY GIVEAWAY BY FIEDA

- tekan banner kalau nak join GA yang menarik lagi berhadiah lumayan ini -


~~~> HARAP-HARAP DAPAT HADIAH <~~~
saya berharap saya ..
B E R T U A H 
+ saya berharap Fieda suka entry 'kreatif' saya ni :) 

nak hadiah yang kiut miut dan menarik tu :D

dah jadi followers blogs Fieda ~>

><><><><><><><><

kad ucapan saya buat khas buat Fieda 


Your anniversary is a right time
For you two to share the awesome love nation
It's obvious that the two of you
Have quite a deep loving connection!
I, Joel Leslie send a congratulations
And heartfelt wishes too,
For joyful, happiness and love
In everything both of you do

May both of you forever be one 
strong family who are blessed by God Almighty :)

It takes two special wonderful people,
To make a wonderful strong loving pair.
There's a joy just being around both of you,
A feeling both of you love to share.
  I send an anniversary wish to you two,
For years of joy and pleasure both of you together.
May each and every year keeps getting better,
With those awesome memories to treasure

Even the giveaway banner shows how huge
is your love towards your husband, Fieda :)
I believe in any condition whatsoever, 
you two will be one strong husband and wife. 

Saya doakan kalian semoga terus bahagia,
Menjadi ibu dan bapa yang sangat berjaya,
Mendidik anak ke arah yang terbaik untuk masa depan mereka,
Dimurahkan rezeki dan gembira sehingga hujung nyawa
Happy Anniversary !

cake buat Fieda serta suami yang disayangi ->

akhir sekali, saya ada gambar yang hodoh tetapi dilukis
dngn hati yg tulus buat Fieda serta suami :)

saya nak tag --->
nureeen | yasuke | syu90

TARIKH TUTUP GA : 22 MEI 2011

sekian. terima kasihhh ~

MUMMY NAK KASI GIFT LAGI!!!!!

- tekan banner kalau nak join GA yang kekaboom awesome ni -


cepat cepat !!
tarikh tutupnya bila bila saja ...|

dah jadi follower ~~~~>

tag :
nurin | yasuke | yvonne | saysay | gib | ana
tag terlebih pula :D

thanks !

Yaya Azura 1st Giveaway

- tekan banner kalau nak join -

SAYA NAK JOIN Yaya Azura 1st Giveaway PULA :)
syiok .. syiok :D

JOM JOIN SKALI !

berharap saya
B E R T U A H
----> saya nak hadiah dari Yaya Azura <----

dah jadi follower ~>
saya tag ~> 
nureeen | yvonne | saysay | yasuke

berharap agar encik random.org memilih saya yg kesian ni .. :')

tarikh tutup : mungkin bulan depan (bulan Mei)

sekiann ~ thanks !

GA Contest POLKA.espadrilla

- tekan banner kalau nak join GA yang best lagi exciting ini -

thx Cik Misi kerana tag sayaaa ;)

H E L L O   S E M U A !

JOM JOIN  

hadiahnya amat awesome mengakibatkan lelehan air liur yang drastik :3
ini dia hadiah yg ditawarkan oleh miss pemilik POLKA.espadrilla Corp. :D

1st Prize ; RM 70
2nd Prize ; RM 50
3rd prize ; RM 30
[hadiah dalam cash atau reload coupon]

3 saguhati ; Tiket Wayang Movie Pilihan Kamu :)

anda tak mahu kerr ? BAGI SAYA LAH :) 
*buat muka kiut..hehehe*
------> SAYA NAK MENANG <------

ok, saya dah jadi follower blog yang cantik dan inspiring tu ~>
follower yg ke 426 :)

saya nak tag kengkawan yang saya harap akn join ~> 

tag girl first then boy .. jadi gentleman kejap :p

hari ini hari bernama Sabtu,
sememangnya banyak yang sukakan hari ini,
Marilah rakan, mari join GA yang ini satu,
senang saja ! sila tekan di SINI :)

semoga saya dipilih menjadi pemenang :)
saya berharap 
T U A H 
menyebelahi saya kali ini 
lotsa , Joel.

tarikh tutup ~> 1/7/2011

sekian, thank you :3

contest teka destinasi INS

- tekan banner kalau nak join -


CEPAT CEPAT CEPAT !
tarikh tutupnya ~> 
mungkin xlama lagi .. mesti alert ni :) the earlier you join, the better it is. ;D

berharap dapat menang :)

thank you.

Giveaway Coklat by Blog Armiza

- sila tekan banner kalau nak join -

SAYA NAK JOIN Giveaway Coklat by Blog Armiza PULA :)

harap harap dapat handmade coklat tu :)
sebabbbb ....
saya coklat ! :)

dah jadi follower blog http://blogarmiza.blogspot.com/ ..
 

tag ~> Yvonne & Yasuke

JOMM TERJAM BLOG 

Tarikh tutup penyertaan : 16 Mei 2011…

thx ! sekiann ~

GA SyahRidzeah

- sila tekan banner kalau nak join - 
 
pukul 4 sudah. 
it's the right time for me to join GA SyahRidzeah :D
saya nak barang free .. korang tak nak ? bagi saya sajalah ..
kalau nak ... sila tekan INI
tak payah sajalah join .. bagi peluang utk aku yg menang :p
hahaha.. main-main je.

SAYA NAKKKK BARANG FREE DARI SyahRidzeah .. BOLEH KANNN :)

ok, saya dah jadi follower 
 *follower yg ke-206*

tag ~> shaizhar | syu90 | yasuke | yvonne
-korang jgn lupa join!-

END ~ 2 MEI 2011.. jam 11.59pm..
 
sekian .. trima kasehh ! :)

1st GA from HanaKimiey

- sila tekan banner kalau nak join -

Hari Jumaat, telah dijalani happily,
Pelbagai aktiviti dilakukan oleh kami,
Saya, budak lelaki bernama Joel Leslie,
Ingin menyertai 1st GA from HanaKimiey ;)

Melepak cuma perkara yang sia-sia,
Lebih bagus join GA macam ini,
Saya tinggal di negara bernama Malaysia,
Diriku layak menyertai GA yang ini :)

Hari ini bukan hari yang sunny,
Hujan yang turun bagaikan shower,
Saya ingin berkawan dengan Hana Kimiey,
Jadi diriku pun telah menjadi follower.


Marilah adik-adik, marilah abang-abang,
Supaya rancangan diteruskan dengan merrily,
Kita sama-sama sertai, janganlah membangkang,

http://akemiey.blogspot.com merupakan blog milik Hana Kimiey. 
Disitulah beliau berkongsi tentang saat indah dalam hidupnya. 

INI TARIKH-TARIKH YANG AMAT 
ISTIMEWA BAGINYA ~>
 
Jom tengok saya jawap soalan yg tlah ditujukan ~>
A) bila tarikh nikah mereka ?
20 January 2012

B) Siapakah saya sebenarnya?di mana saya bertugas?
 Seorang GURU yang bertugas di Pulau Redang, mengajar di Sekolah Kebangsaan Pulau Redang, Terengganu :)
 
C) kenapa saya perlu dipilih sebagai pemenang?
sebab saya betul-betul berusaha untuk mendapat hadiah BIARLAH RAHSIA itu. 
Saya berusaha dengan menyediakan pantun, dll :) 
selain itu, saya dah lama  mng apa2 hadiah :( sedihhh.. 
So, sy berharap agar cikgu boleh berikan kat saya :) 
kalau cikgu berikan kat saya, it will be the world for me.. 
I'll be SOO happy ! :D

nak tag ~> 
cempaka kuning | cute mum | syu90 | shaizhar

sekiannnn ~ thx ! :3
 

SLW 1st Giveaway !!!

- tekan banner kalau nak join -


tarikh : Apr 25 - May 25, 2011 :)

tag : 
syu90 | yasuke | yvonne | nurin

sekiann :) thx !

Hammieheartshoppe : 4th batches giveaway

- click on the picture above to join -

Hey, it's time for me to join the last batch giveaway from hammieheartshoppe 
I have been joining this awesome Giveaways from the first one till this very last one ..
and believe me, it was worth it :)
Although I didn't won the first, second and third ones, 
I had so much fun looking at the enjoyment that the winners had.
Yes, it's true that I was very sad for not winning 
because I seriously want to give the prize to my beloved sister. 
She was also hoping that I'll win .. But unfortunately, I didn't. 

Here's the winners of the 3 batches Giveaway ~>
1st batch - mariah_smile
2nd batch - fazey
3rd batch - deqlis
(CONGRATULATION THREE OF YOU GUYS !)
..................
and .. hopefully the very last one is me :)

here's my 1st - 3rd entries for this awesome giveaway ~>

I have shown true commitment in every batch by not giving up even though I loss .. 
If I loss this last one, there'll will be no more chance for me to try once more .. 
Because of that, I'm trying my very best to impress the wonderful owner of hammieheartshoppe

Here's some poems I made specially for miss owner, faraisha ...

Hey Faraisha, miss wonderful owner,
I'm here to say I seriously salute you all the way,
For all the amazing effort you have shown,
All the way through your incredible Giveaways.
 
Faraisha, you have an incredible blog,
With the name of hammieheartshoppe,
Hopefully your bussiness will continue long,
And I wish you the best in your life.

Although I never won the Giveaways of yours,
And I hoping to actually win this very last one,
I'll continue supporting this awesome bussiness of yours,
One last thing, take good care of hammieheartshoppe

*although some doesn't rhymes corectly, I tried my best, right?*

Now, I'll tell you some amazing things I like in your blog ..
In BM, yang berkenan dalam hati ..
actually yang berkenan dalam hati saya & kakak saya ;D
I like them because I can imagine how my sister will react when I give it to her. 
She'll LOVEEEE it !

First,
me and my sis like all the giveaways' prizes
my sister fell in love with the 3rd and now, her love transferred to the 4th one. 
She says it's so beautiful and she can even imagine the 
kain is change into a baju kurung or stuffs like that.
She loves baju kurung since she wear it almost everyday to work :)

next, my sister also admire ...

this collection from cotton silk

All of them have unique and beautiful design and cotton is one of my favourite material. And also my sis.
She loves this one te most ~>


lastly, she loves 

collections from english cotton

the designs are also very UNIQUE and WONDERFUL :)

><><><><><

wait, there's more that both of us admire .. actually, my whole family admire them ~>
the wonderful stuff in hammieheartwork ! :D

hammieheartwork is another blog of Faraisha,
Where she promotes her wonderful artworks,
We do not have to travel anywhere very far,
Cos we got hammieheartwork to buy awesome artworks. :)

all the artworks are so amazing and it successfully attracted my attention.
I can't purchase any since we're having some money crisis :'( too bad.

I loveeeee this ~>

wonderful cards ! <3

><><><><

faraisha said .... 
you can say anything cosz its my bithday
HAPPPPPPPPPY BIRTHDAY FARAISHA ! 
HOPEFULLY YOU HAVE A SPECTACULAR TIME ON YOUR BIRTHDAY !
HOPEFULLY YOU'LL ALWAYS BE SUCCESSFUL IN ANYTHING YOU DO.
AND, GOD BLESS YOU :)

to everyone out there, care to visit hammieheartshoppe & hammieheartwork :)
these blogs are awesomeee ..



hopefully the wonderful faraisha likes this entry.. I had tried my very best :)
HOPEFULLY WE CAN BE FRIENDS, FARAISHA :)

FRANCE - Friend Remains And Never Can End :)
You can forget DO,
You can forget RE,
But please, don't forget ME :) 

thank you..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...