Giveaway Who's The Winner ?

KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Jom ramai-ramai kita join Giveaway Who's The Winner ? by Mama RiFqy yang dianjurkan oleh

Saya teka negeri  
KELANTAN 
akan menjadi juara !

Duedate : sehari sebelum FINAL iaitu 10 JUN 2011
 
 

Sweet N Pretty 1st Anniversary GIVEAWAY

H E L L O   S E M U A   !

malam ni, saya nak join

kalau kengkawan nak join juga, sila tekan banner kat bawah ni ~>

 hopefully dapat menang dekat GA ini ;)
Kerana saya nak menang, saya buat entry 'kreatif'lah :D

Happy Anniversary Sweet N Pretty ;)
Saya ada buat kartun untuk awak :D
walaupun hodoh, terimalah kerana
yang penting adalah usaha. Betul tak ? :)

*ini gambaran saya sedang mengucapkan 
sesuatu kepada blog Sweet N Pretty*

Kalau di jalan, tolong berhati-hati,
Ada jejantas untuk menyeberangi, gunalah,
Menyertai GA dengan kerelaan hati,
Kalau tak menang, saya terima sajalah ;)
tapi hopefully dapat menang :p hehehe

okay, sekarang nak hantar emel pula :)

so, itu saja.


Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip

HELLO  EVERYONE  !! 
It's the wonderful and radiant day called Tuesday (: 
Because it's such a wonderful day, I would LOVE to join 


 Jangan sedih-sedih, senyumlah everyday,
Buang kesedihan itu, simpan senyuman ini,
Bagi diriku, hari ini adalah happy Tuesday,
Mari kita bersama-sama menyertai GA ini ;)

okay, kalau kawan-kawan nak join,
sila tekan banner yang perghhh giler cantik di bawah ni ;)

these are the sponsors untuk Giveaway yang menarik ni ~>

lukisan hodoh tapi hopefully kalian suka sebab 
saya lukis dengan hati yang tulus.
chewahh, giler epic ayat saya :p

Hadiah yang ada, saya sangat sukakan,
Tolonglah beri kepada diriku yang kesian ini,
Mesti kengkawan nak tahu apa hadiahnya kan ?
Hadiah yang menarik ada tertera di SINI
 
Tak lama lagi entry yang ini akan siap,
Semoga diriku berpeluang untuk menang,
Tapi, sebelum entry diriku ini betul-betul siap,
Aku tag kengkawan yang berpeluang untuk menang.

-->  Syuhada | Shaizhar <--

This Giveaway telah dianjurkan oleh


Nisa Kay | Gadis Yang Suka Menaip | http://nisamenaip.blogspot.com/ 

, NISA ;)
TARIKH MULA : 31 MEI 2011  >   TARIKH TUTUP : 6 JUN 2011
|
|
|
|
v


sekian, thank youuuu :) 

ayah Danial birthday giveaway



-->>>>> sila tekan banner kalau nak join <<<<<--

JOM JOIN 

since GA ini diadakan sempena birthday ayah Danial 
pada bulan Jun, saya ada card buat beliau C:




thank youuu ;)

Naufal N Nureen 2nd Giveaway


>>> sila tekan banner yg kiut ni kalau nak join <<<

Sekarang saya nak join  

okay, saya dah follow blog pengajur. 
Buktinya ~>
weee ~ follower ke 639 

 tag : Ikki | Syuhada

Tarikh tutup: 15 jun 2011 jam 11.59mlm
 
thank youuuuuuuuu C:

Giveaway Belog Nemomimosh


sila tekan banner jikalau nak join C:

S E L A M A T  P E T A N G  S E M U A ! :)

pada petang yang indah ni, saya join

perghh, hopefully bertuah kat GA ini. 
Kalau bertuah, it will be the world for saya yg tak berkemampuan 
dan tidak berduit ni untuk membeli pakaian or bags yang 
awesome, menarik, OMG fantastic lagi magnificent tu :D

saya seriously nak salah satu daripada giveaway kat bawah ni. 
Awesome babe ! ;)


AWESOME mcm nak naik gilerr ni (: 
>>> SAYA NAK SANGAT <<<

saya nak korang join jugak ~>
Ezzah | Rizwan | Ezlin

Tarikh tutup penyertaan : 31 May 2011
 
Saya bukanlah fan yang amat fanatic,
Aku tetap ada pendirian dalamku,
Bags yang menarik, pakaian fantastic,
Berdoa agar ianya menjadi milikku :)

thank youuuuuuu :)

"1st Giveaway by RedRidingBow


H  E Y   E V E R Y O N E ! ( :

Let's join 1st Giveaway by RedRidingBow together ! ;)

TWO Mini Pretty Bow Bags up for grabs :D 
 
wowww, it would be an awesome if I win that cos 
I can give it to my bestie for her birthday ;)

in the Giveaway rules, I have to be a follower and I have to like 
RedRidingBow Facebook Page
okay, here's the proof ~~>

okay, I'm off finishing the other GA rules 
such as the sidebar and link thingy :D
 
thank youuu . hopefully I'll win :)  

GiveAway Pe-Patung "akuhanyasatu" : echaRierie


>>> tekan banner kalau nak join <<<

JOM JOIN  

okay, saya dah follow blog + like Fan Page

buktinya [so that pengajur tak payah nak check lagi] ~>



tag ~> Michelle | Annis | Ezlin

GA start =>  20/5/2011 - 11/6/2011 ( tertakluk kepada keadaan )
 
thank youuuuuu

Giveaway Ulang Tahun Pertama QUEENPINK


>>> tekan banner yang sweet kat atas ni kalau nak join <<<

Jom kita ramai-ramai join  

JOM SEBELUM 6 JUN 2011 JAM 12 TENGAH MALAM

Semoga Queenpink serta pasangan 
sentiasa berbahagia selama-lamanya ;) 
+ dilimpahi pahala and dipanjangkan umur. 
Aminn ;)

 
sebiji FM kat bawah ni akan menjadi milik 
anda jikalau anda join ;D wowww!

tiada rugi nak join :)

thank youuuu

1st giveaway : FM & Keychain from Pangkor


jom join GA ini ;) 
tekan banner yang cantik kat atas kat nak join, okay ?

hopefully dapat FM tu. kalau bukan FM pun, keychain :)))

dah follow blog nanakimie
 
tarikh tutup penyertaan adalah 24 JUNE 2011
 
thank youuu

Sapa Nak FM dari Kuching,Sarawak???

Siapa nak FM dari Kuching, Sarawak sila join GA ini :)

tekan DISINI kalau dikau nak join :D

GA ini dianjur oleh

saya dah follow blog Aku Masih Di Sini ;)

hopefully dapat FM tu ;)
so that dapat lekat atas fridge kat dapur :DDD

15/5/2011 sampai 10/6/2011

thank youuuuu

Giveaway Happy Moment


---> sila tekan banner yang happppy atas ni kalau nak join <---

pada pagi ni, saya nak join 

Jumpa bersama kawan baikku Dania,
Bercakap dari malam sehinggalah pagi,
Saya berharap hidupmu sentiasa bahagia,
Bersama keluarga yang amat disayangi ;)

Tarikh akhir, 5 Jun 2011

thank youuuu

izzlorna.com 1st Special Giveaway


H E L L L L L L O   S E M U A ! ! !

>> tekan banner yang sweeeet kat atas kalau nak join <<


Jom kita terjah

nak tag : michelle | ezlin | syuhada

Penyertaan bermula 10 Apr 2011 – 30 Mei 2011
sekiann :) thank youuuuu 

HAVE A GREAT DAY, EVERYONE ! :D

GA Jemari Emmie


>>>>> sila tekan banner kat atas kalau nak join GA ini <<<<<

malam ni, saya dengan berbangga hati menyertai  


tag : michelle | annis 

thank youuuu

1st GA bintanghatyku


>>> tekan banner yang comeyy tu kalau nak join <<<

wooohoo ! 
kali ini saya nak join 1st GA bintanghatyku

saya dah follow kedua-dua blog ~~>

OMG ! SERIOUS NAK HADIAH TU 
TERUTAMANYA KEYCHAIN TU !
ANGRY BIRDS ! 
I LOVEEE THAT GAME !

SAYA DAH LIKE SEMUA YG PATUT KAT FB :D

that's all. thank youuuu !

SMALL GIVE AWAY by MamaYatie | FM Penyu



H E L L L O  S E M U A

dengan hati yang mcm nak tarik je FM tu then
trus lekat kat fridge, sy join 

okay, saya dah follow kedua-dua blog
*ini bukti so that pengajur tak yah 
susah-susah nak check kat follower list lagi*


+ dah like gambar dlm FB ;D

tamat pada 30/5/2011 @ 11.59pm

thank youu

hepi 4th anniversary giveaway


nak join, sila tekan banner yang sweeeeeet kat atas tu :)


happy belated 4th anniversary you two ! 
*pssst, hari anniversary you two sama dngn bday sy . 26 mei :)
semoga dicurahkan pahala, dipanjangkan umur 
dan most importantly, 
semoga berbahagia sebagai sebuah keluarga selama-lamanya ! :D 

tarikh tutup : end of may

thank youuu ! :D

GIVEAWAY!!!

Okay, tonight I'll join GIVEAWAY!!! by Captivated Illusion


HELLO EARTHLINGS ! *showing peace sign*

Okay, it damn true that this type of giveaway is my favourite among all favourites :D
Why ? 
because the dear pengajur didn't force the participants to do that, do this. 
Easyyy ! Weee ~
Thanks pengajur ! ;))

now, I'm promoting it thru blogspot. 
Later I'll spread it thru FB, okay ? 

Hurmm, opinions .. ideas .. 
wooookey, helping is good :D
Add some more bling bling on your crafts. Would be awesome :D

like this one ~>
 add some small diamonds on the petals. Maybe ?
Next, make more different crafts ! :) 
Fabric fridge magnets, keychains, 
fabric cards (exist tak?) .. maybe some lovely pencilcases :D

Is my opinions okay ? hopefully .. ;D

ok, have a nice day ! thankss !

lovely thread garden 1st giveaway


hey ! Today I'll be joining 

simply click on the banner above or click the link given

if I was choosen to win the mystery gift, I'll surely love to get 


source ~> HERE

It would be a perfect birthday gift for my friend ;) 
She'll love it. Surely.

Hopefully I'll be choosen to be the winner. It will be the world for me ;)

thanks so much ! have a great day :)

asleenda simple mimple GA

- sila tekan banner yang menarik ni kalau nak join -

Giveaway macam inilah yang saya sangat suka join. Weeee ~

Jommm kita join 

okay, saya nak tag
Michelle A.
Join, jgn tak join !

Tarikh tutup : 3 June 2011

hopefully saya bertuah di sini !

Simple is complicatedly awesome :D

sekian, terima kasih :)

2nd Batch Manis2Madu Luckys Follower

sebab yang first batch sy tak menang, saya join 2nd batch iaitu 

Jom join sama-sama :)

tekan banner kalau nak join, ok ?

Saya tinggal kat Miri, Sarawak :) 

Tarikh Tutup:
31 Mei 2011

dh like semua pics tu ...

harap harap boleh menang ;D weeeeee ~

thanks!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...