GiveAway : "One Klik One Present by Lyssasecret"


S A L A M   H A R I   J U M A A T  ! ! ; )

petang ni saya nak join
GiveAway : "One Klik One Present by Lyssasecret"

kalau kengkawan saya pun nak join jugak, 
SILA TEKAN BANNER YANG AWESOME ATAS TU ! (:

okay, saya dah jadi follower lyssasecret.com
+ dah vote ;)


tag -> 
michelle | annis | ikki | sher | syuhada 

thank youuuuuuuuuuuu.



ninie azriena 1st giveaway: kau muzik dihatiku

saya nak join giveaway ni pula :)



KALAU NAK JOIN JUGA, 
SILA TEKAN BANNER YANG CUTEE NI :)

sy dh jadi follower, yerr .

lagu ni, besarr maknanya bagi saya ;')

JANGAN MENYERAH
by D'Masiv
Tak ada manusiaYang terlahir sempurnaJangan kau sesaliSegala yang telah terjadi
Kita pasti pernahDapatkan cobaan yang beratSeakan hidup iniTak ada artinya lagi
Reff 1Syukuri apa yang adaHidup adalah anugerahTetap jalani hidup iniMelakukan yang terbaik
Tak ada manusiaYang terlahir sempurnaJangan kau sesaliSegala yang telah terjadi
Back to: Reff 1
Reff 2:Tuhan pasti kan menunjukkanKebesaran dan kuasanyaBagi hambanya yang sabarDan tak kenal putus asa
Bridge:Jangan menyerah (6x)
Back to: Reff 1 & Reff 2
Coda:Dan tak kenal putus asa (2x)   _________________________ tag --> michelle | annis   thank youuu

GiveAway CikArda,lah..!seghonok,peah!!!

 HEYYYYYYYYO !
Hari ni saya nak join 


tekan banner yang bawah ni kalau kengkawan nak join (:

Contest 'I HAVE COOL STUFF' by Aflina Affandi



 Hey kawan kawan (: 

Hari ini, saya nak join contest yang best & awesome !
Kalau kengkawan nak join sekali,
sila tekan banner yang cool atas tu ! :D

Contest ini dianjurkan oleh Cik Aflina Affandi 
iaitu pemilik blog http://thisnotyours.blogspot.com/  ;)

saya join contest ni, mestilah follow 
here, bukti saya dah jadi 
Dumbledore's Army number 686. 
Wahh, ala-ala Harry Potter gitu .. 
Best2 ! Saya pun peminat Harry Potter :)

>> Saya join Kategori 1 & 2 <<
Berjumpa dengan kawan baikku, Rakka,
Kawanku ini aku teramat amatlah rindukan,
Jomlah kita tengok gambar yang aku suka,
Dan ia juga gambar yang saya pertaruhkan.


|
|
|
|
|
|
|

v



SAYA & BAJU ;)
Saya t-shirt saya ini kerana it's one of favourite outfit ! ;) Saya sukaaaa sangat dengan baju ni sebab baju ni simple but at the same time it's nice. 'Making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity to me'. Bagi saya, susah nak cari t-shirt macam ni. Kawan-kawan pun tercari-cari mana nak dapatkan t-shirt ni. hehehe! ni antara comments gambar ni kat FB -->
betul kan ? kawan-kawan pun rasa baju saya ni awesome dan ada juga yang jeles :p banggaaa :3 hehehe. xde lah.  Apa-apa pun, saya memang sayangg giler dengan baju ni. I my COLORFUL TV T-SHIRT !
saya nak kengkawan join sekali ~>
sher | ikki

TT: 1 September 2011 

---------------
UPDATE ! ;)
VOTE FOR ME :)

1st step :
like fanpage ni ;D
http://www.facebook.com/home.php#!/AflinaAffandi.Blogspot 

2nd step :
like gambar saya ;)
(http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=164577683607888&set=a.162581680474155.42184.161625160569807&type=1&theater)

kalau tolong vote, i appreciate you so much and you're the best ! ;)
-----------------------

Anyways, all the best to all the 
participants and have a great day ! (;

N.A.N.A Giveaway


 H E L L L L L L O ! :)))


Saya harap saya dapat menang hadiah kat giveaway ni :))
dah lama x bertuah kat mana2 GA :( *sobsob.

apa-apa pun, thanks Nana for having GA ni. 
All the best in life with keluarga, Nana !

nak tag kengkawan --> 
michelle | annis | sher
tarikh tutup : 30/6/2011

itu sajaaa. thank you ! (:

Reddish GiveAway : Saya Nak Sarawak Souvenir!

H E  L L L O ! ( :



jom join Giveaway ni . Best tau ! 
 kalau nak join, sila tekan banner yang perghh cantik atas ni ;)

Okay, kali ini saya nak join
Reddish GiveAway : Saya Nak Sarawak Souvenir!
 
hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi. *panjang lebar ber-hihi :D
Aku tok dari Sarawak tp aku mok join juak ! 
Tak salah kan mun mok join ? :3
Jom join GA ni ! tak kesahlah kau dari Johor ke, 
KL ke, Sabah ke, mana2 je ! :) Join cepatt !
 
Pastikan awak dan kamu dan kawu join
 
 tarikh tutup ~~~> 30 Jun 2011

sekian jak dari kamek. 
Tengkiuk ;))

GurlsCloset Giveaway

H E Y Y Y  Y ! 

Hurmm .. okay, today I will be joining a giveaway called
if any of my friends wanna join this Giveaway, 
easily click the banner or the link above ;)

I followed GurlsCloset already ;)

Can i please win this Giveaway ? 
Do you know why I wanna win ?
Because .. 
I loveee girlish attires ! HAHAHA ! kiddin' !
I wanna win because I can give the attires from GurlsCloset 
to my beloved sister who lovessss dressing up ! ;)

tag---> michelle | sherlyna

my sister will love these !

Black Halter Top Size S

 
White Kitty Top Size S

Black Flash Top Size S


that's all. thank youuuu !~

Myeaqma 1st GA



Dah petang dah, diriku tak peduli,
Mestilah layan Myeaqma 1st GA dulu,
Kalau kengkawan Joel menyukai GA ini,
Jangan letih dulu, buat entry dahulu.

Kalau kengkawan ada hati nak join,
Sila tekan banner yang atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.

Saya sedang syok tengok AF9,
Sambil sibuk type entry untuk GA ini,
Kalau nak join, kenalah jadi follower kan?
Nah, inilah bukti dah jadi pengikut blog INI

Tak lama lagi entry ini akan siap,
Semoga diriku berpeluang untuk menang,
Tapi, sebelum entry diriku ini betul-betul siap,
Saya tag kawan yang berpeluang untuk menang

_ michelle | annis | sher _

tarikh tutup adalah pada 30 JUN 2011

Menarik sangat GiveAway ini,
Diriku sanggup tunggu sampai pagi,
Marilah kawan, mari join GA ini,
Pasti tiada sesiapapun yang akan rugi.
 
inilah diriku, namaku Joel Leslie,
Ingin mengakhiri entry GA ini,
You should join this GA, seriously!
Kalau tak join, rugilah dirimu nanti :)

THANK YOU :) 

lotsa love, Joel.

SEGMEN : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London


sila klik banner kat atas ni kalau nak join skali

okay, saya malas nak buat panjang2. 
lagipun, Ady pun cakap tosah buat panjang2
and buat ringkas saja, kan kan kan ?


#Tutup Ahad - 26 Jun 2011 - 6.00 petang

saya nak hadiah dari London Bandung tu. #pelik. 
tajuk kata ole-ole Dari London. hehehe!

apa-apa pun, all the best Ady Budika ! ;)

sekian, thank youu..

Luna Merza First Cute Giveaway


H E Y Y ! (:
Hey, awesome & cute Malaysians out there ! 
Let us join this awesome Luna Merza First Cute Giveaway 
only if you think you're cute
If you're interested to win fabulous and 
wonderful things, join this GA !
Click on the banner, yeah ?

I would  to win !
Do you know why ?
Because I can wear those cute things ! 
It would be a nice gift for my beed sisterr ! 
she lovesss accessories ! 
SHE WILL LOVEEE THE CUTE THING SO MUCHH !

What a wonderful Giveaway by Luna Merza ;)
Let's join it ! ;)

I'm gonna tag --> 
michelle | annis | yvonne | gib

The dateline will be on 24th June 2011 at 12.00PM

anyways, that's all from me and
 all the best to all participants ! (;

THANKS !

1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida


H E  L L L L L L L O ! (:

Wahhhhh, cantik betul rama-rama,
Sedang terbang di taman indah ini,
Jom, marilah kita bersama-sama, 
Menyertai Giveaway menarik ini.

Ikan bawal, ikan siakap dan ikan keli,
Ikan-ikan ini amat banyak di bumi ini,
Kalau kengkawan pun nak join sekali,
Sila tekan banner yang menarik atas ni.

Semua insan harus dihormati termasuklah petani,
Hormatlah semua orang tak kira pangkat atau age,
Kalau join Giveaway yang hebat & awesome ni,
Kenalah jadi follower dan juga LIKE fanpage ! ;)


pendapat saya ttg shida dan juga blog shida ..
sebab shida tak nak karangan, saya buat bergambarlah :D


klik gmbr utk tumbesaran :p

><><><><><><><

Saya harap saya dapat menang GA Shida ! (:

kawan saya pun nak saya menang ! hehehe ..

saya nak tag -->
> michelle | annis | sher | nureeeeeen <
tarikh : 16 Jun - 15 Julai 2011




itu saja ..
thank youuuu ! ;)

~GA birthday AWA 24 years~



kalau kengkawan nak join, sila tekan banner ini, okay ? ;)

saya dah follow blog awa.follower ke 99 :D

saya ada ucapan untuk AWA ;)


Waktu menjalankan hidup, tiada hentinya. 
Diiringi mentari & rembulan, terbit dan tenggelam setiap hari. 
Semua ini telah mengiringi usiamu yang sentiasa bertambah, 
dari hari ke hari hingga ke saat ini .. 

Saya disini dengan hati yang PALING ikhlas nak ucapkan  
HAPPY BIRTHDAY kepada Awa.
Semoga kalian sentiasa dicurahkan kebaikan dariNya. 
Semoga panjang umur, sihat & bahagia selalu 
dan semua cita-cita dapat dicapai.  

Detik berganti detik, hari berganti hari, 
bulan berganti bulan, tanpa disedari, 
1 tahun telah dilewati (:

Selamat Ulang Tahun saya ucapkan,
Biarpun tak semahal sebutir berlian,
Meskipun tidak sewangi bunga mawar,
Dan tak seindah rangkaian puisi,
Hanya kalimat yang merangkum semuanya,
Dengan doa di setiap kata yang terucap ;)



HAPPPPPPY BIRTHDAY ! :D

itu saja. that's all. thank you. terima kasih ;)

SIMPLE & EASY SHOPPE

Sekarang saya dengan berbangga hati, nak promote SIMPLE & EASY SHOPPE (;



tekan banner di atas ini kalau nak jenguk 
blogshop yang masih baru ni ;) 

Hujan sangat sejuk, mendung atau panas terik,
Janganlah kita merungut tentang cuaca pelbagai,
SIMPLE & EASY SHOPPE blogshop menarik,
Menawarkan peralatan rumah yang pelbagai ;)

Entries tentang barangan yang dijual -->



Snowflakes Wonders : RM149.00
Cool Square Round(4) : RM45.00


Fresh N Pure Ice Tray (2) :  RM34.00
Ice Cream Maker (12) : RM64.00
Modular Keeper with Grid : RM59.00
Freeze Me Quick(8) : RM135.00



Let's Eat Out Set + free Classic Mini Bowl : RM115.00

Outdoor Cooler (new color) : RM68.00

B2B Slice & Stor : RM 48.00

B2B Snack Stor : RM 33.00


Small Goody Bag with Carolier : RM 63.00

Large Away Square (4) : RM 52.00

 Goflex (2) : RM 59.00

Water Dispenser : RM 130.00

Beverage Buddy : RM27.00



Fresh Lime & Chill Blue Eco Bottle : RM 39.00

Eco Bottle Spring(4) : RM56.00

Thirstquake Tumbler with Pouch 900ml : RM28.00

Thirstbreak Tumbler (4) : RM 40.00



Garlic n all keeper : RM 50.00

Ezy Paste w/spoon (2) : RM46.00

Season Serve : RM 39.00

Salt n Spice Set (2) : RM 25.00



TupperChef Fryer with Glass Cover : RM190.00


TupperChef Wok : RM380.00


FREE



.. DAH BANYAK LAGI ! 
SEMUANYA BOLEH DIDAPATI DI SIMPLE & EASY SHOPPE

JOM KITA BELI-BELAH DI SIMPLE & EASY SHOPPE !
JENAMA BARANGAN YANG DITAWARKAN ADALAH 
HOMELIFE, MENANG GLASSWARE , CLAYTAN DAN TUPPERWARE

><><><><><><><><><><><><><><><

sekarang saya nak join Giveaway: SIMPLE & EASY SHOPPE


Kalau kengkawan ada hati nak join,
Sila tekan banner yang atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.

Saya sedang syok tengok ulangan AF9,
Sambil sibuk type entry untuk Giveaway ini,
Kalau nak join, kenalah jadi follower kan?
Nah, inilah bukti dah jadi pengikut blog INI

Hadiah yang ada, saya sangat sukakan,
Tolonglah beri kepada diriku yang suka ini,
Nah tahu hadiah ? Mestilah mahukan ?
Hadiah yang menarik ada tertera di SINI

saya nak sangat terutamanya Menang Glassware tu ! :D

korang join tau ! --> Michelle | Annis | Sher | ikki

tu saja.

 thanks (:

GA: Abg Irfan 5th Birthday

A H A K S S S S S ! (: 
H E Y Y Y Y Y Y O !


petang yang mendung ni, saya join

kalau kengkawan nak join sekali, tekan link 
atas tu atau tekan banner, okay ? ;)

Oh ya, saya dah follow blog INI

SAYA ADA UCAPAN UNTUK ABG IRFAN (;


Waktu menjalankan hidup, tiada hentinya. 
Diiringi mentari & rembulan, terbit dan tenggelam setiap hari. 
Semua ini telah mengiringi usiamu yang sentiasa bertambah, 
dari hari ke hari hingga ke saat ini .. 

Saya disini dengan hati yang PALING ikhlas nak ucapkan  
HAPPY BIRTHDAY kepada Abg Irfan.
Semoga kalian sentiasa dicurahkan kebaikan dariNya. 
Semoga panjang umur, sihat & bahagia selalu 
dan semua cita-cita dapat dicapai.  

Detik berganti detik, hari berganti hari, 
bulan berganti bulan, tanpa disedari, 
1 tahun telah dilewati (:

Selamat Ulang Tahun saya ucapkan,
Biarpun tak semahal sebutir berlian,
Meskipun tidak sewangi bunga mawar,
Dan tak seindah rangkaian puisi,
Hanya kalimat yang merangkum semuanya,
Dengan doa di setiap kata yang terucap ;)



HAPPPPPPY BIRTHDAY ! :D

saya nak korang join sekali -->
Michelle | Annis | Sherlyna
GA ni bermula pada 23 Jun 2011 hingga 6 Julai 2011

itu saja. Thanks (:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...