Giveaway : Vote for Joel and Win a Doodle !

Okay, hello ! Okay, ini kali pertama saya nak anjurkan Giveaway ;) 

Saya anjurkan Giveaway ini sebab nak meraih
 votes untuk contest yang saya telah join ;)

tajuk contest itu adalah 

Contest 'I HAVE COOL STUFF' by Aflina Affandi


>> Tekan INI kalau nak tengok entry saya bagi contest itu.

Okay, Doodle yang saya akan berikan adalah Doodle 
yang dibuat khas oleh pemilik blog http://kakiakukotor.blogspot.com/ iaitu Cik Ikki. 
Dia baru saja belajar membuat Doodle. 
Jadi, kalau Doodle itu tidak seberapa, maaf dipinta yerr :)

Okay, patuhi syarat-syarat ini so that ANDA, ANDA & ANDA 
dapat memenangi Doodle dari saya ;)
  • buat ENTRY KHAS bagi Giveaway ini. Tajuknya adalah Giveaway : Vote for Joel and Win a Doodle !
  • Letak banner atas tu, link-kan ke entry ini.
  • Letak banner di sidebar. Link-kan ke entry ini. > tak wajib <
  • Follow blog INI untuk mengetahui perkembangan Giveaway yang tak seberapa ini.Kalau GA dah tamat, boleh unfollow. 
  • Follow blog INI sebab pemiliknya yang sponsor doodle. > wajib <
  • UPDATE 4/7/2011. Follow blog INI kerana pemiliknya sponsor hadiah tambahan berupa top up RM5 untuk 2 pemenang bertuah :D  > wajib <
  • UPDATE 15/7/2011. Hadiah terbaru ! ;) Kak Yong sponsor sekotak Macaroons! YummYumm ! Kalau nak beli produk Kak Yong, AMAT DIALU-ALUKAN :D
  • Follow blog INI juga sebab ini blog personal aku. Kahkahkah ! > tak wajib <
  • Tag kengkawan. Atleast 2 orang. Inform kengkawan anda. > tak wajib <
  • Giveaway akan terbatal kalau kurang dari 80 peserta. (sebab lama tempoh giveaway ini)
Kalau dah siapkan semua tu, sila patuhi steps yang bawah ini pula. Senang jerr..


Hopefully ada yang nak join Giveaway walaupun hadiahnya tak seberapa. Saya tak mampu 
nak beli hadiah sebab saya masih student. Tunggu saya dah berduit nanti, saya buat Giveaway yang lebih awesome :)


Hadiahnya adalah --->


1st place : 2 doodles & review blog + top up RM5 + sekotak Macaroons (tekan sini).
2nd place : 1 doodle & review blog + top up RM5.
3rd place : 1 doodle + blog review.
4rd & 5th : 1 doodle.


kalau malas nak buat entry, follow semua tu pun boleh. 
asalkan korang VOTE aku n tinggalkan komen :)



KALAU ADA SESIAPA YANG NAK SPONSOR HADIAH, 
SILA INFORM SAYA. NANTI SAYA PROMOTE BLOG ANDA ;)


list sponsor -->
http://kakiakukotor.blogspot.com/
http://ceitatentangkita.blogspot.com/
Kak Yong


Giveaway ini tutup pada 30 Ogos 2011. Lama lagi tu. ;D

>> tinggalkan link entry, ID follower & ID Facebook (lagi banyak akaun FB anda guna untuk vote sy, lagi banyak chance nak menang. So, gunalah akaun bapa ke, isteri ke, suami ke, abang ke, dll untuk vote sy ) anda di entry ini <<

Sekian, thank youuu !


pssst, nak menang hadiah gempak ? 
Tekan SINI




List peserta :

aNiM
11 Nana
12 Bambam
14 Deqlis
18 Ryn
22 Fieda

Blouse giveaway~3 days only!


tekan banner to join :)

Smiley

Sekarang saya nak tag kawan saya :

Cempaka Kuning | Annis |  _

Giveaway : Simple Giveaway HOB


tekan banner kalau nak join :)

HARAP-HARAP ADA REZEKI DI GIVEAWAY INI :)
AMEEEEN !

Sekarang saya nak tag kawan saya :

Cempaka Kuning | Annis | Nana _

Due date :
24/08/2011 - 30/09/2011


THANK YOU Smileys

Saya Nak Doodles !!!


tekan banner kalau nak join :D

nak tag ~>

Smiley

Tarikh Tutup : 31 Ogos 2011
THANK YOU !

SLW 2nd Giveaway

! ! ABChill ! SALWAISMAIL

tekan banner cepat-cepat ! :D

Sekarang saya nak tag 3 orang kawan saya :

Cempaka Kuning | Annis | Nana _


THANK YOU Smileys

Mega Giveaway by Yana , Arisa dan Hanani



Hello :)
Hari ini saya nak join satu giveaway yang best & gempak ! :)

Mega Giveaway by Yana , Arisa dan Hanani

Giveaway ini best tau & hadiah pun best giler :)


Smiley

> jom kita terjah sponsor + hadiah yang awesome! <
Semoga saya ada peluang untuk memenangi salah satu daripada hadiah yang tertera. Amen! Saya betul-betul nak menang hadiah yang berupa top up kerana handphone saya kekurangan top up ._. #sobsob. Kalau hadiah edit blog pun best juga ! Semua memang best & awesome lah !
# update : 28/8 (7.05p.m)
WOAHH, hadiah makin lama makin bertambah ! Don't miss this chance of a life time everyone ! Cepat-cepatlah join :) You WON'T regret it ! psst, saya nak sngt tshirt untuk boy tu ! :D 

Sekarang saya nak tag 3 orang kawan saya :

Giveaway tamat pada : 15 Oktober


Menarik sangat GiveAway ini,
Diriku sanggup tunggu sampai pagi,
Marilah kawan, mari join GA ini,
Pasti tiada sesiapapun yang akan rugi.
 
inilah diriku, namaku Joel Leslie,
Ingin mengakhiri entry untuk GA ini,
You should join this GA, seriously!
Kalau tak join, rugilah dirimu nanti :)

THANK YOU Smileys

SAYA NAK MENANG PENANDA BUKU THE SMURFS

Hello semua (:

Bookmark_actual size final


 jom jom ! 
kalau nak menang petanda buku The Smurfs, 
cepat tekan banner ataupun SINI :)




terima kasihhh :D

moga saya ada rezeki di lucky draw ini !
AMEEEEEEEEN ! :DDD

lucky draw by yuyue : topup,header,doodle and logo blog free



tekan banner to join :)

okay, hari ini nak join --> 
lucky draw by yuyue : 
topup,header,doodle and logo blog free

excited gilerrr :D

Smiley


syarat join :
1-Follow belog yuyue yang tak seberapa..u follow,i follow...ehehe :)
2-Klik SINI jap... :)..klik LIKE saya suka malaysia page keyh!!..klik link yuyue bagi tuh :)
3-Ambil Banner kat bawah nieyh and linkkan ke entry nieyh yerpp


Dan hadiah telah dibahagikan 3 mengikut turutan LUCKY DRAW :




4- COPY PASTE entry nieyh
5- Tagkan beberapa rakan blogger,paling-paling pown sorang..ehehe..and pastikan dyeorang tahu keyh :)
TARIKH TUTUP CONTEST : 5/9/2011

Smileys Smileys Smileys


tag -->
cempaka kuning | annis  _


terima kasihhh :D

moga saya ada rezeki di lucky draw ini !
AMEEEEEEEEN ! :DDD
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...