First GiveAway by Summer

Dateline : 30 September 2011 27 October 2011
Smiley

Orang berbudi, kita mesti berbahasa,
 Nilai yang baik harus dipraktik disini,
Kalau nak sesuatu, haruslah berusaha,
Mari kita bersama-sama join contest ini.

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join contest ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.




Apasal awak ni macam org giler,
Kamu akan mng, just wait and see,
Syarat GA ni, perghhh, senang giler,
Memang senang, macam A, B, C!


Saya sedang memberi makanan kepada ikan,
Sambil sibuk type entry untuk segmen ini,
Kalau nak join, mestilah jadi follower kan ?
Nah, ini bukti dah jadi follower blog yang INI


Hadiah yang ada, saya sangat sukakan,
Tolonglah beri kepada diriku yang kesian ini,
Nah tahu hadiah ? Mestilah mahukan ?
Hadiah yang menarik ada tertera di SINI

# pleasee! sy nakkkk sangat menang entry terbaik. :D

kalau menang, ni reaksi sy :



gembira yang tak terhingga :)

Menarik sangat GiveAway ini,
Diriku sanggup tunggu sampai pagi,
Marilah kawan, mari join GA ini,
Pasti tiada sesiapapun yang akan rugi.
inilah diriku, namaku Joel Leslie,
Ingin mengakhiri entry GA ini,
You should join this GA, seriously!
Kalau tak join, rugilah dirimu nanti :)


lotsa love, Joel.

GA : Cik Bambam! Saya nak ole-ole!!


cepatTEKANbannerKALAUnakJOIN

yeahhh, hrp2 dpt ole-ole dr Cik Bambam

Due Date : 10 October 2011 (10.10.11)

Contest Blog Paling Colourful


tekan banner kalau nak join (:

tag : Cik Annis

semoga hidupmu dipenuhi dengan warna-warni! : D 

thank youuu : )

GIVEAWAY " ANUAR ZAIN vs SITI NURHALIZA"


If any of my friends are interested to join this 
Giveaway by Abg eqbalzack also known as Abg Eq
care to click on the banner above ; )


Hey everyone! Okay, I'm joining a Giveaway by Abg Eq now! WooHoo!

Abg Eq is giving away a copy of the latest album, 
Siti Nurhaliza or Anuar Zain-ORIGINAL
How wonderful, isn't it? : )

Ohhh, I really want that album
Til now, I don't have any collection of any Malaysians' artists album. 
It will be so awesome if I stand a chance to own any one of the two album. 
I really really want Siti Nurhaliza's album. She's just 'WOW' :)
IT WILL BE THE WORLD TO ME :')

On the way to school, me and my sister can totally enjoy those 
AWESOME songs by Siti Nurhaliza or Anuar Zain. 
Both of them, I totally adore. Especially Siti Nurhaliza.

I really HOPE to get one of the album.
I can imagine the feeling of owning the album. Ohh, how wonderful.

Anyways, THANK YOU Abg Eq for having this Giveaway. 

# make sure you join before 5 October 2011.

> THANK YOU <

Ingin Menang Perfume dari Aidanatasya.Com

hey semua ! (:
saya nak join GA yang awesomeee ni :D


hadiah dia.. awwwwwsome giler!


pengsan sebab hadiah gilerrrrr hebat! :O-- *melelh air liur beb! :D


Harap - harap ada rezeki untuk memenangi 
perfume yang #OMG!GILERBEST ni :

For Men’s
For Girl’s

Tarikh Tutup 01.oktober.2011

tag : annis | cute mum

thankssssss! (:

# time to comment on entries! 
woooooohooooo! :D

Hot And Mega Giveaway By Amni and Fatimah




tekannnnnnnn banner atau tekan INI kalo nak join :D



Hadiah Dia Sangat Lumayan Gila :




*  2x slimming voucher by My FeltHouse

*  header 2X and template 2x by Hazani and amni

* 1x top/dress by Korean Darsha

doodle (1 boy , 1 girl ) by hazani and Izzat

edit full blog,template denim by Alia Afifah

url blocquote by Ace Sya

top-up RM10 by Nurul Basyirah 

simple header transparent by Syasya

sidebar image by Anisah

* Edit full blog by Farah ( 1 boy , 1 girl )

* Topup RM 5 1x by Farah

* Inner 2-Tone Ayunar and match pashmina by Ayunar

* 1x top by LovelyFashion Stuff

* 1x header by Fatimah Azzarah 


tag -->
cempaka kuning | annis  _

Tarikh tutup 31/10/2011 


THANK YOUUUUUUUUUUU!

Angry Birds Giveaway By Spanar Buruk


#tekan banner atas ni kalau nak joinn >:D

hey semuaaa ! (: 

okei, jom dngr crita pendek hasil karya #JOELLESLIE *kreatif ke? -.-'

Ada dua insan ni (si baju hitam & si baju merah) sedang panggang kepak ayam. Tetiba, Si Baju Merah tngk Si Baju Hitam sedang main game.








ngehngehngeh! Akhirnya mereka terpaksa makan kepak ayam yang hangus. 
SEKIAN :)



TEEHEE >:D

#okbai.

Saya Punya Impian..

 Hey dan salam semua :)

Kali ini, saya nak sertai satu contest yang bertajuk 
Saya Punya Impian.. yang dianjurkan oleh pemilik blog bLoG aKu KaN

Impian ? Apaaa tu ? Smiley Smiley

Ada tak siapa-siapa yang tahu apa tu IMPIAN ?


Impian adalah sesuatu yang benar-benar anda inginkan baik berupa materi mahupun non materi, sehingga anda bersedia untuk bekerja keras untuk mewujudkannya. Impian bukan sekedar keinginan, tapi HASRAT anda. Sesuatu yang bisa memotivasi anda untuk menjalankan usaha itu.
Jadi, apa impian saya? 

Okay, excited juga nak share impian saya.

image

excited macam dia ni. kehkehkeh!




Dari umur 5 tahun lagi, 'Cita-cita saya jadi doktor, cikguuu! hek! hek! hek!'
Sampailah sekarang, 'Cikgu, saya yakin saya dapat menjadi seorang doktor tak lama lagi!'

Oh, kalau impian ini menjadi satu kenyataan, saya jadi macam dia ni ..

image

Overjoyed. Terlebih gembira. Bersyukur.

    Jikalau ada rezeki untuk menjadi seorang doktor :
  • mesti ada klinik sendiri :D
  • semua ahli keluarga yang berjasa, akan aku membalas semua jasa tu :')
  • tidak akan melakukan perkara yang bodoh yang mampu merosakkan career saya tu :O
  • mesti memenuhi kehendak saya (rumah, kereta, dll) :p

Hurmm, ini memang antara impian saya yang TERBESAR. Nakkk sangat melancong satu dunia ini. Pergi ke Afrika, Nigeria, Jepun, New Zealand, dll. Sambil melancong tu, nakkkk sangat buat kerja-kerja kebajikan. Membantu mereka yang memerlukan bantuan dari segi tenaga, kewangan, dll. Wahh, so A-MA-ZINGG! Boleh juga kalau diberi peluang untuk membuka sebuah tempat ini dimana mereka yang tidak mampu boleh tinggal di situ. Saling membantu antara satu sama yang lain itu amalan yang MULIA. God bless those who helps others. :') 


Yup, I loveeeee animals. 


Dengan memiliki sebuah zoo, saya dapat membantu dalam memastikan spesies-spesies haiwan tidak pupus. Haiwan juga ciptaan Tuhan. Hidupan yang patut dijaga dengan baik. Memiliki zoo pasti dapat memastikan spesies-spesies haiwan tidak pupus. 


Ciri-ciri isteri yang saya impikan :
  • mempunyai pekerjaan yang bagus, berakhlak mulia, baik hati, mempunyai kepercayaan kepada Tuhan, tak semestinya cantik (kalau boleh, cunn juga. hehehe)
Ciri-ciri anak-anak saya impikan :
  • rajin belajar, sayang dan hormat semua orang, aktif dalam akademik dan ko-kurikulum, bercita-cita tinggi seperti ayahnya. hehehee!

Apa-apa pun, yang saya nakkan adalah 
sebuah keluarga yang BAHAGIA (:


Siapa idola saya ?

Banyakkkkkkkk. Contohnya, Dato' Siti, Mr. Eqbal, Oprah Winfrey dan banyakkk lagi (:

Mereka semua telah memberi impak yang positif melalui pelbagai cara.

Contoh, Oprah Winfrey. Beliau telah membuka mata saya tentang pelbagai masalah-masalah yang dialami oleh manusia-manusia zaman kini
semoga Tuhan menyertai  & memberkati setiap manusia di bumi ini :''')

><><><><

setakat tu saja beberapa impian saya 
yang dapat saya kongsikan.

Akhir sekali,


Kalau tidak, saya akan ....

image

heheeee ! :D

SEKIAN. TERIMA KASIH !

JOM JOIN GIVEAWAY DARI KEMBOJA!


tekan banner kalau nak join macam sayaaa :D hehe

hrp2 ada rezeki di GA ni :)
AMEEEEEEEEEN!

tarikh tutup- 26 september 2011 12 malam

GIVEAWAY BLOG ITIK KUNING




tekan banner kalau nak joinnn :)









Waktu menjalankan hidup, tiada hentinya. 
Diiringi mentari & rembulan, terbit dan tenggelam setiap hari. 
Semua ini telah mengiringi usia kalian yang sentiasa bertambah, 
dari hari ke hari hingga ke saat ini .. 

Saya disini dengan hati yang PALING ikhlas nak ucapkan  
HAPPY BIRTHDAY kepada awak
Semoga kalian sentiasa dicurahkan kebaikan dariNya. 
Semoga panjang umur, sihat & bahagia selalu 
dan semua cita-cita dapat dicapai.  

Detik berganti detik, hari berganti hari, 
bulan berganti bulan, tanpa disedari, 
1 tahun telah dilewati (:

Selamat Ulang Tahun saya ucapkan,
Biarpun tak semahal sebutir berlian,
Meskipun tidak sewangi bunga mawar,
Dan tak seindah rangkaian puisi,
Hanya kalimat yang merangkum semuanya,
Dengan doa di setiap kata yang terucap ;)

TAG KAWAN :D

TARIKH TUTUP : 31 Oktober 2011

Contest Pertama Teratak Usang


tekan banner kalau nak join :)

Contest akan berlangsung mulai 1 Ogos 2011 (00:01 pagi) 
dan berlanjutan hingga 31 Oktober 2011 (11:59 malam)
semoga ada rezeki di contest ni! Amen!

thank youuuuuu ~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...