Blog [SC] Follower Giveaway

JOM JOIN! TEKAN BANNER ERK! >:D

Okay, skrg ni sya nak join giveaway yg best ni. korang pun join ye! :)

saya dah follow blog shah-cyber.blogspot


okay, saya nak korang join, okay?

okayy, harap-harap saya ada tuah di GA ni. Ameeen! (:

THANKS! >:D

Contest 28-10-97 By Cik Amirah



TEKAN BANNER KALAU NAK JOIN ;)

Smiley
Giveaway menarik diriku sertai,
Tajuknya pun memang mewah,
Semua kawan haruslah sertai,
Contest 28-10-97 By Cik Amirah.

Kalau kengkawan ada hati nak join,
Silakan tekan banner yang atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.
Cik Amirah menyambut birthday ke 14
Cik Amirah dilahirkan pada tahun 1997,
Ohhh, diriku ini pun berumur 14 tahun,
Telah dilahirkan pada 26hb Mei 1997.

Tak terasa pun sudah petang hari,
Nak pergi bermain dengan kawan,
Wahai Cik Amirah yang comel,
Semoga kita boleh berkawan :)

ucapan buat Cik Amirah yang comel sekali.

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws


www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws






Waktu menjalankan hidup, tiada hentinya. 
Diiringi mentari & rembulan, terbit dan tenggelam setiap hari. 
Semua ini telah mengiringi usia Cik Amirah yang sentiasa bertambah, 
dari hari ke hari hingga ke saat ini .. 

Saya disini dengan hati yang PALING ikhlas nak ucapkan  
HAPPY BIRTHDAY kepada Cik Amirah :)
Semoga Cik Amirah sentiasa dicurahkan kebaikan dariNya. 
Semoga panjang umur, sihat & bahagia selalu 
dan semua cita-cita dapat dicapai.  

Detik berganti detik, hari berganti hari, 
bulan berganti bulan, tanpa disedari, 
1 tahun telah dilewati (:

Selamat Ulang Tahun saya ucapkan,
Biarpun tak semahal sebutir berlian,
Meskipun tidak sewangi bunga mawar,
Dan tak seindah rangkaian puisi,
Hanya kalimat yang merangkum semuanya,
Dengan doa di setiap kata yang terucap ;)

HAPPPPPPY 14th BIRTHDAY to
CIK AMIRAH! :)

 Terima kasih :)

Odisi Aurora 1st Giveaway!


TEKAN BANNER KALAU NAK JOIN >:)

Heyy semua! :D

Sekarang ini saya nak sertai giveaway yang best ni. Hadiahnya menarik tau. Kalau saya berpeluang untuk memenangi mana-mana hadiah tu, boleh diberikan kepada anak buah (hadiah pertama) dan kawan (hadiah kedua) menarik tau giveaway! Semua digalakkan untuk sertai! :)

Bilakah tarikh entri pertama Odisi Aurora di'publish'?

Diri aku ini suka sangat sertai giveaway,
Terutamanya giveaway yang menarik,
Soalan ditanya, mestilah dijawab,
Jawapannya 7 November 2008 :)

Hadiah buat anak buah itu niatku,
Hadiah buat kawan saya boleh juga,
Semoga aku ini beroleh kejayaan,
Dalam giveaway yang hebat ini :)

sekian terima kasih >:)

Contest Gambar Cool


H E L L O ! (:

Taman yang indah, penuh dengan rama-rama,
Membuat senyuman tertimbul di mukaku ini,
Jomm, marilah kita senyum bersama-sama,
Dan menyertai Contest yang awesome ini ;)

Walaupun tak sempurna, kehidupan harus disayangi,
Senyum sentiasa, biar comel seperti seekor Pika,
Kalau ANDA, ANDA dan ANDA ingin sertai,
Sila tekan banner sambil ada senyuman di muka.


GAMBAR YANG DIPERTANDINGKAN :)




SEKIAN. TERIMA KASEEEH! :)

Header free untuk kamoo by Dunia Ayu


TEKAN BANNER KALAU NAK JOIN :)

saya nak header  yang sedap mata memandang yang bertema putih, hitam dan biru. Lepas tu, nak ada tertera link blog ini berserta tagline : #JOELLESLIE & CGL. Ada gambar kotak hadiah juga sebab ni kan blog untuk mendapatkan hadiah :p hehehe. Last but not least, masukkan doodle bawah ni di bahagian kiri blog :)

 
kalau ada lagi yang boleh ditambah, dipersilakan :)

Semua di sini pasti nak tahu,
Rasanya makan sirip ikan yu,
Header blog baru, diriku mahu,
Semoga dapatnya dari Dunia Ayu.

terima kasih >:)

Segmen : Teka Teki Diyana Ali

 
TEKAN BANNER DI ATAS KALAU NAK JOIN :D

Teka teki diriku ini sertai,
Dengan harapan untuk menang,
Harap-harap tekaan aku betul,
Tekaan aku adalah WARNA BIRU.

 
saya tag 
 
terima kasihhh :)

UNC Giveaway Time!!

 
tekan banner di atas kalau nak join :)

SEMOGA DIRIKU ADA REZEKI DI GIVEAWAY INI :)
AMEEEN!

Giveaway ini akan berlangsung dari 
8 Oktober 2011 sehingga 8 November 2011.

thank you :D

Aisha Online Store Giveaway


- click on the banner above to join -

Hey there everyone ! Welcome to The Smiley Guide!

 Hey! it's time for me to join this magnificient giveaway from


I have been joining awesome giveaways from online shops before but I never won any prizes before. Although I've never won giveaways by online shops before, but believe me, it was worth it :) I had so much fun looking at the enjoyment that the winners had. Yes, it's true that I was very sad for not winning  because I seriously want to give the prize to my beloved sister.  She was also hoping that I'll win .. But unfortunately, I didn't. 
Now, I REALLY REALLY hope I can win this time as a vintage handbag will be THE PERFECT PRESENT FOR HER! :)
Here's some poems I made specially for the owner of Aisha Online Store

Hey wonderful owner of Aisha Online Store,
I'm here to say I seriously salute you all the way,
For all the amazing effort you have shown,
All the way through your incredible Giveaway.
>>>>
Yes it's true, you have an incredible blog,
With the special name of Aisha Online Store,
Hopefully your business will continue long,
And I want wish you the best in your life.

Although I never won any online shop giveaways,
And I'm hoping to actually win this very magnificent one,
I'll continue supporting this awesome business of yours,
One last thing, take good care of Aisha Online Store
*although some doesn't rhymes corectly, I tried my best, right?*
hopefully the wonderful owner likes this entry. I had tried my very best :)

to everyone out there, 
make sure you'll join this giveaway! :)

lastly, again, I want to wish :


Thank you! 
HAVE A GREAT DAY! :D

Contest Mari Berpantun Bersama YUI



Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join contest ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

 Dalam bahasa Malaysia, SELAMAT HARI JADI diucapkan,
Dalam bahasa Inggeris, HAPPY BIRTHDAY pula disampaikan,
Dalam bahasa Kayan, SELAMAT DAU KANAK diberikan,
Dalam bahasa Perancis, JOYEUX ANNIVERSAIRE dikongsikan.

Detik berganti detik, hari berganti hari,
Semakinlah kita harus berhati-hati,
Bulan berganti bulan dan tanpa disedari, 
1 tahun pun telah berjaya dilewati (:
 
Ucapan SELAMAT HARI LAHIR diberikan,
Olehku kepada Cik Yui yang hebat di situ,
Walaupun tidak semahal sebutir berlian,
Ia amat berharga kerana ia ikhlas dariku.

Semoga dirimu akan panjang umur,
Dimurahkan rezeki sepanjang tahun,
Tidak dilupa, bahagia sepanjang umur,
Diberkati sentiasa pada setiap tahun. 
 
sekian :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...