Grand Opening GA


tekan banner okay? :)

Moga-moga ada rezeki saya di GA ini. Ameeen! :D

1st Giveaway From China @ affafkusayang


tekan banner kalau nak join ;)

DAH FOLLOW BLOG-BLOG HEBAT TU ;)




moga moga ada rezeki saya 
di GA ni. Ameen :D

Tarikh Tutup : 31.12.2011

SYAKIRSOFIYASYAKIRA 1ST GIVEAWAY

H E L L O ! 


Orang berbudi, kita berbahasa,
 Nilai yang baik harus dipraktik disini,
Kalau nak sesuatu, harus berusaha,
Mari kita bersama-sama join GA ini.

Bersama-sama we can do it,
Kalau ada masalah, just ask me,
So, kamu tanya 'what time is it ?'
saya akan jawab ~> it's Giveaway Time !


Sombong, kedekut dan juga dengki,
Janganlah diri kita bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join GA ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Saya sedang syiok tengok ulangan AF9,
Sambil sibuk type entry untuk GA ini,
Kalau nak join, kenalah jadi follower kan?
Inilah bukti dah jadi pengikut blog-blog itu


Tidak lama lagi, entry yang ini akan siap,
Semoga diriku ini ada peluang untuk menang,
Tetapi sebelum entry diriku ini betul-betul siap,
Kenalah tag kawan yang berpeluang untuk menang.


 saya tag 

Tarikh Tutup - 15/12/2011

Ini aku, namaku Joel Leslie Anyie,
Ingin mengakhiri entry aku yang ini,
If you don't join, awak rugi, Seriously !
Kalau tak join, rugilah diri anda nanti.


senyum selalu ! :)

thank you :]

My Craft Garden 1st Giveaway


tekan banner kalau nak join ;D

MOGA-MOGA SAYA ADA REZEKI DI GA NI.
AMEEEEEEEEEEEEEEEEEN!

Tarikh tutup giveaway adalah pada 17 Disember 2011 tepat jam 12.00 tengah malam.

saya tag 
cutemumcempaka kuningfieda 



Giveaway From Korea & Sydney


tekan bannnner kalau nak join :D

dah follow blog HEBAT tu! :)


saya tag 
cutemumcempaka kuningfieda 

Tarikh tutup : 25 Disember 2011, jam 2:00 petang.

Saya Suka Join GA. Korang Suka tak?


Sila tekan banner kalau nak join ;)

Saya dah follow blog Bintang-Bintang :D

[Dah like post tu sekali]

kenapa saya suka join
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws?



Mendapat hadiah memang aku ingini,
Tetapi ada juga sebab yang lebih baik,
Mendapat kenalan baru di alam ini,
Kenalan bertambah, itulah terbaik!

AWESOME!


Small GiveAway By Inas And Hakimah


tekan banner kalau nak join ;)

Saya dah follow semua blogs yang hebat-hebat tu! :]





moga moga saya ada rezeki di GA menarik ini. Ameeen! >:)


saya tag 
cutemumcempaka kuningfieda



Tarikh : 26/11/2011 - 16/12/2011


Giveaway by Fiqa


tekan banner kalau nak join ;)

kenapa saya join ?


Yup, memang sebab nak mencuba nasib. Kita tidak tahu mana rezeki kita kan? So, mestilah sertai supaya kita tahu. hehehe. Lepas tu, kalau tiba-tiba ada rezeki memenangi barangan wanita, kakak saya selalu ada untuk menerimanya. Heheh :)


TEMPOH :
22 November -  6 December

"Vote for Us II" Lucky Draw~!!


click banner to join :)

Nisa is having another Lucky Draw. Come and join! :D
I hope I'll be lucky again :)

And to Nisa, all the best in that contest. Beat all of the contestant including me. hehe..

Deadline: 31 December 2011

THANK YOUU!

Giveaway By Triple F


jom jom jom join! Tekan banner di atas ;)

Moga-moga ada rezeki untuk mendapat hadiah di GA ni. Ameeen!

Kalau ada rezeki untuk memenangi barangan wanita, 
saya ada seorang kakak yang sudi menerimanya. hehe :)
 Smiley

SAYA NAK CUTEMUM & CEMPAKA KUNING JOIN :)

TEMPOH GIVEAWAY: 24/11/2011 - 24/12/2011

Sekian sahaja entriku kali ini,
Ikhlas dari insan bernama aku,
Hadiah menarik dikejar kini,
Hadiah buat diriku, itulah inginku.

Ucapan sekian terima kasih penutup bicara,
Berharap kalian semua sukakan entri ini,
Telah diri aku siap pelbagai kaedah dan cara,
Untuk memenangi giveaway yang menarik kali ini.

GA Silaturrahim


Jom, kita semua sertai contest yang ini,
Boleh menang, tolong aku dipercayai,
Giveaway yang hebat giler, diriku sertai,
Tajuk  GA ini adalah GA Silaturrahim

Sombong, kedekut dan juga dengki,
Janganlah diri kita bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join giveaway ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

 Pergi ke sana, pergi ke sini, ADUH! aku tak larat,
Tolong kau pergi buat sendiri kerja yang itu,
Menjadi follower, salah satu daripada syarat,
Aku pun terus follow blog yang hebat tu!



Hidup kita ini haruslah dinikmati,
Harus senyum, jangan sedih-sedih,
Insan istimewa memang banyak,
Mereka ini adalah TERISTIMEWA 
|
|
v


Yup, merekalah orang yang paling aku sayangkan.


Itulah mereka :)

Tapi, yang paling berjasa dan istimewa bagiku adalah



Nama beliau Mildred. Saya paling beliau

MILDWED :P hehe. comel tak nama tu? :p




 Smiley

SAYA NAK CUTEMUM & CEMPAKA KUNING JOIN :)

Tarikh tutup : 19 Disember 2011

Sekian sahaja entriku kali ini,
Ikhlas dari insan bernama aku,
Hadiah menarik dikejar kini,
Hadiah buat diriku, itulah inginku.

Ucapan sekian terima kasih penutup bicara,
Berharap kalian semua sukakan entri ini,
Telah diri aku cuba pelbagai kaedah dan cara,
Untuk memenangi giveaway yang menarik kali ini.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...