Giveaway first opening dippy Lyn’s collection


tekan banner kalau nak sertai :D

untuk giveaway ini, saya nak tag
ahli-ahli geng fiqra iaitu
fiQ'Ra | Qil 
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 December 2011 pada jam 2359

sekian terima kasih! moga-moga saya ada rezeki di GA ni.

Giveaway Suka-Suka


tekan banner kalau nak join :)

tag : Nia Lidia


tarikh tutup:
26 Februari 2011
8.00pagi

thank you. 

End Year Mega Giveaway


tekan banner untuk join :)

moga-moga ada rezeki saya di giveaway ini. Ameeen :D


Produk-Produk Menarik JCS













TERTARIK DENGAN PRODUK-PRODUK MENARIK DI ATAS?
DAPATKANNYA HANYA DARI JSC! Lebih banyak produk menarik di sana!

Page : JCS
Blog : JiwaChenta STUFF

IfazCollection Giveaway


Nak join klik banner
Tarikh Tutup : 31/12/2011

tag : Nia Lidia

thank you. 
moga-moga ada rezeki menang hadiah untuk kawan :)

Cuti - Cuti Holiday!


tekan banner to join.

moga-moga saya ada rezeki di GA ini. Ameeen! ^^

thank youuu! :D

GiveAway by darkbatman.com

tekan banner kalau nak join

untuk giveaway ini, saya nak tag
ahli-ahli geng fiqra iaitu
fiQ'Ra | Qil 

sekian terima kasih! moga-moga saya ada rezeki di GA ni.

Giveaway from SUEMUNCET blog


TEKAN BANNER kalau nak JOIN :)

yang saya suka
  • header yang simple but nice
  • entri-entri yang menarik
yang saya tak suka
  • background plain sangat
  • widget bersepah sangat
sekian.

MyKhalish.com - Year End Giveaway


tekan banner kalau nak join :)

review ringkas 
|
|
v

Blog hebat, itulah www.mykhalish.com
banyak perkara yang menarik untuk dibaca,
Sangat simple but nice, itu tersangat bagus,
Keep it up dan never stop blogging! :)

Giveaway ni bermula pada: 19 December 2011 hingga 31 December 2011 

GIVEAWAY 1st cik violet


tekan banner kalau nak join :D

untuk giveaway ini, saya nak tag
ahli-ahli geng fiqra iaitu
fiQ'Ra | Qil | nadia | salwa | hanis


Pikalurve 2nd GIVEAWAY

TEKAN BANNER kalau nak JOIN :)

MOGA-MOGA SAYA ADA REZEKI DI GA NI. AMEEEN :D
kalau menang, boleh beri kakak ;)

GIVEAWAY ini bermula dari 
25 DECEMBER 2011 - 25 JANUARY 2012

my first giveaway by aein amadhani


tekan banner kalau nak join ;)

moga-moga ada rezeki di GA ni. Ameeenn ^^
tarikh keramat:
26.11.11-10.1.12

TOP UP GIVEAWAY by JOEL & QIL

PERGI KE LINK INI UNTUK JOIN!

PERKARA WAJIB (peserta akan tersingkir kalau tak patuhi)
  1. Follow blog JoelQil Hoshi dan Azmi.
  2. Buat SATU entri yang bertajuk 'TOP UP GIVEAWAY by JOEL & QIL'
  3. Letak banner di atas dekat entri korang dan linkkan ke entri ini.
  4. Lengkapkan slogan ini secara KREATIF : 'Saya nak TOP UP kerana ....' (jangan lebih daripada 20 patah perkataan)
  5. Hantar link entri anda di bahagian komen entri ini.
Contoh slogan :
Saya nak TOP UP kerana saya amat memerlukannya untuk menelefon kedua ibu bapa saya
(9 patah perkataan. Cuma yang digaris dikira)


PERKARA YANG TAK WAJIB (peserta tidak akan tersingkir kalau tak patuhi)
  1. Follow blog Nurul.
  2. Tag 2 bloggers atau lebih. Pastikan mereka tahu bahawa mereka ditag.
  3. Masukkan blog-blog kami (JoelQil HoshiNurul dan Azmi) dekat bloglist korang.
  4. Masukkan banner giveaway di sidebar.

Kaedah pemilihan pemenang 
  • Patuhi SEMUA SYARAT YANG WAJIB. Markah lebih akan diberi kalau patuhi SYARAT TAK WAJIB.
  • Slogan terbaik dan kreatif.
Hadiah buat pememang
  1. tempat pertama : TOP UP CELCOM RM20 sponsored by Joel.
  2. tempat kedua : TOP UP CELCOM RM10 sponsored by Qil Hoshi.
  3. tempat ketiga : TOP UP CELCOM RM5 sponsored by Nurul.
  4. tempat keempat : TOP UP CELCOM RM5 sponsored by Azmi.
  5. tempat kelima : TOP UP CELCOM RM5 sponsored by Qil Hoshi.
Okay, korang join okay? Jangan lengahkan masa lagi!
Buatlah slogan yang AWESOME! 

Giveaway akan TERBATAL kalau kurang dari 10 orang peserta.

PERGI KE LINK INI UNTUK JOIN!

CONTEST : Everything For U From Me - POOH GIVEAWAY


Hey there everyone ! Let's join this giveaway! Click the banner :)

This giveaway is sponsor by 
Create your own banner at mybannermaker.com!

Hopefully I'll be lucky! Amen! :D

Year End Giveaway 2011 SIAPA SAYA???




Saya sangat penat ni, diriku tak peduli,
Year End Giveaway 2011 SIAPA SAYA??? dulu,
Kalau kengkawan Joel menyukai GA ini,
Jangan korang tidur, buat entry dahulu.

Kalau kengkawan ada hati nak join,
Sila tekan banner yang di atas itu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.





Siapa pula gadis yang mempersonakan ini?


.....
....
...
.


JAWAPANNYA ADALAH :
NEELOFA (Noor Neelofa Mohd Noor)

Memang mengalahkan semua pelukis,
Berbakat memang tiada tandingan,
Neelofa yang telah pun dilukis,
Memang cantik lagi menawan!

Nak tengok lakonan beliau selalu!
Extraordinary talent and outstanding beauty! 
Exciting with a bubbly behavior ;) 
Loving her from the bottom of my heart. As a fan :)
Orang seperti ini seharusnya diberi kontrak lakonan selalu!
Forever will support this talented actress! 
Akanku doakan kejayaan beliau dalam apa-apa saja! :)

Setiap kali menonton lakonannya dalam drama seperti 
Tajudin Cinta mahupun dalam filem seperti Hantu Kapcai, 
reaction saya mesti macam ni:
AAA, Neelofa la! Excitednyer excitednyerrr! :D

To Neelofa yang cantik, talented, fabulous, menawan, dan amazing lagi magnificent,

THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY


tekan banner untuk join ;)

saya fikirkan giveaway ini cuma untuk golongan ladies, tapi rupa-rupanya boleh gak gentleman join. kehkehkeh! :) thanks for the opportunity to join this giveaway, akak yangyuyu! :D

untuk giveaway ini, saya nak tag
ahli-ahli geng fiqra iaitu
Tarikh tutup penyertaan ialah pada 31 January 2012.

Cara pemenang ditentukan ialah dengan cabutan bertuah, anda bertuah, anda dapat hadiah:)...

1st Giveaway by Nadia


tekan banner kalau nak join :)

saya tag :


entri untuk JSC :

Tarikh Tutup : 31 Disember 2011

Giveaway by OzzieThingsAndStuff


tekan gambar untuk join :)

Tarikh tamat GA ialah : tepat jam 12 tgh malam pada 15 Januari 2012. Pemenang akan diumumkan pada 16 Januari 2012. 

MOGA-MOGA SAYA ADA REZEKI. AMEEENNN! :)

thank you :D

First Giveaway by WM Erlysa, Athirah & Madee.


tekan banner untuk join :)

saya dah follow blog-blog tu. sila check ek :D

Saya menyertai Giveaway nie kerana ..


Giveaway ni salah satu cara untuk berkomunikasi dengan blogger lain

Ini juga peluang untuk mencuba nasib

Vhaney, Amin, Shah dan lain-lain pun kata giveaway ini menang best giler!

Extraordinary bloggers yang telah adakan giveaway ini, so, mesti join! :)

Akan ku bersyukur sangat-sangat kalau ada rezeki

Wang ringgit pun dapat diselamatkan kalau menang. hehehe.

Apa-apa pun, yang paling penting dapat berkomunikasi dengan bloggers yang mantapp! :)

Yang last sekali, I hope the best in blogging to WM Erlysa | Athirah | Madee 


saya tag :

Giveaway ini dianjurkan oleh : WM Erlysa | Athirah | Madee

Little Attic Art's First Giveaway


click the above banner to participate

WHO CAN JOIN?
Anyone.
Blogger OR Facebooker.
Anywhere you are.

HOW TO JOIN?
All you need to do is...
Firstly, make a post about this giveaway.
(just copy/share this post on your blog or wall & link to this page)

In the comment box under this post, please leave...

Your Name
Your Email
Your Posted Link

PRIZES
Little Attic Art's Product

DEADLINE
28th December 2011

3 Lucky Winners will be picked randomly.
Winners will be announced on 30th December 2011.

thank you ;)

Jom Join sempena “PengAKTIFan link baru”


tekan gambar untuk join :)

moga-moga ada rezeki menang salah satu daripada hadiah yang ditawarkan. Ameeenn! :)

Tarikh tutup RABU 21/12/201

Contest Tittle Awesome


tekan banner untuk join ;)

saya tag

End Year Random Giveaway


tekan banner untuk join

  Deadline pada 30/12/2011

moga-moga saya ada rezeki. Ameenn!

Contest Blog Superb Queen Terbaek


tekan banner kalau nak join :)

Saya mempertaruhkan BLOG PERSONAL saya untuk contest ini
|
|
|
v

Joel tryin' to be #hebat

tekan banner blog saya ok? :)

Saya tag
 Cikgu Nida, Kak Fieda & Cutemum

 Tarikh tutup:2 January 2012. Pemenang akan diumumkan pada 10 January 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...