Exclusive Giveaway by Double A


tekan banner untuk join :)

moga-moga ada rezeki di GA HEBATTTT ini! 
Kalau ada rezeki mendapat brangan wanita, kakak kesayangan sedia menerima :")

thank youuuuuuuu!

Tamat ;-
16/17 DIS 2012

Mina's Giveaway


tekan banner kalau nak join! :)

tarikh tamat pada 22-12-12  00.00

thank youuu moga moga ada rezeki =)

Giveaway GEMPAK Cuti Sekolah



sila tekan banner kalau nak join :)

semua sponsor sudah difollow blog dan twitter, dilike fanpage and disubscribe youtube ^_^

Hadiah akan ditambah jika mendapat sambutan yang menggalakkan 
Due date 25/12/2012 at 12:00am
Pemilihan menggunakan random.org
Jika tak ada facebook or twitter pon masih boleh join

thank you. moga-moga ada rezeki! Amennnnnnnnn :)



NT | 1ST END YEAR GA


tekan banner untuk join :)

moga-moga ada rezeki di GA ni! Amennnnnnnnnn.. 
Kalau menang korean dress, kakak kesayangan sedia menerima :')

Tarikh Tutup : 31 Disember 2012

Semua syarat dah dipatuhi :)

2nd Anniversary Giveaway by QCEY


tekan banner untuk join

jom join

tamat
pada10 November 2012,  jam12.02am

moga-moga ada rezeki ^_^ Amennn.

"1st Giveaway by Makcik Superman"



KLIK BANNER UNTUK JOIN :)

Hadiahnya ialah :
Beg clearance (1 pemenang )
sponser by noona Shoppe  (like)

Topup RM5 Digi/Celcom (2 pemenang)
sponser by Makcik superman , Page sini (like)


Voucher dari Dee's clset shop (like)
( 3 pemenang )

Cover Photo

Tarikh tutup : 18/11/12 

Eca Year End Giveaway #2.


tekan banner to join ^__^

jom join 

Year End's Giveaway&Contest oleh ecadwinkyasha.com ditaja oleh

Giveaway By Izwan.

izwan+giveaway

klik banner to join ;)

Giveaway ini bermula hari ini 02/10/2012 hingga 16/10/2012.

Wa menang hadiah dari www.aimanaziz.my


Yeeee, aku menang, kau kalah. Lalalalala.


Perasaan? Sememangnya gembira, terharu dan geli hati kerana ada juga pengalah. Eh? Hehehe. Jangan ambik hati. Menang kalah adat permainan/pertandingan. Peluang lain tetap ada. Tak mau sedih-sedih ;)

Terima kasih setinggi Gunung Kinabalu dan seluas Lautan China Selatan aku ucapkan kepada bro Aiman yang sudi memilih entry ini menjadi salah satu pemenangnyeeee. Pemenang komen paling membina tuuu.

Agak-agaknya hadiah yang mana satu yang aku menang? Kite tunggguuuu. hihihihiii.. Hopefully yang gempak2 gituu :3

Terima Kasih kepada penganjur Giveaway  Ahmooyy Chantekk , Mk Syahir , Cadar Murah , Izumi Shop , Mizzs Ninie ,Eqbal Zack ,  Greennpanda Craft ,Izzah Ismail dan Hosting Rajawali.

AimanAziz's Giveaway 2012


Sudah sangat lama kita tidak bersua,
Macam tidak saling kenal pula kita ini,
Salam perkenalan buat anda semua,
Hari ini saya sertai GIVEAWAY yang ini.



Siapa lagi kalu bukan Aiman Aziz yang #hebatttt!

GIVEAWAY yang teramatlah hebat lagi menarik,
Tajuknya pun tersangat-sangatlah baik punya,
Saya sangat pasti akan membuat anda tertarik,
Heyyy awakkkkkkkkk! Nak tau apa tajuknya?

AimanAziz's Giveaway 2012

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join GIVEAWAY ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.
Smiley

*Wang Tunai RM30 x2 Oleh Ahmooyy Chantekk Dan Mk Syahir  *

*Top Up RM15 x2 oleh Mizzs Ninie dan Izzah Ismail *

*Seketul Cadar x1 Oleh   Cadar Murah *

*Sekeping Limited Fridge Magnet x5 Oleh Eqbal Zack *

*3 ketul Kawaii Doll x1 oleh  Izumi Shop *

*1Pc Teddy Bear x2 oleh Greennpanda Craft *

GILERRR SIAPA YANG TAK NAK? :DDDD

Hadiah memang yang dikejar oleh kawan-kawan,
Tetapi ada sesuatu yang lebih penting daripada itu,
Kita sertai ini bagi merapatkan lagi hubungan kawan,
Jikalau boleh, nak juga menjadi sahabat selamanya.


Sila rasa tersentuh wahai kawanku, Aiman Aziz *miehehehehe :B

Smiley

jeng jeng jeng!

 tiba masanya untuk ..

KOMENNNNNNNNNNNNNNN!!
*muahahaha! ketawa kejam :p kihkih

Sebenarnya aku tiada hak untuk mengkritik,
Kerana aku sedar blogku bukannya sempurna,
Apa salahnya bantu yang nak membuat perubahan,
Membantu membawa kebaikan kepada aku dan kamu.

1. background
plain sangat bro. Cuba cari yang simple but ada motif/corak. Keep it simple but nice! Kalau kosong sesangat, ngantuk orang dibuatnya. Dan pastikan pilihan warnanya adalah yang lembut macam yangbro punya sekarang tu. Cuma perlukan background yang bercorak simple, ye bro?

2. widget
rasanya blog bro masih dapat tampung beberapa lagi widgets yang penting.. Bro boleh tambah widget "Most Popular Post". Dan bro, make sure bro tambahkan widget "CHATBOX" supaya blogger-blogger yg lain boleh tinggalkan jejak semasa blogwalking. Penting sangat tu bro!

3. Entries
Entries bro memang sangat menarik. Cuma bro mungkin boleh mantapkan lagi share-share tips berblogging sebab aku tengok bro dah layak nak share tips blog sebab bro dah standard tinggi dah. Mungkin bro boleh share cara nak dapatkan followers & pageviews yang banyak. Apa-apa pun, tahniah sebab followers dah beribu. hihihihi.

4. ...Lain-lain
Yang lain dah cukup sempurna. Seyes! Header simple but nice (memang terbaik!) dan font pun senang dibaca. Mantapkan lagi blog bro dengan selalu mengupdate selalu dan adakan lebih banyak aktiviti ye bro! 


 Smiley


Sekian sahaja entriku kali ini,
Ikhlas dari insan bernama aku,
Hadiah menarik dikejar kini,
Hadiah buat diriku, itulah inginku.

Ucapan sekian terima kasih penutup bicara,
Berharap kalian semua sukakan entri ini,
Telah diri aku cuba pelbagai kaedah dan cara,
Untuk memenangi giveaway yang menarik kali ini :)

Giveaway ini Ditaja oleh Ahmooyy Chantekk , Mk Syahir , Cadar Murah , Izumi Shop , Mizzs Ninie , Eqbal Zack ,  Greennpanda Craft , Izzah Ismail , Hosting Rajawali dan Dianjurkan oleh Aiman Aziz

Giveaway "Saya Nak Duit Raya"


tekan banner untuk join ;)

DUE DATE: 13 August 2012 / TIME : 10.00 p.m.

Giveaway "Saya Nak Duit Raya" By Wawa



Sudah sangat lama kita tidak bersua,
Macam tidak saling kenal pula kita ini,
Salam perkenalan buat anda semua,
Hari ini saya sertai GIVEAWAY yang ini.

GIVEAWAY yang teramatlah hebat lagi menarik,
Tajuknya pun tersangat-sangatlah baik punya,
Saya sangat pasti akan membuat anda tertarik,
Heyyy awakkkkkkkkk! Nak tau apa tajuknya?

Giveaway "Saya Nak Duit Raya" By Wawa

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join GIVEAWAY ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.
Smiley
Kenapa nak join GA ini?
Kemenangan boleh diperoleh oleh diriku ini,
Akan tetapi, ada sebab yang jauh lebih penting,
Memberi sokongan kepada giveaway HEBAT ini,
Turut menjadi faktor penyertaan 1st giveaway by WAWA!

 Smiley



Sekian sahaja entriku kali ini,
Ikhlas dari insan bernama aku,
Hadiah menarik dikejar kini,
Hadiah buat diriku, itulah inginku.

Ucapan sekian terima kasih penutup bicara,
Berharap kalian semua sukakan entri ini,
Telah diri aku cuba pelbagai kaedah dan cara,
Untuk memenangi giveaway yang menarik kali ini :)

- SYARAT? SEMUA DAH KUPATUHI! :D -

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...