IST GIVEAWAY BY ALYAAYEP AND NANA


TEKAN BANNER kalau nak JOIN :)

Syarat - Syarat ! 
  1. Wajib follow blog Mai and Alyaayep .
  2. Like fanpage Mai and Alyaayep .
  3. Pemenang akan dipilih berdasarkan random.org , lens sahaja yang kami akan pilih .


Bagaimana hendak menyertai ?!
  1. Buat entry yang bertajuk ' IST GIVEAWAY BY ALYAAYEP AND NANA ' .
  2. Letak banner giveaway dalam entry korang . Letak syarat - syarat , bagaimana nak sertai , hadiah dan info .
  3. Promote entry penyertaan korang habis - habisan , sebab ada hadiah untuk top referral .
  4. LIKE
  5. fanpage blog kitorang .
  6. Pastikan korang ikut syarat - syarat di atas . 
  7. Tag tifa orang rakan anda .


The amazing present !
Blog :


BARANG-BARANG :

  • Gelang Vintage { 1 pemenang } .
  • Topup RM10 { 1 pemenang } .
  • One unit wallet for men/lady { 1 pemenang } .
  • Sejadah travel { 2 pemenang } .
  • Pashmina pelangi { 2 pemenang } .
  • 5 pair lens { 5 pemenang - akan dipilih } .
  • 1 pair lens { 5 pemenang - akan dipilih } .
  • Rantai Moustache { 1 pemenang } .
  • Tudung Bawal { 1 pemenang } .


INFO :
  1. Wajib 
     LIKE senarai sponsor / blogshop . Jangan minta sponsor pulak eh ? XD
  2. Lens akan dipilih
  3. , yang lain lain menggunakan random.org .
  4. Sponsor yang orang , tak perlu like . Just ADD .
  5. Tarikh tamat pada 25 / 3 / 2012 . Tarikh umum pemenang 31 / 3 / 2012 .
  6. Kebanyakan hadiah GA lens caouse kebanyakkan blogger wanita , kepada yang lelaki don't worry , wallet tu siapa yang bertuah . Padahal lady / men .
  7. Hadiah akan diupdate darisemasa ke semasa . So , Rajin - rajinlah melawat pages ni kay ? Course aku tak buat entry pasal hadiah tembahan GA . Hoho . 



Jom join ramai-ramai! Hadiahnya amat gempak! ;)

Moga-moga saya ada rezeki di giveaway yang hebat ini. Ameeen! :D

terima kasih! :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...