Mega Giveaway to U by |Cik AZ & Fahmi Mahat|


TEKAN BANNER kalau nak JOIN :) 

Sponsors bagi giveaway yang gempak ini :


# lega rasanya dah siap LIKE & FOLLOW sponsors :)

PENDAPAT SAYA TENTANG BLOG MEREKA -->


pergi ke pasar, nak beli ikan,
sampai kat pasar, terbeli pula kuih,
blog Cik AZ cantik, saya sangat sukakan,
memang sangat menarik, saya boleh mampuih!

Blog ini memang cantik, menarik, saya tertarik, ianya memang the BOOM
dengan colour putih suci yang menyejukkan mata, perghhhh, siapa yang tak tertawan ? 
*cuma org yang takde sense of colours* 
apa lagi ? ohya! dari segi entries dia, semakinlah saya mau mampuih .. :) 
widgets, tak perlu dikatakan lagi .. memang menarik :)
Loading? Kira 1,2,3 dahhh siap. 
kalau saya diberi peluang untuk memberi markah dari 0-10, 
I will totally give a full 10 :) 


anda dari Sabah ingin ke Sarawak,
Untuk ke sana, mestilah tidak jahat,
sebuah blog cool, kepunyaan awak,
yang ini, kepunyan Encik Fahmi Mahat.

blog yang satu ini pula .. 
sekali pandang, confirm akn dtg selalu :) 
cool & awesome gilerrr ! 
terutamanya semua widgets-widgets, header itulah .. 
perghhh, jeles habis saya :p
header pun memang number 1 lah ! 
mcm tiada saja kecacatan dlm blog tu .. 
entries, awesomeee.. 
semuanya pun awesomeee ! 
SKALA 0 - 10 .. totally 10 ! :)

TARIKH GIVEAWAY: 1 JANUARI 2012- 14 JANUARI 2012

terima kasih :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...