mimik MOMOK contest by CIMOT


Sudah sangat lama kita tidak bersua,
Macam tidak saling kenal pula kita ini,
Salam perkenalan buat anda semua,
Hari ini saya sertai contest yang ini.

Contest yang teramatlah hebat lagi menarik,
Tajuknya pun tersangat-sangatlah baik punya,
Saya sangat pasti akan membuat anda tertarik,
mimik MOMOK contest by CIMOT tajuknya.

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join contest ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.

Hidup ini sememangnya tidak senang,
Memang ada cabaran sentiasa mendatang,
Jikalau ada peluang untuk diriku menang,
Akanku berikan kepada abangku tersayang.

 
|
|
v
BIG BOSS

Smiley

Nahhh kasi korang tengok gambar lagik


caption : mimik candidku dengan nampaknya gigiku yang 'tersusun rapi' dan hidungku yang berjerawat tomey tomey dan mata sepet macam bayi baru lahir. Macam monyet sakit mata sedang berphotoshoot untuk iklan berus gigi je.

Haaaa, inilah gambar ekspresi muka saya yang pelik kang nak kasi pelempang kat orang yang ambik gambar ini without my permission but at the same time saya berterima kasih kepada orang tu kerana mengambil gambar yang pelik lagi awkward ini dan dapatlah saya pertaruhkan gambar ni untuk contest yang awesome lagi hebat kebaboom ni.

Alkisah gambar :
Ok, it was a typical Wednesday at school dan one of my friend bought his DSLR. Tengah-tengah tersengih (hihihihi) dengar kawan buat lawak tak tentu, dalam masa yang sama, TANPA diriku sedari, zapppp, sorang kawan yang memegang DSLR ambil gambar. Fikirkan muka cute dan macho macam biasa #omg, perasan tapi bila tengok dah diupload kat fesbuk, OMGGGGG, abang sekali ketawa macam orang sakit jiwa. Kahkahkah. Nak kata gambar kreatif, entah, kewetip #bak kata nenek la kot sebab memang 100% candid. Was 100% tak realize orang ambil gambar.


untuk contest ini saya tag yvonne & celine

tarikh tutup:
21-02-2012

1 comment:

  1. thanx for joining..

    awesome jerawat tu..

    tunggu result kuar next week..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...