Contest Pertama:Contest Pengedit Picture Terhebat By Dieyla and Shasha Ieyka

 


Sudah sangat lama kita tidak bersua,
Macam tidak saling kenal pula kita ini,
Salam perkenalan buat anda semua,
Hari ini saya sertai contest yang ini.

Contest yang teramatlah hebat lagi menarik,
Tajuknya pun tersangat-sangatlah baik punya,
Saya sangat pasti akan membuat anda tertarik,
Heyyy awakkkkkkkkk! Nak tau apa tajuknya?

Contest Pertama:
Contest Pengedit Picture Terhebat By Dieyla and Shasha Ieyka

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join contest ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.

kalau saya ada rezeki untuk mendapatkan barangan wanita, 
kawan-kawan/kakak sedia menerima :D hehehe

Smiley

Kenapa awak macam itu, oh kawanku Nick,
Rupa awak tu macam sentiasa nak #larikk,
Diriku ini seorang yang sangat tak fotogenik,
Telah diriku EDIT untuk contest yang menarik.

GAMBAR #1

ini merupakan gambar abang saya yang telah pun diambil dan terus diedit oleh saya. Perkataan 'my eyes deserves the best' itu untuk menerangkan bahawa mata perlukan penjagaan yang terbaekk. hehehe. abg saya pakai contact lens masa tu :)

GAMBAR #2

gambar ini saya edit menggunakan concept black and white dan telah membiarkan gambar television itu berwarna supaya ia menarik perhatian yang melihat :b hehehe.  
GAMBAR #3

Untuk gambar ini, saya combinekan beberapa gambar menggunakan photoshop untuk melawakan lagi gambar ni. hehehe ;) 

 Smiley



moga-moga ada rezeki di contest yang hebat ini! ^___^
TERIMA KASIH :)

1 comment:

  1. tahniah anda menang!
    http://dieylapunyerblog.blogspot.com/2012/05/pemenang-contest-pengedit-picture_21.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...