Giveaway - Coaster

Pop Flower Coasters from Chasing Cottons

tekan gambar atas ni kalau nak join ;)

ok, farmys.blogspot.com sedang mengadakan giveaway. JOMM JOIN! :D


Dengan ini, saya mengambil kesempatan untuk berikan ucapan buat birthday boy and girl. 
#walaupun agak lama lagi. hehehe :)

Waktu menjalankan hidup, tiada hentinya. 
Diiringi mentari & rembulan, terbit dan tenggelam setiap hari. 
Semua ini telah mengiringi usia kalian yang sentiasa bertambah, 
dari hari ke hari hingga ke saat ini .. 

Saya disini dengan hati yang PALING ikhlas nak ucapkan  
HAPPY BIRTHDAY kepada awak
Semoga kalian sentiasa dicurahkan kebaikan dariNya. 
Semoga panjang umur, sihat & bahagia selalu 
dan semua cita-cita dapat dicapai.  

Detik berganti detik, hari berganti hari, 
bulan berganti bulan, tanpa disedari, 
1 tahun telah dilewati (:

Selamat Ulang Tahun saya ucapkan,
Biarpun tak semahal sebutir berlian,
Meskipun tidak sewangi bunga mawar,
Dan tak seindah rangkaian puisi,
Hanya kalimat yang merangkum semuanya,
Dengan doa di setiap kata yang terucap ;)

HAPPPPPPY BIRTHDAY to

MIA DAN DANISH! ;)

idea?

BEE & CAR

makanan
rasanya hidangkan makanan yang sesuai untuk kanak-kanak dan juga ada untuk dewasa. Biar seimbang. Yang paling penting, makanan tu confirm akan dimakan. Hehehe. Sebab kekadang kalau ada certain  makanan ni, langsung tak dipegang. Kannn dahh rugii. So pastikan makanan tu sedappp lagi menyelerakan.


dan banyakk lagii :))

dan yang penting gak, kek :)
mungkin buatlah kek yang bertemakan bee

dan ada cupcakes yang bertemakan cars

wahhhh mesti best :D

hiasan
hiaslah tempat tu dengan balloons, alas meja, dll .. yang sesuai dengan tema :)


gift
biasanya lepas party ended, mesti ada gift diberikan kepada tetamu. Seharusnya sesuatu yang kecil tapi akan membawa seribu kenangan patut dijadikan pilihan. Contohnya keychain, bookmark, craft felt, kad, dll. Kalau macam gula-gula, lolipop .. mesti tiada kenangan yang boleh disimpan lama kan. hehe



dekat greennnpandacraft.blogspot.com ada perkhidmatan buat felt :D


Pemenang di pilih secara random.. dan akan diumumkan bila2 masa tapi sebelum 18 Mac 2012..

thank youuuuu!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...