FIRST GIVEAWAY BY NURMUJAHIDAH, THE LADY WARRIOR.


Klik banner atas ni kalau nak join :)

1) PURPLE BLOG
PURPLE blog
BLOG- follow
FB- like
HADIAH- keychain untuk 5 pemenang

2) NYTE AM'S LIFE
Nyte Am's Life
BLOG- follow
FANPAGE - like
HADIAH- top RM5 dan letak banner pemenang dalam blog NAL untuk 2 pemenang

3) KAK YONG
kakyong[dot]com©
BLOG- follow
FB FANPAGE- like
ONLINE SHOP- like
HADIAH-
muqaddam bergambar untuk 2 pemenang

4) KEJORA CHANTIQ
FB ONLINE PAGE- add
FB FANPAGE- like
BLOG -follow
HADIAH- 2 baju cantik,, boleh tengok kat link bawah ni,,

5) BUDAK BOBOIBOY
Aiman_Cool
FANPAGE- like
HADIAH- topur RM5 untuk sorang pemenang

6) APPLE MINI COLLECTION
HADIAH- 10% diskaun untuk dua orang

7) CERITERA ALLINE
(●_•) Ceritera Alline ♥ ♥ ♥
FAN PAGE - like

8) WORLD OF CAAH
BLOG-  follow
HADIAH- topup RM5 untuk seorang pemenang

9) KAKI WAYANG
KakiWayang.com
FANPAGE- like
HADIAH- topup RM10 untuk seorang pemenang

10) MY SWEET LIFE
BLOG- follow
HADIAH- keychain dari langkawi

11) KEDAI PEN DRIVE UNIQUE
Kedai Pen Drive Unik
BLOG- follow
FANPAGE- like
HADIAH- In Stock Pen Drive 4GB sebanyak tiga unit bernilai RM105.
Domo

12) tq untuk IZZAH LIYANA TAHIR for creating my new banner and ga banner.
Izzah
BLOG- follow
FANPAGE- like
TWITTER : follow

13) MEE SUPER GIRL
MeeSupergirl
BLOG- follow
FANPAGE- like
HADIAH- topup RM5 untuk 2 orang

14) MS ZAYYAD ENTERPRISE
MS ZAYYAD ENTERPRISE IS YOUR ONE STOP CENTER SOLUTION
BLOG- follow
FANPAGE- like
HADIAH- 10 kad comel untuk 10 pemenang

Smiley

 
Berbuat jahat, keji dan kejam..jangan!
Buatlah perkara berfaedah seperti berblog,
Disini aku selitkan SATU SAJA cadangan,
Untuk NURMUJAHIDAH hebatkan blog.

header
 Sememangnya banyak insan yang suka ada blog,
Saya pula seorang yang berblog sambil makan umai,
Berharap  NURMUJAHIDAH cantikkan header blog,
Supaya blog itu semakin hebat dan disukai ramai.

Header blog merupakan satu elemen paling penting,
Dalam dunia berblogging yang sangat popular ini,
Mengapakah header blog itu sesuatu yang penting?
Header blog menunjukkan personaliti dan intipati.

secara ikhlas, header tu agak simple dan 
tidak bermaya :p HEHEE. jangan marahhhh
 
Smiley

Akhir sekali, 10 jari disusun aku,
Jikalau ada kesalahan diri aku,
Membantu itu memang niat diriku,
Semoga cadangan dapat membantu.

SEKIAN, TERIMA KASIH! :D

4 comments:

  1. haha,, ok3,, tengah cari orang nak buat header boom gitu,, kih3,, tq for joining :D

    ReplyDelete
  2. good luck dear :D

    follow your blog, follow blog sy juga ye:)

    http://afasz.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. salam..
    singgah follow sini :)
    jom follow cik iena jugak(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...