1st Giveaway by Nina & Kiki


tekan banner untuk join ^_^


1. Wajib follow blog nina dan kiki.
2.  Wajib like fanpage baru nina.
3.  Copy paste banner di atas ni di entry, sidebar blog korang dan linkkan ke blog ni.
4. Buat satu entry yang bertajuk " 1st Giveaway by Nina & Kiki " dan dah siap, 
pastekan link entry di bawah kotak komen nina atau kiki 
(pastikan peserta bagi link penyertaan SAHAJA).
5. Tag berapa orang dan pastikan yang tag tu tahu yang dia ditag.
6. Jangan lupa like and follow sponsor kita. Nak hadiah tak? :P
GA bermula dari 20/5/2012 hingga 20/6/2012.

moga-moga ada rezeki untuk menang! Jikalau bertuah memenangi hadiah barangan wanita, akan saya berikan kepada kakak saya yang disayangi :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...