Contest : Edit Picture By An-Nisa & Kinara


Sudah sangat lama kita tidak bersua,
Macam tidak saling kenal pula kita ini,
Salam perkenalan buat anda semua,
Hari ini saya sertai contest yang ini.

Contest yang teramatlah hebat lagi menarik,
Tajuknya pun tersangat-sangatlah baik punya,
Saya sangat pasti akan membuat anda tertarik,
Heyyy awakkkkkkkkk! Nak tau apa tajuknya?

Contest : Edit Picture By An-Nisa & Kinara

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join contest ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.
Smiley

Kenapa awak macam itu, oh kawanku Nick,
Rupa awak tu macam sentiasa nak #larikk,
Diriku ini seorang yang sangat tak fotogenik,
Telah diriku EDIT untuk contest yang menarik.

GAMBAR #1

gambar ini saya edit menggunakan concept black and white dan telah membiarkan gambar television itu berwarna supaya ia menarik perhatian yang melihat :b hehehe.  
GAMBAR #2
Untuk gambar ini, saya combinekan beberapa gambar menggunakan photoshop untuk melawakan lagi gambar ni. hehehe ;) 

 Smiley


Tarikh Mula : 16 JUN 2012
Tarikh Tamat : 6 JULAI 2012
Tarikh Pengumuman Pemenang : 8 JULAI 2012


* Senarai Sponsor *

- An-Nisa Najihah : FOLLOW & LIKE

- Kinara : FOLLOW & LIKE

- Huda : FOLLOW & LIKE

- Wanieys : FOLLOW

- Cik Amal : FOLLOW

- Busyra Takiyudin : FOLLOW & LIKE

- Cadar Murah : FOLLOW & LIKE

- Kedai Kak Siti : FOLLOW & LIKE

- Ordinary Zati : FOLLOW & LIKE

-Dayana : FOLLOW

- Lara Edayu : * FOLLOW & LIKE * FOLLOW & LIKE

-shera :* follow 

-fariza :* FOLLOW & like

-mama arina : *follow

-Sufiana Ramli : *follow & like


moga-moga ada rezeki di contest yang hebat ini! ^___^
TERIMA KASIH :)

6 comments:

  1. Good luck.

    jemput ke GA Ina
    http://menariksanasini.blogspot.com/2012/06/giveaway-by-kylelina.html

    ReplyDelete
  2. thanks sudi join this contest..hadiah top refiel menarik taw...jadi jangan lupa promot..:)

    ReplyDelete
  3. jemput join contest saya..^^
    http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/contest-edit-picture-paling-cantik.html

    ReplyDelete
  4. TAHNIAH.... DAPAT TOPUP RM5 DARIPADA SAYA UNTUK CONTEST http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/2012/08/senarai-pemenang-contest-edit-picture.html... SILA EMELKAN NO TELEFON SAUDARA/ SAUDARI KEPADA wardahilmu@gmail.com

    ReplyDelete
  5. tahniah, awak dapat doodle . .
    pilih satu doodle daripada link bawah ni, nak warna apa dan komen kat blog
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/doodle-untuk-sponser.html

    ReplyDelete
  6. salam tahniah kerana menang...

    sila bagi full name,full address dan hp number kepada saya untuk tuntutan hadiah secepat mungkin untuk menebus tudung(kedai kak siti) anda...
    as soon as posible...
    komen di blog saya..
    kerana sponsor bakal menunaikan haji dalam masa terdekat...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...