Contest : Edit Picture Paling Cantik


Sudah sangat lama kita tidak bersua,
Macam tidak saling kenal pula kita ini,
Salam perkenalan buat anda semua,
Hari ini saya sertai contest yang ini.

Contest yang teramatlah hebat lagi menarik,
Tajuknya pun tersangat-sangatlah baik punya,
Saya sangat pasti akan membuat anda tertarik,
Heyyy awakkkkkkkkk! Nak tau apa tajuknya?

Contest : Edit Picture Paling Cantik

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join contest ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.
Smiley

Kenapa awak macam itu, oh kawanku Nick,
Rupa awak tu macam sentiasa nak #larikk,
Diriku ini seorang yang sangat tak fotogenik,
Telah diriku EDIT untuk contest yang menarik.

GAMBAR #1

gambar ini saya edit menggunakan concept black and white dan telah membiarkan gambar television itu berwarna supaya ia menarik perhatian yang melihat :b hehehe.  
GAMBAR #2
Untuk gambar ini, saya combinekan beberapa gambar menggunakan photoshop untuk melawakan lagi gambar ni. hehehe ;) 

moga-moga menang top up. hehehehe.
terima kasih ^__^

3 comments:

  1. singgah dari segmen yang sama

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/contest-edit-picture-paling-cantik.html

    ReplyDelete
  2. assalam.. datang ada bawak berita... ada penambahan lagi 1 sponsor & satu pengumuman.. jemput tngok ye...
    http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/contest-edit-picture-paling-cantik_8552.html

    ReplyDelete
  3. salam.. awak ingat lagi tak contest edit gambar yang awak join.. maafi contest baru tamat.. kami akan kumpul gambar terbaik dari setiap peserta di http://www.facebook.com/pages/Page-CSG/255148387936342..
    jadi mohon like fanpage tersebut kerana setiap maklumat akan diberitahu di situ kelak...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...