Giveaway: Kamek Maok Mac Items dari Mem Nono Lu


tekan banner kalau maok mac items dari Mem Nono Lu. hehehe

kamek mok hadiahkan mac items ngan kakak kamek. boleh sik Mem Nono Lu? hehehe
Hehehe. Mek orang Miri eh. Salam kenal dari kamek. hehehe

Syarat-syaratnya :

  • Letakkan banner giveaway ini di entry korang dan link kan ke blog ni sahaja (kalau tak buat, penyertaan akan terbatal).
  • WAJIB jadi follower BLOG INI dan INI .
  • LIKE page INI .
  • Bagi yang ada Twitter, SUNAT jadi FOLLOWER INI 
  • WAJIB klik SINI & SINI .
  • Tak WAJIB nak tag sesiapa, pasal aku tao ada yang malas nak tag orang nie (owner pun malas jugak sebenarnya).
  • Buat entry bertajuk 'Giveaway: Kamek Maok Mac Items dari Mem Nono Lu' di blog anda.
  • Tinggalkan link entry anda di comment entry blog ini SAHAJA.
  • Letakkan banner di atas pada SIDEBAR, TOPBAR atau DOWNBAR anda.
  • Letakkan blog nie pada BLOGLIST anda. Tak buat, tak dikira la k?

  • Tarikh mula: 21 JUNE 2012  ( tapi aku saja post awal dari tarikh ditetapkan ) Tarikh tutup: Akan diberitahu kemudian
  • Harap tiada penipuan yer. Pastikan juga korang tinggalkan ID FOLLOWER supaya senang nak check nanti.
  • Bagi yang tidak menepati syarat, penyertaan akan terbatal secara automatik dan
  • Giveaway  ini akan terbatal secara automatik sekiranya penyertaan kurang daripada 20 orang.

  • Untuk sebarang pertanyaan, korang boleh tanya di Twitter  atau hantar e-mel erihakuren@gmail.com.



1 comment:

  1. hehehhe... aok... salam kenal jwk.... :)
    good luck ooo ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...