NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah







Sudah sangat lama kita tidak bersua,
Macam tidak saling kenal pula kita ini,
Salam perkenalan buat anda semua,
Hari ini saya sertai GIVEAWAY yang ini.

GIVEAWAY yang teramatlah hebat lagi menarik,
Tajuknya pun tersangat-sangatlah baik punya,
Saya sangat pasti akan membuat anda tertarik,
Heyyy awakkkkkkkkk! Nak tau apa tajuknya?

NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join GIVEAWAY ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.
Smiley

Saya join Nikon GiveAway by Ieqah Blog Gajah kerana 

Seorang pelajar yang teringin untuk berjaya,
Pastilah memerlukan alat untuk membantu,
Pendrive itu salah satu alat yang penting ya,
Tanpa pendrive untuk folders, ah memang buntu!

Merana hidupku tanpa sebiji pendrive berguna,
Files dan folders, berserambut di mana-mana saja,
Ieqah Blog Gajah beri hadiah pendrive, kuterpesona,
I BADLY need that awesome thing, join GA bukan saja-saja.

Diriku ini memang peminat NIKON sejak dulu lagi,
Tidak pernah berpeluang memiliki produknya,
 Aku teringin pendrive Nikon, Blog IEQAH kupergi,
Berdoa rezeki akan di pihak saya dengan hebatnya!

Kemenangan boleh diperoleh oleh diriku ini,
Akan tetapi, ada sebab yang jauh lebih pentinglahh,
Memberi sokongan kepada giveaway HEBAT ini,
Juga turut menjadi faktor penyertaan giveaway IEQAH!

 Smiley

 *GIVEAWAY NI AKAN TAMAT PADA 20HB TEPAT JAM 12MlM

 Smiley

Sekian sahaja entriku kali ini,
Ikhlas dari insan bernama aku,
Hadiah menarik dikejar kini,
Hadiah buat diriku, itulah inginku.

Ucapan sekian terima kasih penutup bicara,
Berharap kalian semua sukakan entri ini,
Telah diri aku cuba pelbagai kaedah dan cara,
Untuk memenangi giveaway yang menarik kali ini :)

2 comments:

  1. Thankss join..good luck yunk..mmg ieqah saja tak senaraikan lagi for suprisee ^^

    ReplyDelete
  2. hye, oely sebab sy bosan xtw nk wat ape, so saya cadang nk BW rakan2 yg join GA blog gajah

    Semoga berjaya :)

    Ikhlas dr pserta GA yg sama :-

    http://bakul2011.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...