AimanAziz's Giveaway 2012


Sudah sangat lama kita tidak bersua,
Macam tidak saling kenal pula kita ini,
Salam perkenalan buat anda semua,
Hari ini saya sertai GIVEAWAY yang ini.



Siapa lagi kalu bukan Aiman Aziz yang #hebatttt!

GIVEAWAY yang teramatlah hebat lagi menarik,
Tajuknya pun tersangat-sangatlah baik punya,
Saya sangat pasti akan membuat anda tertarik,
Heyyy awakkkkkkkkk! Nak tau apa tajuknya?

AimanAziz's Giveaway 2012

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join GIVEAWAY ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.
Smiley

*Wang Tunai RM30 x2 Oleh Ahmooyy Chantekk Dan Mk Syahir  *

*Top Up RM15 x2 oleh Mizzs Ninie dan Izzah Ismail *

*Seketul Cadar x1 Oleh   Cadar Murah *

*Sekeping Limited Fridge Magnet x5 Oleh Eqbal Zack *

*3 ketul Kawaii Doll x1 oleh  Izumi Shop *

*1Pc Teddy Bear x2 oleh Greennpanda Craft *

GILERRR SIAPA YANG TAK NAK? :DDDD

Hadiah memang yang dikejar oleh kawan-kawan,
Tetapi ada sesuatu yang lebih penting daripada itu,
Kita sertai ini bagi merapatkan lagi hubungan kawan,
Jikalau boleh, nak juga menjadi sahabat selamanya.


Sila rasa tersentuh wahai kawanku, Aiman Aziz *miehehehehe :B

Smiley

jeng jeng jeng!

 tiba masanya untuk ..

KOMENNNNNNNNNNNNNNN!!
*muahahaha! ketawa kejam :p kihkih

Sebenarnya aku tiada hak untuk mengkritik,
Kerana aku sedar blogku bukannya sempurna,
Apa salahnya bantu yang nak membuat perubahan,
Membantu membawa kebaikan kepada aku dan kamu.

1. background
plain sangat bro. Cuba cari yang simple but ada motif/corak. Keep it simple but nice! Kalau kosong sesangat, ngantuk orang dibuatnya. Dan pastikan pilihan warnanya adalah yang lembut macam yangbro punya sekarang tu. Cuma perlukan background yang bercorak simple, ye bro?

2. widget
rasanya blog bro masih dapat tampung beberapa lagi widgets yang penting.. Bro boleh tambah widget "Most Popular Post". Dan bro, make sure bro tambahkan widget "CHATBOX" supaya blogger-blogger yg lain boleh tinggalkan jejak semasa blogwalking. Penting sangat tu bro!

3. Entries
Entries bro memang sangat menarik. Cuma bro mungkin boleh mantapkan lagi share-share tips berblogging sebab aku tengok bro dah layak nak share tips blog sebab bro dah standard tinggi dah. Mungkin bro boleh share cara nak dapatkan followers & pageviews yang banyak. Apa-apa pun, tahniah sebab followers dah beribu. hihihihi.

4. ...Lain-lain
Yang lain dah cukup sempurna. Seyes! Header simple but nice (memang terbaik!) dan font pun senang dibaca. Mantapkan lagi blog bro dengan selalu mengupdate selalu dan adakan lebih banyak aktiviti ye bro! 


 Smiley


Sekian sahaja entriku kali ini,
Ikhlas dari insan bernama aku,
Hadiah menarik dikejar kini,
Hadiah buat diriku, itulah inginku.

Ucapan sekian terima kasih penutup bicara,
Berharap kalian semua sukakan entri ini,
Telah diri aku cuba pelbagai kaedah dan cara,
Untuk memenangi giveaway yang menarik kali ini :)

Giveaway ini Ditaja oleh Ahmooyy Chantekk , Mk Syahir , Cadar Murah , Izumi Shop , Mizzs Ninie , Eqbal Zack ,  Greennpanda Craft , Izzah Ismail , Hosting Rajawali dan Dianjurkan oleh Aiman Aziz

4 comments:

  1. Menarik giler entry ini .. Hehe ,
    Wahai kawanku boleh kah cari background yg cantik ?
    Wa tak pandai memilih .. :p

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan! Wah cantiknya blog ni! Nak saya follow anda? Jom join segmen saya ini!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  3. good luck..
    jom join yang ni.. nur tag joel..



    http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2012/09/giveaway-blogger-bertuah-by-jiwarosak.html
    tentang KOH SAMUI

    ReplyDelete
  4. Tahniah !
    Untuk menuntut hadiah , Sila jenguk : http://www.aimanaziz.my/2012/10/pemenang-aimanazizs-giveaway-2012.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...