Birthday Give Away

tekan banner kalau nak join :)

ucapan buat kak Hazlina



Waktu menjalankan hidup, tiada hentinya. 
Diiringi mentari & rembulan, terbit dan tenggelam setiap hari. 
Semua ini telah mengiringi usia  kak Hazlina  yang sentiasa bertambah, 
dari hari ke hari hingga ke saat ini .. 

Saya disini dengan hati yang PALING ikhlas nak ucapkan  
HAPPY BIRTHDAY kepada kak Hazlina  :)
Semoga  kak Hazlina  sentiasa dicurahkan kebaikan dariNya. 
Semoga panjang umur, sihat & bahagia selalu 
dan semua cita-cita dapat dicapai.  

Detik berganti detik, hari berganti hari, 
bulan berganti bulan, tanpa disedari, 
1 tahun telah dilewati (:

Selamat Ulang Tahun saya ucapkan,
Biarpun tak semahal sebutir berlian,
Meskipun tidak sewangi bunga mawar,
Dan tak seindah rangkaian puisi,
Hanya kalimat yang merangkum semuanya,
Dengan doa di setiap kata yang terucap ;)

HAPPPY BIRTHDAY!


moga-moga ada rezeki buat kakak di GA ni. Ameeenn

terima kasih :)

Miraa Hussin's GA


tekan banner kalau nak join ^_^v

tag :




Give away ini akan bermula pada 15 Januari sehinggalah 28 Februari 2012 . 

January 2012 Blog Giveaway


click picture to participate :D

OK! Now, let's check out how you can win these cards :).
1. Anyone can join this giveaway. Blogger, facebooker, twitters.....practically anyone from all over the world. :)
2. Just make a post about this giveaway at your blog or at your facebook or at your twitter. If you don't have a blog or facebook or twitter account, then just write your details at the comment box.
3. Write this details at the comment box : 
    - Your full name
    - Your email address
    - The link to your post (if any)

The deadline for this giveaway is on 30th of January 2012. Winners of this giveaway will be picked randomly.

thank youuu :D

1st RANDOM GIVEAWAY


tekan banner kalau nak join :D

syarat-syarat join 
  • terbuka kepada semua warga malaysia
  • tak perlu nak tag sesiapa (tapy kalau tag lagy bagus )
  • follow blog eyka dulu (tanpa paksaan )
  • buad entry simple pasal GA nie 
  • then tinggalkan link dekat komen . 
  • promote GA nie pada kengkawan korang ( sangat di alu-alu kan )


tarikh giveaway :- 7/1/2012 - 20/1/2012 

hadiah
 shawl + topup + hadiah misteri  X1pemenang
baju + topup + hadiah misteri X 1pemenang
topup + edit blog X 3pemenang


sponsor shawl :- syurene 

1st GA if i'm student

Sudah sangat lama kita tidak bersua,
Macam tidak saling kenal pula kita ini,
Salam perkenalan buat anda semua,
Hari ini saya sertai Giveaway yang ini.

Giveaway yang teramatlah hebat lagi menarik,
Tajuknya pun tersangat-sangatlah baik punya,
Saya sangat pasti akan membuat anda tertarik,
1st GA if i'm student tajuk giveawaynya.

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join contest ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.

Smiley

jommm terjahhhhhhhhh :



IMPIANKU
  • menjadi seorang warga insan yang menjadi role model semua warga sekolah dalam bidang blogging. 
  • membuka blog untuk kelas kesayanganku, 3 Amal :')
  • mendapatkan keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan terutamanya dalam PMR :D
  • menjadi seorang yang pandai berdebat dan berpublic speaking
BENDA YANG SELALU DILAKUKAN
  • antara yang PALING awal datang kelas.
  • selalu duduk dalam kelas dan tidak pernah ke tandas semasa P&P dijalankan #kekadang jerr. dalam sebulan maybe once :p
  • Tolong guru kalau diperlukan
  • Nak pengsan setiap kali buat latihan Maths. KahKahKah -_____________-
  • Kerja rumah, biasanyaalaa, SIAP :) kekadang tak :p

First Giveaway By Butik fiQ'Ra


tekan banner kalau nak join :)

tag :

giveaway berlangsung dari 16 Januari 2012 - 31 Januari 2012

sekian terima kasih ^_________^v

HeritageHijab First Giveaway


Sudah sangat lama kita tidak bersua,
Macam tidak saling kenal pula kita ini,
Salam perkenalan buat anda semua,
Hari ini saya sertai Giveaway yang ini.

Giveaway yang teramatlah hebat lagi menarik,
Tajuknya pun tersangat-sangatlah baik punya,
Saya sangat pasti akan membuat anda tertarik,
HeritageHijab First Giveaway tajuk giveawaynya.

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join contest ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.

Smiley

Smiley

Sekian sahaja entriku kali ini,
Ikhlas dari insan bernama aku,
Hadiah menarik dikejar kini,
Buat kakakku, itulah inginku.


hope to win those wonderful prize for my beloved sister. 
She'll love a gorgeous dress! :D yeahhh! \m/

My 2nd Giveaway


tekan banner kalau nak join :)

Mulai jam 10pm/ 18 Januari 2012 
Dan berakhir pada jam 10pm/ 24 Januari 2012

moga-moga ada rezeki. yeahhh :)

terima kasih :)

Giveaway Tiket Wayang oleh Muazfaris 2012

Giveway Tiket Wayang oleh Muazfaris 2012

tekan banner kalau nak join :)

Salam sejahtera! Wahh Wahhh, nak join giveaway ni. Hebattttt! Hadiah pun gempak juga. Harap-harap dapat menang top up sebab I really really really neeed it! Tiket wayang tu kalau dapat, tak dapat pula nak pergi tengok since saya tinggal kat Sarawak. So, top up ... I WANT YOUUUU!

Jawapan soalan 
'Siapakah watak utama dalam filem CONTRABAND' adalah : 
MARK WAHLBERG

tag :

Tarikh penyertaan dari 8 Januari sehingga 10 Januari 2012 pukul 9 pagi.

Raina's Giveaway

 

click on the picture to participate! ;)

Hopefully I'll win this for my sister! Yeahhhhh!

The giveaway is open internationally. The giveaway is open until January 15th.

thanksss!

GIVEAWAY by Devi da lil' Devil


click on the picture above to join ;)

yeahhh! I really want to win those ulalalalalala awesome prizes especially that notepad and that Nivea for men. It's my daily neeeeeeeeeds. Hehehe. Hopefully I'll be lucky for this AWESOMEEEE giveaway! :)

This giveaway will starts from 6/1/2012 and ends on 29 february 2012.

thank youuu

Miya-chan's Rilakkuma 1st GIVEAWAY !


tekan banner kalau nak join :)

moga-moga ada rezeki saya di GA ini. Amennn :D

Date : 2/01/012
until 
15/01/012 (12:00 tengahari)

announcement winner :
15/01/2012 (23:00 p.m)

sekian. terima kasih :)

ZYASH 1st GIVEAWAY

ZYASH 1st GIVEAWAY

tekan banner kalau nak join :)

Saya dapat tahu ZYASH 1st GIVEAWAY ini daripada

Nak ke sana, kenalah start enjin,
Takde minyak? Apa dayanya,
Blogger baik hati, lagi perajin,
Azatie Sayang nama gelarannya.

dan ingin menyertai kerana


Yup, memang sebab nak mencuba nasib. Kita tidak tahu mana rezeki kita kan? So, mestilah sertai supaya kita tahu. hehehe. Lagipun hadiah ini sangat sesuai bagi kakak saya yang mementingkan kulit yang licin berseri. Moga-moga kakak saya dapat menerimanya. Amen!  :)

tag rakan : Yvonne | Celine

Tarikh Tutup: 31/JANUARI/2012

sekian. TERIMA KASIH! :)

MY BIRTHDAY Giveaway by MADAMMONDOQ.COM





TEKAN 'BANNER KALAU NAK JOIN ;)
Smiley

Giveaway menarik diriku sertai,
Tajuknya pun memang mewah,
Semua kawan haruslah sertai,
Giveaway dari MADAMMONDOQ.COM :)

Kalau kengkawan ada hati nak join,
Silakan tekan banner yang atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.
TT: 27 Januari 2012 (tepat pukul 11.59 mlm)

Dengan ini, aku yang gempal & berat,
Menyertai giveaway yang diadakannya,
Memberi pandangan salah satu syarat,
Dengan rendah dirinya, aku berikannya.

background
Background blog penting, wahai MADAMMONDOQ,
Ia elemen yang tunjuk perasaan dan keunikkan blog,
Carilah background mengikut suka MADAMMONDOQ
Pasti akan menceriakan dan memperhebatkan blog. 

Ada satu perkara yang juga amat penting,
Pastikan background tidak menyakitkan mata,
CARI YANG BERCORAK, itu pun penting,
Disukai semua orang dan menyejukkan mata.

saya ucapkan ...

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

Waktu menjalankan hidup, tiada hentinya. 
Diiringi mentari & rembulan, terbit dan tenggelam setiap hari. 
Semua ini telah mengiringi usia MADAMMONDOQ yang sentiasa bertambah, 
dari hari ke hari hingga ke saat ini .. 

Saya disini dengan hati yang PALING ikhlas nak ucapkan  
HAPPY BIRTHDAY kepada MADAMMONDOQ :)
Semoga MADAMMONDOQ sentiasa dicurahkan kebaikan dariNya. 
Semoga panjang umur, sihat & bahagia selalu 
dan semua cita-cita dapat dicapai.  

Detik berganti detik, hari berganti hari, 
bulan berganti bulan, tanpa disedari, 
1 tahun telah dilewati (:

Selamat Ulang Tahun saya ucapkan,
Biarpun tak semahal sebutir berlian,
Meskipun tidak sewangi bunga mawar,
Dan tak seindah rangkaian puisi,
Hanya kalimat yang merangkum semuanya,
Dengan doa di setiap kata yang terucap ;)

HAPPPPPPY BIRTHDAY to the gorgeous and radiant ..

madammondoq

 Terima kasih :)

Mega Giveaway to U by |Cik AZ & Fahmi Mahat|


TEKAN BANNER kalau nak JOIN :) 

Sponsors bagi giveaway yang gempak ini :


# lega rasanya dah siap LIKE & FOLLOW sponsors :)

PENDAPAT SAYA TENTANG BLOG MEREKA -->


pergi ke pasar, nak beli ikan,
sampai kat pasar, terbeli pula kuih,
blog Cik AZ cantik, saya sangat sukakan,
memang sangat menarik, saya boleh mampuih!

Blog ini memang cantik, menarik, saya tertarik, ianya memang the BOOM
dengan colour putih suci yang menyejukkan mata, perghhhh, siapa yang tak tertawan ? 
*cuma org yang takde sense of colours* 
apa lagi ? ohya! dari segi entries dia, semakinlah saya mau mampuih .. :) 
widgets, tak perlu dikatakan lagi .. memang menarik :)
Loading? Kira 1,2,3 dahhh siap. 
kalau saya diberi peluang untuk memberi markah dari 0-10, 
I will totally give a full 10 :) 


anda dari Sabah ingin ke Sarawak,
Untuk ke sana, mestilah tidak jahat,
sebuah blog cool, kepunyaan awak,
yang ini, kepunyan Encik Fahmi Mahat.

blog yang satu ini pula .. 
sekali pandang, confirm akn dtg selalu :) 
cool & awesome gilerrr ! 
terutamanya semua widgets-widgets, header itulah .. 
perghhh, jeles habis saya :p
header pun memang number 1 lah ! 
mcm tiada saja kecacatan dlm blog tu .. 
entries, awesomeee.. 
semuanya pun awesomeee ! 
SKALA 0 - 10 .. totally 10 ! :)

TARIKH GIVEAWAY: 1 JANUARI 2012- 14 JANUARI 2012

terima kasih :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...