Ajamoppical's 1st Giveaway: The Last Song


Tekan banner kalau nak join :)


searchinggg..searchingg..



still searching...





too many people outside the boxes. sociophobic!!!


wooooooooooohooooooooooooooooo! :D


Rupa-rupanya, bro Ajam buat giveaway!


takku lepaskan peluang keemasan ini terutamanya kerana saya 
NAKKKKKK sangat baca buku The Last Song tu! :)

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join contest ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas sekali itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.


Smiley

Setelah membaca sinopsis buku ini, dari Wikipedia iaitu
Veronica “Ronnie” Miller’s life was turned upside down when her parents divorced and her father moved to Wrightsville, North Carolina. Three years later, she remains distant from her parents, particularly her father, until her mother decides it would be everyone’s best interest if she and her brother spent the summer with him. Resentful and rebellious, Ronnie rejects her father’s attempts to reach out to her and threatens to return to New York before the summer’s end. But soon Ronnie meets Will, the last person she thought she’d ever be attracted to, and finds herself falling for him, opening herself up to the greatest happiness – and pain – that she has ever known. Ronnie finds out that her father has stomach cancer. She and her brother, Jonah, finish the window that they started with their father for the church. Her brother, Jonah, goes back to New York with their mother, but Ronnie stays back with her father until his death. She completes the song on the piano that he began to write and plays it for her audition at Juilliard. She and Will part after the funeral and she believes that they will never meet properly again, she thought it was over, but after Christmas, he transfers and goes to college in New York so he can spend more time with Ronnie.
....perasaan ingin membaca membuak-buak! Movie dia pun dah tengok berkali-kali, sekarang nak baca novel pula!

Antara faktor kenapa nak baca novel ini : 



 Smiley

Here's a short message for Bro Ajam -

Roses are red, 
Violets are blue,
This giveaway is rare,
Congratssss to you!

Smiley

Kalaulah saya dipilih sebagai pemenang, I will be thankful 
from the bottom of my heart. It will mean a lot to me! :) 

Anyways, thanks for this great oppurtunity! :D

Tidak lama lagi, entry yang ini akan siap,
Semoga diriku ini ada peluang untuk menang,
Tetapi sebelum entry diriku ini betul-betul siap,
Kenalah tag kawan yang berpeluang untuk menang.

TT:
30 Mac sampai 2 April
2 April - pukul 6.00 petang

 

Written with a lot of love and effort by

1st Anniversary Giveaway + Lucky Draw Contest

Click banner to join.

RULES & REGULATIONS
Step 1: Become one of our blog followers.
Step 2: Blog about this contest, post the picture(s) of our product(s) you love from our collections and link back to this post. 
Step 3: Email us with your Name, Link of your post, Contact Number and Mailing Address.  


Selected Item:
 

Item Code: LBC1184 (Dress)
(accessories is/are not included.)

Flat Measurements:
Pit-to-pit: 36 cm
Length: 77 cm

.Stretchable material.

Colours Available:
Dark Olive Green
Earth Brown
Black

Fits S- M

*This dress come with Black colour too but the Black ones is not stretchable and it fits size S only.

LB Private Closet Price: RM35.00 / S$16.00

Contest Pertama:Contest Pengedit Picture Terhebat By Dieyla and Shasha Ieyka

 


Sudah sangat lama kita tidak bersua,
Macam tidak saling kenal pula kita ini,
Salam perkenalan buat anda semua,
Hari ini saya sertai contest yang ini.

Contest yang teramatlah hebat lagi menarik,
Tajuknya pun tersangat-sangatlah baik punya,
Saya sangat pasti akan membuat anda tertarik,
Heyyy awakkkkkkkkk! Nak tau apa tajuknya?

Contest Pertama:
Contest Pengedit Picture Terhebat By Dieyla and Shasha Ieyka

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join contest ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.

kalau saya ada rezeki untuk mendapatkan barangan wanita, 
kawan-kawan/kakak sedia menerima :D hehehe

Smiley

Kenapa awak macam itu, oh kawanku Nick,
Rupa awak tu macam sentiasa nak #larikk,
Diriku ini seorang yang sangat tak fotogenik,
Telah diriku EDIT untuk contest yang menarik.

GAMBAR #1

ini merupakan gambar abang saya yang telah pun diambil dan terus diedit oleh saya. Perkataan 'my eyes deserves the best' itu untuk menerangkan bahawa mata perlukan penjagaan yang terbaekk. hehehe. abg saya pakai contact lens masa tu :)

GAMBAR #2

gambar ini saya edit menggunakan concept black and white dan telah membiarkan gambar television itu berwarna supaya ia menarik perhatian yang melihat :b hehehe.  
GAMBAR #3

Untuk gambar ini, saya combinekan beberapa gambar menggunakan photoshop untuk melawakan lagi gambar ni. hehehe ;) 

 Smiley



moga-moga ada rezeki di contest yang hebat ini! ^___^
TERIMA KASIH :)

Jom Join 1st GA MyMommashop

 

TEKAN BANNER UNTUK JOIN :)


Tempoh GA ini adalah start 20th March 2012 hingga 19th April 2012. 

TERIMA KASIHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

contest-contest.."Apa la yang Hotz baby fikirkan??

 

Tekan banner untuk join :)

Sudah sangat lama kita tidak bersua,
Macam tidak saling kenal pula kita ini,
Salam perkenalan buat anda semua,
Hari ini saya sertai contest yang ini.

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join contest ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,

Contest Edit Gambar Paling Cool By Aznie


Sudah sangat lama kita tidak bersua,
Macam tidak saling kenal pula kita ini,
Salam perkenalan buat anda semua,
Hari ini saya sertai contest yang ini.

Contest yang teramatlah hebat lagi menarik,
Tajuknya pun tersangat-sangatlah baik punya,
Saya sangat pasti akan membuat anda tertarik,
Contest Edit Gambar Paling Cool By Aznie tajuknya.

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join contest ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.

kalau saya ada rezeki untuk mendapatkan barangan wanita, 
kawan-kawan/kakak sedia menerima :D hehehe

Smiley

Kenapa awak macam itu, oh kawanku Nick,
Rupa awak tu macam sentiasa nak #larikk,
Diriku ini seorang yang sangat tak fotogenik,
Telah diriku EDIT untuk contest yang menarik.

GAMBAR #1

ini merupakan gambar abang saya yang telah pun diambil dan terus diedit oleh saya. Perkataan 'my eyes deserves the best' itu untuk menerangkan bahawa mata perlukan penjagaan yang terbaekk. hehehe. abg saya pakai contact lens masa tu :)

GAMBAR #2

gambar ini saya edit menggunakan concept black and white dan telah membiarkan gambar television itu berwarna supaya ia menarik perhatian yang melihat :b hehehe.  
GAMBAR #3

Untuk gambar ini, saya combinekan beberapa gambar menggunakan photoshop untuk melawakan lagi gambar ni. hehehe ;) 
GAMBAR #4

ini gambar saya dengan adik-beradik lelaki saya. Saya edit menggunakan konsep ala-ala 1980. Dan meletakkan perkataan 'when the Leslie's came together'. Perkataan itu membawa seribu sesuatu makna untuk saya :')

kesemua gambar ini diedit menggunakan PHOTOSHOP dan PHOTOSCAPE :) 
Smiley



moga-moga ada rezeki di contest yang hebat ini! ^___^

Tarikh Tutup Penyertaan:30.3.2012 
Pada jam 8.00 malam tepat.
Pemenang Akan Diumukan pada 1.4.2012 

btw, semua dalam syarat telah pun dipatuhi :)

THANK YOUUU!

1st Giveaway by AMNA

 

tekan banner kalau nak join :)

Tamat = 1 April 2012 

saya tag
cikgu nida | akak fieda | cutemum

MOGA-MOGA ADA REZEKI! :)

thanksss!

First Awesome Giveaway By Sha

 

tekan banner utk join :)

  Gojez Houz Fanpage / Blogshop   Joanna Fanpage / Blog    Afiq Fanpage Blog     Nadya Fanpage / Blog     Nyna Fanpage / Blog    Nurmujahidah Fanpage / Blog    Adieb (klu ade)Tweeter / Blog    Atopupbiz reload Fanpage / Blog    Shaa Aien Fanpage / Blog    Shoppe Lensz Home page   LoveBag LoveBag Private Closet page / blogshop  # B To B Collection  page / blog   De Closette fanpage / Blogshop    Ariffahmi Page / blog      Shawl To Love page / Blogshop    Nurasfacollection.com  Page    Tudung Murah Collection Page / Blog   Farhah Page/Blog/Tweeter # Miya Page / Blog   Its Nana Lah Page   Masitah Page/Blog   Arisha Page / Blog   Hotz Mumma Page / Blog   Dress Your Age Page   Wardrobe collection page    Musfirah Page Blog   Collection Page / Blog   Amirah Hanim Page Blog   Bear collection page   Nurul Syuhada   mimiey   Adhilla Zaidi   Nurin Fanpage / Blog   Umi Page / Blog   Preety Cupcakes Page / Fb  # Siti Sarah  # tieqka # Khairina Blog / Tweeter   Farain Blog / Fanpage   Atiyn Blog  / Group  Aishah Znl Blog  / Page   Fatin Blog  / Page  Rochelle Blog  / Page  Asma Blog    / Page  EImah Blog / Page  Izza Blog / Page  Syahirah Blog  / Page  Ain Zuhairi Page# Hizatul Blog /Page   Miraa Fanpage   Mun Blog /Fanpage  Najwa Blog# Hana Blog / page  Shahzanani page# Anabella page Blog   Syara page Blog

taggg :

 Smiley

thank you!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...