GA Duet: Anis Alya & Ana.


tekan banner untuk join :)

moga-moga ada rezeki. Ameennn ^_^v

9hb April hari ni dan akan berakhir pada 7hb Mei 2012.

thanksssssssssssssssssssss !

OHSEMM GIVEAWAY BY IRA and MIMI


TEKAN BANNER kalau nak JOIN

SENARAI SPONSOR

WAJIB LIKE/FOLLOW/ADD






TARIKH TUTUP : 13/4/2012 30 /4 2012

moga-moga ada rezeki menang. ameennn.. boleh bagi hadiah dekat saudara atau kakak ;)

thank youuu

MINI GIVEAWAY BY MANJA( I’m Limited Edition)

jom join mini giveaway. boleh pilih hadiah. tak percaya jom terjah

tekan banner kalau nak join









Hadiah yang digilakan : 

 handmade notebook | Sponsored by Achi's Handmade

moga-moga ada rezeki untuk memenangi hadiah-hadiah yang menarik! Terutamanya custom made tote beg | Sponsored by I AM NOT A DESIGNER !  tu! Dah semangat buat cartoon tu. Hehehehe. Kalau ada rezeki menang barangan wanita, kakak kesayangan sedia menerima. 
Moga-moga ada rezeki. Amennnn ^_^v

Start giveaway 12.01 am 21/3/2012 until 11.59 pm 18/4/2012.

Sekian.. Terima kasih!

2nd Giveaway Blog Bunga Bunga Cinta


tekan banner kalau nak join :)

moga-moga ada rezeki saya di GA ni. Ameeenn

TARIKH TUTUP GA : 10 APRIL 2012

thank youuuu

RM150.00 Cash | Give Away From lidarahim.com

a Little Room of Lida Rahim

cepat-cepat tekan header di atas kalau nak join! :)



Hadiah Utama : 1 orang x RM50.00 tunai
 Hadiah Kedua : 2 orang x RM30.00 tunai
 Hadiah Ketiga : 2 orang x RM20.00 tunai
Hadiah Saguhati x 10 orang

wahhh. lelehan air liur yang drastik telah berlaku. hehehe. moga-moga ada rezeki saya di giveaway yang begitu awesome ni! Ameeennnn! ^______^v

Tarikh tamat GA ini pada 07.05.2012 jam 12.00 tengahari.

thank you :)

First MS ZAYYAD Giveaway


tekan banner kalau nak join!

Jom kita semua sertai First MS ZAYYAD Giveaway
HADIAH MENARIK MENANTI KITA SEMUA! ;)


tag kengkawan :

nureeen | shaizhar |  kak Fieda | Cikgu Nida | Ina

moga-moga saya ada rezeki di GA ni. Ameeennn ^__^v

TARIKH TUTUP=30 APRIL 2012

thank youuu so much!

have a great day :D

1st GiveAway Zack-Monavie


Sudah sangat lama kita tidak bersua,
Macam tidak saling kenal pula kita ini,
Salam perkenalan buat anda semua,
Hari ini saya sertai giveaway yang ini.

Giveaway yang teramatlah hebat lagi menarik,
Tajuknya pun tersangat-sangatlah baik laaa,
Saya sangat pasti akan membuat anda tertarik,
1st GiveAway Zack-Monavie!!!!!!!!!!!!!

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join giveaway ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)
Smiley 
Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.

Hadiahnya???

sebotol Jus Monavie yang bernilai RM145 !


Smiley 

jom join akak NiaLidia n bro KamilKahar and also akak azatiesayang. hehehe :b

 Smiley

Sekian sahaja entriku kali ini,
Ikhlas dari insan bernama aku,
Hadiah menarik dikejar kini,
Hadiah buat diriku, itulah inginku.

Ucapan sekian terima kasih penutup bicara,
Berharap kalian semua sukakan entri ini,
Telah diri aku cuba pelbagai kaedah dan cara,
Untuk memenangi giveaway yang menarik kali ini :)

Mini Combo Simple Giveaway by Wanie & Sha


tekan banner kalau nak join :)

taggg : Celine | Yvonne

moga-moga ada rezeki! Amennn ^_____________^v

thanksssss

Giveaway Siapa Bertuah Dapat CARTER'S ROMPER


tekan banner kalau nak join ;)

hopefully ada tuah di GA ni so that dapat menang 
CARTER'S ROMPER untuk anak buah yang tersayang :)
hadiah sampingan untuk 1st n 2nd prize tu pun.. TERBAEKKK! :D

tag : Along Nidar | Cutemum | Khairunisa

1st prizes:
~ sehelai Carter's Romper
~ perfume
~ topup RM 5
2nd prizes:
~ sehelai Carter's Romper
~ perfume
3rd prizes:
~ sehelai Carter's Romper

start 3 April 2012 & bakal berakhir pd 10 April 2012

1st Giveaway by LeenNajib

Photobucket

tekan banner untuk join ;)

tag : Cutemum | Cikgu Nida

hopefully ada nasib di GA ni. Yeahhh.. Kalau ada rezeki 
memang barangan wanita, kakak saya sedia menerima ;)

This giveaway start on 1st April 2012 and will ended on 30 April 2012.
I'll use random.org to choose the winners. 
The winners will be announced on 31 April 2012.


Sekian, terima kasih! ;)

FIRST GIVEAWAY BY NURMUJAHIDAH, THE LADY WARRIOR.


Klik banner atas ni kalau nak join :)

1) PURPLE BLOG
PURPLE blog
BLOG- follow
FB- like
HADIAH- keychain untuk 5 pemenang

2) NYTE AM'S LIFE
Nyte Am's Life
BLOG- follow
FANPAGE - like
HADIAH- top RM5 dan letak banner pemenang dalam blog NAL untuk 2 pemenang

3) KAK YONG
kakyong[dot]com©
BLOG- follow
FB FANPAGE- like
ONLINE SHOP- like
HADIAH-
muqaddam bergambar untuk 2 pemenang

4) KEJORA CHANTIQ
FB ONLINE PAGE- add
FB FANPAGE- like
BLOG -follow
HADIAH- 2 baju cantik,, boleh tengok kat link bawah ni,,

5) BUDAK BOBOIBOY
Aiman_Cool
FANPAGE- like
HADIAH- topur RM5 untuk sorang pemenang

6) APPLE MINI COLLECTION
HADIAH- 10% diskaun untuk dua orang

7) CERITERA ALLINE
(●_•) Ceritera Alline ♥ ♥ ♥
FAN PAGE - like

8) WORLD OF CAAH
BLOG-  follow
HADIAH- topup RM5 untuk seorang pemenang

9) KAKI WAYANG
KakiWayang.com
FANPAGE- like
HADIAH- topup RM10 untuk seorang pemenang

10) MY SWEET LIFE
BLOG- follow
HADIAH- keychain dari langkawi

11) KEDAI PEN DRIVE UNIQUE
Kedai Pen Drive Unik
BLOG- follow
FANPAGE- like
HADIAH- In Stock Pen Drive 4GB sebanyak tiga unit bernilai RM105.
Domo

12) tq untuk IZZAH LIYANA TAHIR for creating my new banner and ga banner.
Izzah
BLOG- follow
FANPAGE- like
TWITTER : follow

13) MEE SUPER GIRL
MeeSupergirl
BLOG- follow
FANPAGE- like
HADIAH- topup RM5 untuk 2 orang

14) MS ZAYYAD ENTERPRISE
MS ZAYYAD ENTERPRISE IS YOUR ONE STOP CENTER SOLUTION
BLOG- follow
FANPAGE- like
HADIAH- 10 kad comel untuk 10 pemenang

Smiley

 
Berbuat jahat, keji dan kejam..jangan!
Buatlah perkara berfaedah seperti berblog,
Disini aku selitkan SATU SAJA cadangan,
Untuk NURMUJAHIDAH hebatkan blog.

header
 Sememangnya banyak insan yang suka ada blog,
Saya pula seorang yang berblog sambil makan umai,
Berharap  NURMUJAHIDAH cantikkan header blog,
Supaya blog itu semakin hebat dan disukai ramai.

Header blog merupakan satu elemen paling penting,
Dalam dunia berblogging yang sangat popular ini,
Mengapakah header blog itu sesuatu yang penting?
Header blog menunjukkan personaliti dan intipati.

secara ikhlas, header tu agak simple dan 
tidak bermaya :p HEHEE. jangan marahhhh
 
Smiley

Akhir sekali, 10 jari disusun aku,
Jikalau ada kesalahan diri aku,
Membantu itu memang niat diriku,
Semoga cadangan dapat membantu.

SEKIAN, TERIMA KASIH! :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...