Simple (!!!) GiveAway ~ by Jaja Sutera


tekan banner untuk join ^_^

tag
Mdm Fieda and Miss Bambam


Tarikh tutup adalah :

18 July 2012

MOGA-MOGA ADA REZKEI MEMENANGI PERFUME 
UNTUK KAKAK KESAYANGKU :) AMEN!

thank youuuuuu

Simple GA caah


TEKAN BANNER UNTUK JOIN SEKALI :)

tag
Miss Michelle, Mdm Fieda and Miss Bambam

sponsor giveaway


starting GA mula ari ni smpai 11 julai 2012 (12tghmlam) sebulan GA ni .

thank youuuuu

A GiveAway


cerr tekan banner kalau nak join ^_^

MOGA-MOGA BEROLEH REZEKI. AMEENNN.
jikalau berezeki memenangi mana-mana barangan wanita, kakakku sedia menerima. :)

bermula dari 28/6/2012 dan tamat pada 31/7/2012 dan pemenang akan diumumkan pada 1/8/2012

THANK YOU SO MUCH!

Hijaucantik 3rd Giveaway


TEKAN BANNER untuk SERTAI! jom jom! ^_^

ID: Joel Leslie
Name Blog: joelleslie & CGL

Tinggalkan link penyertaan kawan-kawan hanya di entry ini sahaja sebelum 15hb Julai 2012.

MOGA-MOGA ADA REZEKI! AMEEEN!

thanks!

~ KAKLONG 1st GiveAway! ~


tekan banner untuk join! ^_^

moga berezeki. ammeennn!

tarikh tutup 7july 2012.

Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida


tekan banner untuk join

E'S OnlineShop (21)                       - OdahoneBiz (105)  
Muhammad Saiazuan (1875)        - Lyssa_Secret (50568) 
Fiz Graphic (7680)                         - Arol Mubin (1584)  
Nur Damia                                     - Arra Ahmad (2323)   
Zinnia Z A Shop (FB)                      - IntanBerlian (1320)   
Nakira's Collection (FB)                - Qatratun Al-Khairi   
Qat_Bawal Shop (8)                       - Eza_stories   
Irwani Zulkifli                                 - Eqbal Zack (6010)   
Nurul Yui (2270)                             - Bui Junaidi (1332)   
Nur Athirah (575)                           - Puan Azizah (3852)   
- Eca_Dwinky Asha (1233)               - Ain Zulaikha (3666)   
- Puan Ummi (480)                            - EGTV.com.my (FB)    
EMTV.com.my (FB)                        - Muaz Faris  
Peyan (503)                                    - Shida sendiri (3003)
DhiyahShoppe                               GAnContest
Rahayu Izaima                              - Gula-gula Kapas (822)
Marliyana (138)                             - Rafhanah Blogshop (96)
Nurnie (14)                                     - Nurjamal83 (234)

tag
Miss Michelle, Mdm Fieda and Miss Bambam

GA : Saya Nak Lipstik Kolagen


TEKAN BANNER UNTUK JOIN ^_^

Hantarkan link penyertaan anda ke ruangan komen entri ini sahaja sebelum atau pada 30.06.2012 JAM 11.59pm

thank youuuuuu

1st Giveaway by jaakechik corner

kak jaa punya

Sudah sangat lama kita tidak bersua,
Macam tidak saling kenal pula kita ini,
Salam perkenalan buat anda semua,
Hari ini saya sertai Giveaway yang ini.

Giveaway yang teramatlah hebat lagi menarik,
Tajuknya pun tersangat-sangatlah baik punya,
Saya sangat pasti akan membuat anda tertarik,
Heyyy awakkkkkkkkk! Nak tau apa tajuknya?

1st Giveaway by jaakechik corner

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join Giveaway ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.
Smiley
3 tempat nest di negari saya, SARAWAK
....................
.............
.........
..
.

GUA MULU, MIRI, SARAWAK
 

SARAWAK CULTURAL VILLAGE, KUCHING, SARAWAK
Culturalvillage63 
jom terjah sini

THE GRAND OLD LADY, MIRI, SARAWAK

tag
Miss Michelle, Mdm Fieda and Miss Bambam
tarikh tutup : 30 julai 2012 (12mlm)


thank youuuu

1st Giveaway by Nina & Kiki


tekan banner untuk join ^_^


1. Wajib follow blog nina dan kiki.
2.  Wajib like fanpage baru nina.
3.  Copy paste banner di atas ni di entry, sidebar blog korang dan linkkan ke blog ni.
4. Buat satu entry yang bertajuk " 1st Giveaway by Nina & Kiki " dan dah siap, 
pastekan link entry di bawah kotak komen nina atau kiki 
(pastikan peserta bagi link penyertaan SAHAJA).
5. Tag berapa orang dan pastikan yang tag tu tahu yang dia ditag.
6. Jangan lupa like and follow sponsor kita. Nak hadiah tak? :P
GA bermula dari 20/5/2012 hingga 20/6/2012.

moga-moga ada rezeki untuk menang! Jikalau bertuah memenangi hadiah barangan wanita, akan saya berikan kepada kakak saya yang disayangi :)

1st GiveAway .:: Memori Terindah ::. by haryatifaizal


TEKAN BANNER KALAU NAK JOIN ;)
Smiley

Giveaway menarik diriku sertai,

Tajuknya pun memang mewah,
Semua kawan haruslah sertai,
1st GiveAway .:: Memori Terindah ::. by haryatifaizal!


Kalau kengkawan ada hati nak join,
Silakan tekan banner yang atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.

Tak terasa pun sudah petang hari,
Nak pergi bermain dengan kawan,
Wahai haryatifaizal yang friendly,
Semoga kita boleh berkawan rapat :)

Dikesempatan ini, saya ingin ucapkan

|
|
|
|
v




Waktu menjalankan hidup, tiada hentinya. 
Diiringi mentari & rembulan, terbit dan tenggelam setiap hari. 
Semua ini telah mengiringi usia haryatifaizal yang sentiasa bertambah, 
dari hari ke hari hingga ke saat ini .. 

Saya disini dengan hati yang PALING ikhlas nak ucapkan  
HAPPY BIRTHDAY kepada haryatifaizal :)
Semoga Cik Amirah sentiasa dicurahkan kebaikan dariNya. 
Semoga panjang umur, sihat & bahagia selalu 
dan semua cita-cita dapat dicapai.  

Detik berganti detik, hari berganti hari, 
bulan berganti bulan, tanpa disedari, 
1 tahun telah dilewati (:

Selamat Ulang Tahun saya ucapkan,
Biarpun tak semahal sebutir berlian,
Meskipun tidak sewangi bunga mawar,
Dan tak seindah rangkaian puisi,
Hanya kalimat yang merangkum semuanya,
Dengan doa di setiap kata yang terucap ;)
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 30.6.2012 (tepat jam 10.00mlm)

thank youuu ^_______^

CONTEST : TEKA DAN MENANG BY CIK SHAKIRA


tekan banner untuk join ^__^


tekaan: 48

Smiley


tag
Miss Michelle, Mdm Fieda and Miss Bambam


3 orang pemenang yang dapat meneka dengan tepat / paling hampir akan mendapat :
- 1st prize > cash / topup RM30
- 2nd prize > cash / topup RM20
- 3rd prize > cash / topup RM10

Contest tamat 14 July 2012!

thank youuuuuu ^_^v

Contest Word Search Puzzle


Sudah sangat lama kita tidak bersua,
Macam tidak saling kenal pula kita ini,
Salam perkenalan buat anda semua,
Hari ini saya sertai Contest yang ini.

Contest yang teramatlah hebat lagi menarik,
Tajuknya pun tersangat-sangatlah baik punya,
Saya sangat pasti akan membuat anda tertarik,
Heyyy awakkkkkkkkk! Nak tau apa tajuknya?

Contest Word Search Puzzle

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join SEGMEN ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.
Smiley


tag

Miss Michelle, Mdm Fieda and Miss Bambam



contest bermula pada 26/6/2012 hingga 8/8/2012 tepat pada pukul 11:59 PM 

thank you ^_______^

Giveaway by :: KyLeLiNa ::


tekan banner untuk join! JOM!! :)

TERMA & SYARAT
1. Follow ketiga-tiga blog Ina (Wajib) :: KyLeLiNa ::,Cemmomile Craft & ~MimosaLina~
3. Buat entry beserta banner & backlink kan ke entry ini,
4. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen entry ini beserta email, ID Follower & ID FB
5. Tarikh tutup - 18 July 2012 (12 malam)
 6. Hadiah untuk 03 orang yang bertuah.
7. Pemilihan pemenang berdasarkan CABUTAN BERTUAH.

thank youuuuuuuuuuuuu

SEGMEN: FOLLOWER VS READER


Sudah sangat lama kita tidak bersua,
Macam tidak saling kenal pula kita ini,
Salam perkenalan buat anda semua,
Hari ini saya sertai SEGMEN yang ini.

SEGMEN yang teramatlah hebat lagi menarik,
Tajuknya pun tersangat-sangatlah baik punya,
Saya sangat pasti akan membuat anda tertarik,
Heyyy awakkkkkkkkk! Nak tau apa tajuknya?

SEGMEN: FOLLOWER VS READER

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join SEGMEN ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.
Smiley

saya lebih suka banyak reader kerana 
setelah menelusuri erti sebenar blogging, ia 
membuat saya sedar bahawa blogging ini amat 
signifikan bukanlah kerana ia merupakan platform 
pelepasan emosi tetapi untuk menyebarkan ilmu 
pengetahuan yang penting serta berguna dan 
blogging juga jalan ke arah KEHEBATAN. Dengan 
adanya readers blog, sememangnya motif 
berblogging iaitu menyebarkan ilmu, dapat dicapai!

Jom terjah blog personal saya:  http://joel-leslie.blogspot.com/ (:

Doodlekan gambar ni okay ->


kehkehkeh :pp



segmen ni berakhir 2 minggu dari tarikh post entry ni...
cepat-cepat..jangan lepaskan peluang
18/6/2012-2/7/2012 pukul 11.59 malam

thank youuuuuuuuu ^_________________________________^

My Mom's Best 1st Giveaway

IMG_5910

CLICK BANNER TO PARTICIPATE!

tag : Along nidar| michelle | yvonne | celine | nabilamedan

This giveaway ends on 13 July 2012 at 11.59 p.m.

thank youu ^_^

GA#10 OPEN NOW!!!!


JOM TERJAH APA ITU FIT UP! TEKAN GAMBAR DI ATAS!

Suffah Beauty Shop Sedang Mencari New Agen Dan Stokis Untuk Killer Product FIT UP

10. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 30 Julai 2012

Hadiah utk kali ini adalah :-
Pertama - Fit Up 
Kedua - 24k Magic Lipstick
Ketiga - Maajun Seri Perawan


tekan sini untuk join GA: INI

Giveaway: Kamek Maok Mac Items dari Mem Nono Lu


tekan banner kalau maok mac items dari Mem Nono Lu. hehehe

kamek mok hadiahkan mac items ngan kakak kamek. boleh sik Mem Nono Lu? hehehe
Hehehe. Mek orang Miri eh. Salam kenal dari kamek. hehehe

Syarat-syaratnya :

  • Letakkan banner giveaway ini di entry korang dan link kan ke blog ni sahaja (kalau tak buat, penyertaan akan terbatal).
  • WAJIB jadi follower BLOG INI dan INI .
  • LIKE page INI .
  • Bagi yang ada Twitter, SUNAT jadi FOLLOWER INI 
  • WAJIB klik SINI & SINI .
  • Tak WAJIB nak tag sesiapa, pasal aku tao ada yang malas nak tag orang nie (owner pun malas jugak sebenarnya).
  • Buat entry bertajuk 'Giveaway: Kamek Maok Mac Items dari Mem Nono Lu' di blog anda.
  • Tinggalkan link entry anda di comment entry blog ini SAHAJA.
  • Letakkan banner di atas pada SIDEBAR, TOPBAR atau DOWNBAR anda.
  • Letakkan blog nie pada BLOGLIST anda. Tak buat, tak dikira la k?

  • Tarikh mula: 21 JUNE 2012  ( tapi aku saja post awal dari tarikh ditetapkan ) Tarikh tutup: Akan diberitahu kemudian
  • Harap tiada penipuan yer. Pastikan juga korang tinggalkan ID FOLLOWER supaya senang nak check nanti.
  • Bagi yang tidak menepati syarat, penyertaan akan terbatal secara automatik dan
  • Giveaway  ini akan terbatal secara automatik sekiranya penyertaan kurang daripada 20 orang.

  • Untuk sebarang pertanyaan, korang boleh tanya di Twitter  atau hantar e-mel erihakuren@gmail.com.



Contest : Edit Picture Paling Cantik


Sudah sangat lama kita tidak bersua,
Macam tidak saling kenal pula kita ini,
Salam perkenalan buat anda semua,
Hari ini saya sertai contest yang ini.

Contest yang teramatlah hebat lagi menarik,
Tajuknya pun tersangat-sangatlah baik punya,
Saya sangat pasti akan membuat anda tertarik,
Heyyy awakkkkkkkkk! Nak tau apa tajuknya?

Contest : Edit Picture Paling Cantik

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join contest ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.
Smiley

Kenapa awak macam itu, oh kawanku Nick,
Rupa awak tu macam sentiasa nak #larikk,
Diriku ini seorang yang sangat tak fotogenik,
Telah diriku EDIT untuk contest yang menarik.

GAMBAR #1

gambar ini saya edit menggunakan concept black and white dan telah membiarkan gambar television itu berwarna supaya ia menarik perhatian yang melihat :b hehehe.  
GAMBAR #2
Untuk gambar ini, saya combinekan beberapa gambar menggunakan photoshop untuk melawakan lagi gambar ni. hehehe ;) 

moga-moga menang top up. hehehehe.
terima kasih ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...