BirthDay GiveAway" (GA) Nisa



Jom, kita semua sertai giveaway yang ini,
Boleh menang, tolong aku dipercayai,
Giveaway yang hebat giler, diriku sertai,
BirthDay GiveAway" (GA) Nisa yang menarik!
-------------------
Sombong, kedekut dan juga dengki,
Janganlah diri kita bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join giveaway ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)


ucapan buat Nisa  :)
Dalam bahasa Malaysia, SELAMAT HARI JADI diucapkan,
Dalam bahasa Inggeris, HAPPY BIRTHDAY pula disampaikan,
Dalam bahasa Kayan, SELAMAT DAU KANAK diberikan,
Dalam bahasa Perancis, JOYEUX ANNIVERSAIRE dikongsikan.


Detik berganti detik, hari berganti hari,

Semakinlah kita harus berhati-hati,

Bulan berganti bulan dan tanpa disedari,

1 tahun pun telah berjaya dilewati (:

Ucapan SELAMAT HARI LAHIR diberikan,

Olehku kepada akak yang hebat di situ,
Walaupun tidak semahal sebutir berlian,


Ia ikhlas dariku yang masih muda ini.
Semoga dirimu akan panjang umur,
Dimurahkan rezeki sepanjang tahun,
Tidak dilupa, bahagia sepanjang umur,
Diberkati sentiasa pada setiap tahun.



Smiley
jom join


a) Bilakah Tarikh Lahir Nisa [ Rujuk Di SINI ]?
Jawapan : 04 Ogos 1988
b) Berapakah Umur Nisa [Tahun 2012 ]?
Jawapan : 24 Tahun

moga-moga ada rezeki. Amenn ;)
*Senarai Sponsor*
- Nur Farah : FOLLOW
- Nurul Faraian : FOLLOW & LIKE
- Nur Hadifah : FOLLOW & LIKE
- Ordinary Zati : FOLLOW & LIKE
- Cadar Murah : FOLLOW & LIKE
- Khairunnisa : FOLLOW & LIKE
- Nik Nur Fatin : LIKE
- Nasrin : FOLLOW & KLIK & TWITTER
- Sweetie Pretty Lens : FOLLOW & LIKE
- Puteri Auni : FOLLOW & LIKE & KLIK & KLIK
- Nur Syakirah : FOLLOW & FOLLOW & LIKE
- Blog Nurul : FOLLOW & LIKE & TWITTER
- Lovely Strawberry Collections : FOLLOW & FOLLOW & LIKE
- Norsyakirah Rashid : FOLLOW | LIKE | KLIK | KLIK | KLIK
- Sri Aneka Venture : FOLLOW & ADD FB
- Fatimah Azzarah : FOLLOW & FOLLOW


thank youuuuu!

MY BELOVED FOLLOWER


KLIK BANNER UNTUK JOIN ^__^v

tag:
FI'Q'RA
Tarikh tutup penyertaan pada:
20 Ogos 2012

contest brapa harga lauk ni Kak?by Tralala


tekan banner untuk join ;)

TEKAAN: RM4.60

 Smiley
jom join
 Cempaka Kuning | Cutemum | Celine

THANK YOU!

Exclusive Ramadhan Giveaway By Kiera And Iera


tekan banner untuk join!
  • sponsor ditutup !  Terimas kepada semua sponsor kerana sudi sponsor hadiah GA ini . Ohya ! Sponsor-2 pons akn dapad hadiah yg direndem oleh mr.random.org . Hanya 4 orang sponsor yang bertuah dipilih . Hadiah ? MYSTERY :D .
  • Promote GA kami habis habisan kerana ada hadiah spesial untuk top referral . Hadiah untuk top referral akan diupdate kemudian. Kami akan memilih 2 orang top referral . sorang dari blog kiera . dan sorang lagi dari blog iera .
  • pemilihan pemenang mungkin menggunakan random.org ataupun cabutan tangan .*tidak pasti /
  • Penyertaan bermula dari 14/7 akan tamat setelah 200 ORANG yang join. Nak cepad tamat sila promote yea :D
  • penyertaan akan terbatal jika pesrta kurang dari 30 orang.
  • [update] : ada hadiah untuk peserta pertama dan peserta bertuah
  • [update] : ade penambahan sponsor !



Simple GIVEAWAY by Ira Thira


tekan banner untuk sertai :)

 Smiley
jom join

THANK YOU!

1st Giveaway By Wawa

Photobucket

Sudah sangat lama kita tidak bersua,
Macam tidak saling kenal pula kita ini,
Salam perkenalan buat anda semua,
Hari ini saya sertai GIVEAWAY yang ini.

GIVEAWAY yang teramatlah hebat lagi menarik,
Tajuknya pun tersangat-sangatlah baik punya,
Saya sangat pasti akan membuat anda tertarik,
Heyyy awakkkkkkkkk! Nak tau apa tajuknya?

1st Giveaway By Wawa

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join GIVEAWAY ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.
Smiley

Kenapa nak join GA ini?
Kemenangan boleh diperoleh oleh diriku ini,
Akan tetapi, ada sebab yang jauh lebih penting,
Memberi sokongan kepada giveaway HEBAT ini,
Turut menjadi faktor penyertaan 1st giveaway by WAWA!

 Smiley


Sekian sahaja entriku kali ini,
Ikhlas dari insan bernama aku,
Hadiah menarik dikejar kini,
Hadiah buat diriku, itulah inginku.

Ucapan sekian terima kasih penutup bicara,
Berharap kalian semua sukakan entri ini,
Telah diri aku cuba pelbagai kaedah dan cara,
Untuk memenangi giveaway yang menarik kali ini :)

- SYARAT? SEMUA DAH KUPATUHI! :D -




Segmen : Giveaway Raya by shu-sya


tekan banner untuk join :)


close date : 10.08.2012 

_____________________________________________________________________


Pemilihan pemenang adalah secara cabutan bertuah...
Mungkin anda yang terpilih!!!

5 peserta x 1 kad raya + top up RM 10
10 peserta x 1 kad raya + top up RM5

Giveaway Ramadhan Cik Jajika


tekan banner untuk join :)


thank you so much! 

SALAM RAMADHAN GIVEAWAY


tekan banner untuk join, ok? ;)

Bermula 17/7/2012(4.00pm) hingga 31/7/2012 (12.00 am)

Segmen : Menangi Hadiah Sophie Paris


Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join SEGMEN ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

- SYARAT? SEMUA DAH KUPATUHI! :D -

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.
Smiley

Sekian sahaja entriku kali ini,
Ikhlas dari insan bernama aku,
Hadiah menarik dikejar kini,
Hadiah buat kakakku, itulah inginku.



Ucapan sekian terima kasih penutup bicara,
Berharap kalian semua sukakan entri ini,
Telah diri aku cuba pelbagai kaedah dan cara,
Untuk memenangi SEGMEN yang menarik kali ini :)

TT: 29.7.12


Contest 6 in 1 by Nurul Fara


Sudah sangat lama kita tidak bersua,
Macam tidak saling kenal pula kita ini,
Salam perkenalan buat anda semua,
Hari ini saya sertai CONTEST yang ini.

CONTEST yang teramatlah hebat lagi menarik,
Tajuknya pun tersangat-sangatlah baik punya,
Saya sangat pasti akan membuat anda tertarik,
Heyyy awakkkkkkkkk! Nak tau apa tajuknya?

Contest 6 in 1 by Nurul Fara

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join contest ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

- SYARAT? SEMUA DAH KUPATUHI! :D -

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.
Smiley

Kenapa nak join CONTEST ini?
Kemenangan boleh diperoleh oleh diriku ini,
Akan tetapi, ada sebab yang jauh lebih penting,
Memberi sokongan kepada contest HEBAT ini,
Turut menjadi faktor penyertaan contest Nurul Fara!

 Smiley
tag:


Sekian sahaja entriku kali ini,
Ikhlas dari insan bernama aku,
Hadiah menarik dikejar kini,
Hadiah buat diriku, itulah inginku.

Ucapan sekian terima kasih penutup bicara,
Berharap kalian semua sukakan entri ini,
Telah diri aku cuba pelbagai kaedah dan cara,
Untuk memenangi CONTEST yang menarik kali ini :)

*berharap untuk menang:
 Superb blogger = tempat pertama dan kedua.
 Blog comel = tempat pertama dan kedua.
 Blog simple + kemas = tempat pertama dan kedua.
 Entry menarik = satu pemenang.

hihihihi >.<

Kamek seorang blogger


Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join SEGMENY ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

- SYARAT? SEMUA DAH KUPATUHI! :D -

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.
Smiley


Sekian sahaja entriku kali ini,
Ikhlas dari insan bernama aku,
Hadiah menarik dikejar kini,
Hadiah buat diriku, itulah inginku.

Ucapan sekian terima kasih penutup bicara,
Berharap kalian semua sukakan entri ini,
Telah diri aku cuba pelbagai kaedah dan cara,
Untuk memenangi SEGMEN yang menarik kali ini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...